AS toki uzsidejau nes aptinka CyebrPunk, cosmic rock , juoda balta ir siaip veikejas prie sirdies man patiko
Ar jūsų avataras atspindi jūsų asmenybę? Kodėl?
Collapse
Ši gija yra iškelta
X
X
-
Na, visi mano mėgstami veikėjai turi kokių nors charakterio bruožų kuriuos ir aš turiu/norėčiau turėt, dėl to juos ir mėgstu..
Na, o Faustas.. Kad būtent jis, tai atsitiktinai pakliuvo. Bet mes kažkiek panašūs - aš labai malonus žmogus - kol mane išveda iš pusiausvyros, be to, jei turėčiau savo brolio skeletą, tai garantuotai jį nešiočiaus su savim. Pamišimas - subjektyvus dalykas. :svilpauja
Pagrindinis skirtumas- aš NESU visiškoj anestezijoj nuo morfino.xD
Dar Gaara užsidedu kartais, bet jie gan panašūs iš esmės.
Mėgstu mat psichus, kažkokie artimi jie man.Paskutinis pakeitimas nuo Svečias; 2007-10-17, 09:26.Comment
-
-
Mano avataras mane vaizduoja, gal iek komišku
vaizdu, bet tebūnie.
Užsukite in mano FB page: http://www.facebook.com/MaumasArtComment
-
Nors esu vaikinas, visada avatorių renkuos su mergina Ne žinau kodėl... Gal todėl kad kiti galėtų matyti tą grožį kūrį matau aš
P.S. Grožis, čia tik mano asmeninė nuomonė, jai jums ne patinka mano avatorius, arba jis jums ne gražus, tai tik reiškia kad mes skirtingo skonio :PsigpicComment
-
Ar mano avataras atspindi mane ? mhmmm.. butent sitas avataras tai net neisivaizduoju.. Kazka pagal ideja turetu atspindeti, nes vis delto as ji uzsidejau,nes jis man patiko... Bet pats negaliu pasakyti kuom..
Butent ant ito avataro.. kita avatara gal ir galeciau aprasyt placiau..Comment
-
Ar panasus? Nezinau as i Sasamoru panasus tik tuo ,kad abu vienisiai esam ir kazkokius prastus ginklus prilaikom. O jei rimciau is Inuashos vienintelis idomus personazas .Jis man patinka jo savybiu noreciau turet, tai ir uzsidejau. Be to kompe neturiu avataru kituComment
-
Mano avataras yra Jumpei iš Ichigi 100% nes jis yra nenuovoka, sunkiai supranta merginas, yra labai drovus ir yra pasiklydęs savyje ir pasaulyje. Aš esu toks ir viskas, o Vienuolis nes esu rimtas gana šaltas iš pirmo žvilgsnio ( nu ir iš antro, ir trečio jei aš neparodau koks esu). O šiaip tokia kauke nešioju jau nemažai metų tai net nebe suprantu koks esu iš tikrųjų.>_< 500x130Comment
-
^__^
<---kas nezhino kas chia. tai blanka ish Street Fighter'io
ash zhinau tik kaip fajtingo zhaidima (atrodo pirma ir buvo zhaidimas, o po to tupas anime). su blanka galima buvo gan lengvai pereit zhaidima. o toks, koks jis mano avatoriuj jis buna po to kai praloshi 2 kovas. lots of fun. man jis atrodo labai juokingas. todel uzhdejau y avatariu ^__^
shiaip y ta tema apie avatoriu keitima, tai pats beveik niekada nekeichiu. ir nemegstu kai vartotojai dazhnai keichia, nes nick'a ysidemi po avatoriaus. niekas nekeiskithttp://i52.photobucket.com/albums/g11/iljaP/cat.gif (neatitinka reikalavimų 500x130)Comment
Comment