Tu pilka zmogysta? O_o Na bent taip matosi is tavo avos, o jei sakai, kad ji atspindi tavo asmenybe vadinasi taip ir yra o_O
Ar jūsų avataras atspindi jūsų asmenybę? Kodėl?
Collapse
Ši gija yra iškelta
X
X
-
-
-
Tu ne Dante, ir ne nepanasus i ji, niekam nelemta sutikti tokio tobulumo.....
O maniskis Cloud`as kuriam jau koks puse metu, tai mane eme atspindet dar labiau, ne, neesu nei 1% tokia tobula ir isbaigta kaip jis, bet panasu, kad musu "skyles" panasiai mus veikia.
Working underground.Comment
-
As asmeniskai nemanau, kad siame pasaulyje galetu buti kas nors bent siek tiek panasus i Dante, o jei ir yra, tai jis tikrai butu "DIEVAS". Bet kazin ar tokiu tobulybiu galima rast, nes ne vienas zmogus nera tobulas. Na, bet gal as klystu. As esu beprotiskai isimylejusi Dante ir dauguma mano draugu pasakytu, kad as pamisus del jo, nes del to "polygonu rinkinio" (kaip daug kas vadina) as padaryciau bet ka.. Esu isimylejusi cia neegzistuojanti padara ir gerai zinau jo charakteri, elgesi ivairiose situacijose..
O jei i tema, tai mano dabartinis awataras atspindi mane tiek, kiek jausmu as ji piesdama idejau.. That's all I think..
Na ir nemanau, kad daugiau desiu savo piesinius i sita foruma, nes visi cia moka tik apvaryti. Labai mazai zmoniu moka pasakyti padarytas klaidas neapvare..The Path of Excess leads to the Tower of WisdomComment
Comment