Ar jūsų avataras atspindi jūsų asmenybę? Kodėl?
Collapse
Ši gija yra iškelta
X
X
-
-
manau, kad mano avataras mano asmenybę atitinka... atrodo... gal... Šiaip rinkdamasi avatarą galvojau. Paveikslėlis, mano nuomone, toks liūdnas, dar liūdnesniu jį daro violetiniai rausvas dangus ir tai atitinka mane. Galbūt esu tiktai liūdnas žmogelis, labai linkęs į depresiją, užsisklendimą ir savęs pažinimą. Gal aš tiesiog panaši į Misa-Misa. Ji šiek tiek nesveika, bet pagrinde gana liūdnas ir geras žmogus. Na, gana apmąstymų, mano avataras mane atitinka 100%, nes kai į jį pasižiūri atpažįstu saveComment
-
-
mano avataras atspindi mano asmenybe nes as esu rolleplayer.
ir taip mano chara turetu atrodyt animei.(turetumet suprast kad as esu editore)
as sia isvaizda jau beveik 1m kaip turiu ir nezadu keist.Comment
-
Comment
-
Ištikimybė, šioks toks naivumas, romantiškumas ir išvaizda....bet filosofiškumo joje nėra. Išties ieškojau tokio, kuris atspindėtų tik mano išorę. -___-" Tutbūt reiks įkelti savo kūrybos avatarąComment
-
Hmm. Dabartinis mano avataras gal kazkiek mane atspindi ;D
na, tik man nera kokie 4 metai.
Plaukai mano trumpi, nzn as miela ar ne, Bet sita pana (Renesmee Cullen) aisq yra vampyre, jei ji kazka paliecia, tai sukeltu skausma zmogui / Buna kaikada, kad savo viena drauga patrankau (is jegos), bet visada sakau kad su meile.. ;D
P.s. as tiesiog ziauriai myliu mazus vaikus, Cuz jie tokie kawaiijiski~ (tik tuos kurie dar nemoka kalbet)Comment
-
Taip mano avataras atspindi mane ne tik pagal charakteri bet gal truputi ir is isvaizdos ^^Society is a market where we sell our soulsComment
-
Mano, tai turbūt kažkiek atspindi vidinę būseną ir kaikurias emocijas. Bet kažin ar kiekvienas tą atspindį vienodai mato.. Turbūt visi skirtingai supranta Man pavyzdžiui Cere-chan avataras spinduliuoja laisve , nuoširdumu ir naivumu . Kažin ar ji juo norėjo, tai parodyti ir ar išvvis jis turi jai kokią gilesnę prasmę.. Juk tai tik avataras. Jau off topic nusišnekėt pradėjauComment
-
Comment
-
sis avas man asocijuojas su vienatve ir mastymu.. tad jo atspindi.Mano ziureti anime: Naruto, Naruto shippuden(iki ongoing), one piece (iki ongoing) , bleach, durarara, cowboy bebop, shinsekai yori, soul eater, Highschool of the dead, great teacher onizuka, shingeki no Kyojin, fairy tail.Comment
Comment