Ar jūsų avataras atspindi jūsų asmenybę? Kodėl?

Collapse
Ši gija yra iškelta
X
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • SataNa
    Mind Zone

• 2008 02 15
    • 600

Neisivaizduoju ar mano avataras mane lb atspindi. Bet sheip turechiau isidet Light'o avatara ish Death Note, nes esu pilnas blogu keslu galvoje ir jei gauchiau toki sasiuvini kaip Light'as gawo tai be gaileschio varychiau visus i ta sasviuni
    Bet sheip ir Alucardas mane ish dalies irgi atspindi, nes esu visa laika rimtas, ramus ir visa kita. Nu zhodzhiu gal ir atspindi mane avataras
    Kartoškė

Comment

• Audria
      Labai pikta. Neerzinti

• 2005 09 25
      • 98

Autorius slicKrox
      Cia neperseniausiai stebejaisi, kai kaikas per dauk keista ir rimta muzika klauso... o kaip cia
      pati taip staigiai nuo d&b persokai prie ambient stiliaus?
      Hehehe, muzikoj siaip is tiesu ash esu labai tolerantiskas zmogus (:
      Del to galiu klausyt bet ka - nuo hard rock (dalis draugu groja gitarom, turi savo band, tai klausai kaip groja jie, ir siaip perklausai ju megiamus gabalus) iki hip hopo, kur kita dalis draugu ji megsta (:
      O y sia amplitude ieina ir chillout, drumm 'n' bass, electro, house.. Arba visi senesni gabalai : D
      Negaliu klausyti tik lietuvisko popso turbut, nes isijungi telika ir pakraupsti nuo dviratuku ir rycku antpludzio..
      Ir ko liaudis klauso.. Baisu, bukina zmones belenkaip..
      Taigi dazniausiai mano muzikinis skonis priklauso nuo nuotaikos, bet tai nera labai keista, nes esu nepastovus ir priklausomas nuo nuotaikos zmogus : D
      Viena diena nori ramumos, kita ishsitashkyt, o trecia diena hard'o kokio uzsileist (:

Kad butu bent kiek y tema, tai pastebejau fakta, kad per ilgai neuzsibunu su vienu avataru, noriu keisti (vel paminimas nuotaikos aspektas) ji bent kas 2 sav, ilgiau neistveriu : D
      Nepastovus zmogus, bet taip gyventi bent jau idomiau, nei buti uzsikoncervavus, uzsiciklinus ties vienu dalyku ir nejudeti i prieki (tai paaiskina ir muzikos stiliu ivairove)

Comment

• Adieu

Mane erzina tai, kad negaliu savo avataro isideti judancio, na vieno is ju

Comment

• Likimo_Kalvis
          YOSH!!!

• 2006 08 26
          • 378

Autorius Adieu
          Mane erzina tai, kad negaliu savo avataro isideti judancio, na vieno is ju
          sumazink kokybe ir isisdesi

O mano avataras ir esu as, na bent pries kirpykla ir atostogas buvau
          Su mielu noru palaikau ir prisidedu prie puikių idėjų arba ne.

Comment

• headbang_

mano avatare - mano foto... bet nemanau, kad ji atspindi mano asmenybe... reikes pakeist
            beje si foto padaryta ( irgi ) pries kirpykla
            dabar as i berna panasi..

Comment

• geisha
              Naujokas
              • 2008 02 22
              • 9

Nemanau jog esu panasi i ja tiesiog labai patiko sitas avataras, ir zinoma labai grazios akys

Comment

• Wicked

Mano avas atspindi nuotaiką,o ne mano asmenybę. Save skaitau gan keista asmenybe,kurios vienu avataru neišreikši.

Comment

• mylichka
                  laižiakas į skruostą

• 2007 12 28
                  • 223

Pasikeiciau savo avatara (isimeciau savo foto), bet manau, kad jis daugiau atspindi isore, nei vidu.
                  Ass.as.sin.

Comment

• Minach
                    weariness
                    • 2008 03 04
                    • 12

Em, mastau, gal jau pusvalandi...mano avas, avas mano, gali reiksti, reikstis gali. Ir ka...ogi nieko! xD
                    Cha!, ne rimtai. Gal daugiau, kad noriu buti nepriklausoma, jaustis laisvai ir nevarzomai, buti savimi.
                    Old Habits Die Hard

Comment

• psiox

Dabar jau taip. Atspindi. Siekti svajonių, kurios ne visada taip arti, kaip norėtųsi. Jausti laisvę. mm.

Comment

• krapija
                        Cadavariffic

• 2008 03 08
                        • 260

<-- toks pats bukas, ir hiperaktyvus.
                        Sorry, but I don't plan on dying anytime soon.

http://myanimelist.net/animelist/Dieucra

http://www.last.fm/user/bombska

Comment

• Nayumi

as ir esu tas pasiklydes angelas,ieskantis saves zemes ir zmonijos tamsoje

Comment

• Horkis
                            Kritikuosiu žiauriai

• 2005 12 23
                            • 637

mano avataras turbut niekada manes neatspindejo nes mano nuotiaka keiciasi daznai tad kam cia vargt ir ieskot kokio ypatingo avataro??? Vienas is mano darbu dazniausiai ir buna mano avataras

Comment

• epas
                              Narys

• 2005 08 12
                              • 83

Autorius HORKIS
                              mano avataras turbut niekada manes neatspindejo nes mano nuotiaka keiciasi daznai tad kam cia vargt ir ieskot kokio ypatingo avataro??? Vienas is mano darbu dazniausiai ir buna mano avataras
                              na pats paminejai, jog nuotaika nuolat keicias, lygiai taip pat keicias ir avatarai... nieko cia neizvelgi? nera panasumu?

Comment

• FainaruFantaji
                                Cyber Snake

• 2007 04 28
                                • 579

Autorius Cid
                                <-- toks pats bukas, ir hiperaktyvus.

Yeah Reno. Bukas jam dar per svelnus zodis.

Working underground.

Comment

Working...