Atspindi...plius man dar labai patinka Stupid Sakura Project
Ar jūsų avataras atspindi jūsų asmenybę? Kodėl?
Collapse
Ši gija yra iškelta
X
X
-
Imagine there's no Heaven
It's easy if you try
No hell below us
Above us only sky
Imagine all the people
Living for today -
Mano avatar`as šiek tiek atspindi, galima sakyit, nes tai mėgstamiausias ne japonas aktorius Johnny Depp, iš mėgstamiausio miuziklo Sweeney Todd: the Demon Barber of Fleet Street ^_^<3Comment
-
O maniškis beveik visapusiškai atspindi mano asmenybę dėl:
1.narkomaniškos išvaizdos - vis dar pamenu kai kartą ritę manęs paklausė keli draugai ar tik nebus problemu dėl psichotopinių medžiagų'
2.Jau net nesveiku patapusio smalsumo, - bet jau tvarkausi su šia problema'
After all manau ,kad gal dar ir trūksta ko šiam avatarui, bet tai tik dar vienas mano būdo bruožas - niekad nerandu tobulybės sau ar bent ko nors arti to
PS: Taip atrodau ankstyvą rytmetį'Paskutinis pakeitimas nuo Morphine; 2008-08-11, 20:58.sigpicComment
-
Mano nicas acpindi givenimo ideologija. o avataras kuo noreciau buti. Jaj ka tai avataras reiskia Samurai.Ginklai, Soviniai, <ANIME>, Toks jau mano givenas...Comment
-
*ziuriu i savo avatara* labai panasus i mane
1.jus cia matote optimiste
2.mano avatare yra mano grozio atspindys
3.jis atitinka mano pseudonima
cia keli apibudinimai ir tiek
Spoileris:seip myliu savo avatara as dievinu savo avatara
neseniai uzsidejau tavo avatara o paskui pasikeiciau P.S man irgi patinka belldandy ir as noriu buti i ja panasi (bet netaip stipriai)Paskutinis pakeitimas nuo Bax; 2008-08-16, 18:43.Comment
-
Avataras, kaip forumo veidas. Vien pažvelgus į jį daug ką galima pasakyti
Aš pvz rašančius atpažystu iš avatarų, ir žinau kada apsimoka posta skaityti, ar geriau neskaityti nes ta persona nesamonęs rašo.
Taigi turiu tokia beda, vienas iš čia esančių žmonių pasisavino mano avatara, su kuriuo forume sėdžiu jau metus. Tai nėra labai sąžininga.Paskutinis pakeitimas nuo FinalFantasy; 2008-08-28, 10:04.Comment
-
Comment
-
Comment