Olasas-> rasosi ne seip, o siaip ;D na, atgal prie temos. Taip, atsipindi ^^
Ar jūsų avataras atspindi jūsų asmenybę? Kodėl?
Collapse
Ši gija yra iškelta
X
X
-
-
-
Taip, atspindi. Mano avatare pavaizduota klasikinio roko grupe Electric Light Orchestra, kuria as klausiau labai seniai vaikysteje ir sulaukes 18 pradejau vel klausyti. Dievinu sia grupe, tad mano muzika(avataras) is dalies ir atspindi mano asmenybe ;] Taip pat avatare pavaizduotas(priekyje) lead singeris, vokalas(Jeff Lynne) yra mano megiamiausia persona muzikos sferoje ;]Comment
-
-
Neatspindi. Tiesiog ieškojau kažkokio ryškaus, išsiskiriančio, neįprasto. Tiesa sakant net nežinau iš kokio čia anime mano avatarasPaskutinis pakeitimas nuo Original_Prankster; 2009-04-19, 22:02.Don't forget kids: the higher your postcount, the bigger your penis is!
There's the known. And there's the unknown. And what separates them is the door, and that's what I want to be. I want to be the door.'- Jim Morrison, 1967.Comment
-
and when they pulled her from the wreck you know she
still had on her shades
they say that dreams are growing wild just this side of
burma shaveComment
-
Dabartinis atspindi tai, kad patinka man sparnuotos butybes (angelai, demonai ir t.t.) Avatara renkuosi pagal tai kuo duomiuosi ir, kuo noriu pastoviai grozetisŠirdies tvenkiniai, džiaugsmo bangos.Comment
-
ish dalies atspindi charakteri ish dalies panashus fizishkai - kas mane mate tas sake kad panashus O sheip tai linkmesnis butu jei buciau galesjes didesni ishsikirpt ... tie kas zino ish kur manyciau man pritars (tie kas nezino na ... paslaptis )Comment
Comment