Ar jūsų avataras atspindi jūsų asmenybę? Kodėl?

Collapse
Ši gija yra iškelta
X
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Trajan
    ---------

• 2006 08 15
    • 18

AS toki uzsidejau nes aptinka CyebrPunk, cosmic rock , juoda balta ir siaip veikejas prie sirdies man patiko

Comment

• M

nežinau..kadangi jų turiu labai daug tai rinkausi tokį kurio dar nenaudojau.o ir šiaip jis man labai gražus yra.

Comment

• dementia

Na, visi mano mėgstami veikėjai turi kokių nors charakterio bruožų kuriuos ir aš turiu/norėčiau turėt, dėl to juos ir mėgstu..
        Na, o Faustas.. Kad būtent jis, tai atsitiktinai pakliuvo. Bet mes kažkiek panašūs - aš labai malonus žmogus - kol mane išveda iš pusiausvyros, be to, jei turėčiau savo brolio skeletą, tai garantuotai jį nešiočiaus su savim. Pamišimas - subjektyvus dalykas. :svilpauja
        Pagrindinis skirtumas- aš NESU visiškoj anestezijoj nuo morfino.xD

Dar Gaara užsidedu kartais, bet jie gan panašūs iš esmės.

Mėgstu mat psichus, kažkokie artimi jie man.
        Paskutinis pakeitimas nuo Svečias; 2007-10-17, 09:26.

Comment

• zhmogeliukas
          Super mega ultra rašytojas

• 2007 03 21
          • 722

sitas atspindi xDDD mes su shuichi'u panasus charakteriu siek tiek.ir deje naivumu v.v

Comment

• Yamito

ihstiesu avatara pasirenku pagal nuotaika...shiaip megstu angelus......kai kuriuose avataruose galiu izhvelgt ir save...ziurint kaip interpretuosiu....

Comment

• Marmozete

Kalbant apie avatarus... Niekaip neišeina užsidėt naujo. Jei bandau įkelt, rašo - invalid URL. O iš mano kompo irgi neįkelia. Kame kampas? o.O

Comment

• Džiro sesė
                X - Crime of visual shock

• 2005 11 12
                • 604

Mano avataras mane vaizduoja, gal iek komišku
                vaizdu, bet tebūnie.

Užsukite in mano FB page: http://www.facebook.com/MaumasArt

Comment

• Keitaro
                  としのり
                  • 2007 06 29
                  • 62

Nors esu vaikinas, visada avatorių renkuos su mergina Ne žinau kodėl... Gal todėl kad kiti galėtų matyti tą grožį kūrį matau aš

P.S. Grožis, čia tik mano asmeninė nuomonė, jai jums ne patinka mano avatorius, arba jis jums ne gražus, tai tik reiškia kad mes skirtingo skonio :P
                  sigpic

Comment

• lolester

Ar mano avataras atspindi mane ? mhmmm.. butent sitas avataras tai net neisivaizduoju.. Kazka pagal ideja turetu atspindeti, nes vis delto as ji uzsidejau,nes jis man patiko... Bet pats negaliu pasakyti kuom..

Butent ant ito avataro.. kita avatara gal ir galeciau aprasyt placiau..

Comment

• tomaz222
                      Dozuoju Anime
                      • 2006 12 27
                      • 122

Ar as Alucard ? geras klausimas yeah thats me realy Alucardas mano megstamiausias herojus beto esam panashaus charakterio

Feed Me!

Feed Me!

Comment

• Qone
                        Rimtas forumo narys

• 2006 08 28
                        • 156

Pasikeiciau i piktesni.. Be to Brendan Perry valdo.

Comment

• Light
                          Rimtas forumo narys

• 2007 03 31
                          • 161

Ar panasus? Nezinau as i Sasamoru panasus tik tuo ,kad abu vienisiai esam ir kazkokius prastus ginklus prilaikom. O jei rimciau is Inuashos vienintelis idomus personazas .Jis man patinka jo savybiu noreciau turet, tai ir uzsidejau. Be to kompe neturiu avataru kitu

Comment

• Intrigante

rei mano wienas megstamiausiu personazu, siaip nesu y ja panasi, gal todel man ji taip patinka.na gal dar reiks kada asuka uzsimest ^^ beje as cia keliau paveixliuka ne kaip avatara, bet kazkodel jis man savaime susimazino..idomu idomu ^^

Comment

• Vienuolis
                              Perverted Romanticist!?

• 2007 05 01
                              • 165

Mano avataras yra Jumpei iš Ichigi 100% nes jis yra nenuovoka, sunkiai supranta merginas, yra labai drovus ir yra pasiklydęs savyje ir pasaulyje. Aš esu toks ir viskas, o Vienuolis nes esu rimtas gana šaltas iš pirmo žvilgsnio ( nu ir iš antro, ir trečio jei aš neparodau koks esu). O šiaip tokia kauke nešioju jau nemažai metų tai net nebe suprantu koks esu iš tikrųjų.
                              >_< 500x130

Comment

• funkymonk
                                Narys
                                • 2007 05 23
                                • 49

^__^
                                <---kas nezhino kas chia. tai blanka ish Street Fighter'io
                                ash zhinau tik kaip fajtingo zhaidima (atrodo pirma ir buvo zhaidimas, o po to tupas anime). su blanka galima buvo gan lengvai pereit zhaidima. o toks, koks jis mano avatoriuj jis buna po to kai praloshi 2 kovas. lots of fun. man jis atrodo labai juokingas. todel uzhdejau y avatariu ^__^
                                shiaip y ta tema apie avatoriu keitima, tai pats beveik niekada nekeichiu. ir nemegstu kai vartotojai dazhnai keichia, nes nick'a ysidemi po avatoriaus. niekas nekeiskit
                                http://i52.photobucket.com/albums/g11/iljaP/cat.gif (neatitinka reikalavimų 500x130)

Comment

Working...