Maniskis truputi atspindi mano asmenybe, kadangi tokia kartais bunu. Apskritai esu duali asmenybe - kartais [dazniausiai] - saulute Nyu, o kartkartem, kai buna lb bloga bunu Lucy. O siaip ir plauku spalva man jos patinka, pati visai neseniai buvau tokiu paciu plauku roziniu =^_^=
Ar jūsų avataras atspindi jūsų asmenybę? Kodėl?
Collapse
Ši gija yra iškelta
X
X
-
Atspindi/neatspindi. Paviršutiniškai manau. Man jis patinka. Galima įžvelginėt ką nors, bet pats pernelyg nesigilinu. Na, ne tam man jis reikalingas.
Iš tiesų paprastai čia pirmą įspūdį apie žmogų ir susidarau pagal avatarą, rašliavos atitinkamai paskui nukreipia.Comment
-
Iš dalies, na jis man patiko ir užsidėjau, nebent gali atspindėti mano pomėgius, charakterio nelabai ;DComment
-
avatarus kartais keičiu, nes tiesiog norisi kažko vis įdomesnio ir gražesnio. ar jie atspindi mano asmenybę? na dabartinis (jei vis dar Ayanami Rei) iš dalies atspindi. sunku paaiškinti kodėl, nes bijau likt nesuprastas
kažkada dėdavau avatarus kurie atrodo 'kietai', bet dabar jau stengiuosi bent iš dalies suderinti su savimPray.. to... rest... your conscience - for the sins you
have done...
Where is your god now as you're dying alone
Brutal wounds cut deep
No miracles to heal
Watch your life now fade
He's not there to help you die...
Comment
-
Comment
-
na, mano avataras taip pat nera is kokio anime, taciau apibudina dazna mano busena. pasirinkau ji, nes jame matau save.. o dar tas uzrasas.. kai ji isverte, dar labiau pamilau sita naslaite......nes žmonės kartais myli, bet daug dažniau jie tiesiog mylisi...Comment
Comment