Autorius Eisas Kuperis
Aš tai jei jaučiu kad nariai priprate prie mano avataro,pagal jy mane atpažysta ir sutapatina su ten esančiu veikėju, avataro nekeisčiau,ko gero, net jei ir rasčiau geresnį. O dėl nicko, manau didelio nukrypimo nebus jei pakalbėsim apie tai. Savo nicka susigalvojau gan greitai ir spontaniškai,bet jis tikrai atitinka mano xarakterį .Šiaip nesu gyvenime didelis niekšas, bet kartais,kai kuriose situacijose, kai matau kad pažeidžiamos mano arba kitų teisės, būnu tikrai negailestingas ir liaudiškai tariant duodu į snukį nepažiurėdamas suauges, ar vaikas.Be to kartais matydamas žmonių žiauruma ir durnumą tikrai noriu juos velniop išgalabyti . O be to animuose man blogi veikėjai dažnai patinka labiau nei geri,nors nevisada.Dažniausiai blogiesiems jaučiu tokia pačia simpatija kaip ir geriesiems, kadangi jie dažniausiai buna vaizduojami kaip tokia pat galinga ir patraukli gerjųjų opozicija .Tik kad su kitokiu požiūriu,kuris dažnai buna visiškai priimtinas ir pamasčius gal net teisingesnis už nusistovėjusi "juoda ir balta" principa.Manau kad geris ir blogis per daug reliatyvios savokos kad galima butų jas išvis taikyti.
Comment