Ar jūsų avataras atspindi jūsų asmenybę? Kodėl?

Collapse
Ši gija yra iškelta
X
X
 
  • Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • niekšas
    forumo idiotas

    • 2006 08 23
    • 544

    #46
    Autorius Eisas Kuperis
    Na nicka keistis galima toli gražu ne visur, o kartais ir jo pakeitimas sukelia išties nemažai sunkumu ir problemų poto. Sako mano patirtis kartą sumanius savo nicka pakeisti į man mielesni, patogesnį žodį, kuris mano manimu netgi labiau tinka mano asmenybei. Bet tai sukelia nemažai painiavos kitiems. Atsiranda kas pasindoja tavo senuoju nicku. Na mano nuomone jei jau keiti nicka tai turi turėti sau išties svaria priežasti.
    Avataro keitimas. Pirma. Manau kad visuomet yra tikimybė kad aptiksi labiau patinkanti, ar asmenybe atspindinti avatara nei senasis, arba pats susikursi. Pačiam per pastaruosius keleta metu taip nutiko ne karta. Užsidedi geriausia ir randai dar geriau. Antra, kas ten žino kaip to žmogaus asmenybė keičiasi. O gal jis tiesiog neturi pastovumo. Jaunam gi dažnai taip buna.
    Kolkas negirdėjau kalbant apie tai kad žmonės skirtinguose portaluose, forumuose užsiregistruoja visiškai skirtingais nickais su skirtingais. Ką tai reiškia. Kad kiekviename portale jis vis kitokia asmenybė?
    Chm, buvo gijos apie nicku kilme jau nekarta, rodos abi gijos jau senai pašalintis, bet manau perdaug nenukrypsiu nuo temos paklausdamas apie nicko susikurima. Kaip vertinami tokie nickai su galunėmis ____zzz ____sss ___xxx ir panašiai. Ir ar daug nickas pasako apie žmogu. Visgi čia daugiausia savo idedama kuriantis nauja profili, avataras, gal kartais ir parašas jau buna ir ne savo kurybos.
    Visiškai sutinku.Šiaip aš irgi esu nusiteikes prieš avatarų keitimą.Kadangi,bent aš, narius atpažystu pagal avatara, o kai avataras pasikeičia tai pradedi painiotis.Bet pripažystu kad kartais tenka pasikeisti avatara.Vat aš irgi pasikeičiau savo Šišio Makoto į Aion'a,nors ir labai nenorėjau to daryti.Bet po ilgų svarstymų vis tik pasikeičiau.Tiesiog labai jau patiko man tas Aion'as .Nu aš tai skirtinguose forumuose deduosi skirtingus avatarus, bet taip yra todėl kad turiu nemažai avataru, daugiau mažiau atspindinčių mano asmenybę.Kadangi norisi visus juos panaudoti kur nors, tai skirtingiems forumams pasirenku skirtingus.Bet nick,as tai lieka tas pac.Nors aš irgi respectinu žmonis kurie keičiasi avatarus tik ypatingais atvejais,o ne kas savaitę dedasi vis kita.
    Aš tai jei jaučiu kad nariai priprate prie mano avataro,pagal jy mane atpažysta ir sutapatina su ten esančiu veikėju, avataro nekeisčiau,ko gero, net jei ir rasčiau geresnį. O dėl nicko, manau didelio nukrypimo nebus jei pakalbėsim apie tai. Savo nicka susigalvojau gan greitai ir spontaniškai,bet jis tikrai atitinka mano xarakterį .Šiaip nesu gyvenime didelis niekšas, bet kartais,kai kuriose situacijose, kai matau kad pažeidžiamos mano arba kitų teisės, būnu tikrai negailestingas ir liaudiškai tariant duodu į snukį nepažiurėdamas suauges, ar vaikas.Be to kartais matydamas žmonių žiauruma ir durnumą tikrai noriu juos velniop išgalabyti . O be to animuose man blogi veikėjai dažnai patinka labiau nei geri,nors nevisada.Dažniausiai blogiesiems jaučiu tokia pačia simpatija kaip ir geriesiems, kadangi jie dažniausiai buna vaizduojami kaip tokia pat galinga ir patraukli gerjųjų opozicija .Tik kad su kitokiu požiūriu,kuris dažnai buna visiškai priimtinas ir pamasčius gal net teisingesnis už nusistovėjusi "juoda ir balta" principa.Manau kad geris ir blogis per daug reliatyvios savokos kad galima butų jas išvis taikyti.

    Comment

    • seijuri
      Nya!
      • 2006 02 16
      • 59

      #47
      na, jei jau isejo sneka apie avataro keitima, tai prisipazinsiu:neturiu pastovumo avataruose......nors uzsimusk.....neiseina man su tuo paciu avataru prabut.....
      never get a girl mad.....
      especially if she is armed, PMS-ing and happens to be very very cute....

      Comment

      • Eisas Kuperis
        Simintis Sun


        • 2006 01 25
        • 355

        #48
        Per laiką mano avataras keitėsi ne karta.
        Nuo pačio pirmojo, kiek pamenu tai šis

        Po kurios sekė keli panašus ir labiau kažkiek itike

        šis beveik, bet tingėjau persikurti labiau sau.

        atrodo vienas dažniau naudotu šis.

        Visi jie buvo greičiau pasirikti kaip iš bėdos, nežinojau kadėtis, neturėjau iš ko rinktis. Na ir dar tiesiog tai derėjo su tuo mano domėjimusi kosmine fantastika, astronomija ir tai iki šiolei išliko kaip vienas didžiausiu mano pomėgiu, tačiau tai neatspindi paties manes.

        Šis veidas manaudotas buvo nedaug. Išliko tik kaip skype avataras. Tiesa, tai gal labiausiai atspindėtu mano asmenybe. Bet tikrai nesu ir nesijaučiu toks kokį save matau veidrodije.


        O štai kad ir kiek ieškočiau sau avataro, nerandu, tik pastarasis paveiksliukas, dabar stovintis avataro vietoje, buvo netikėtai netyčia aptiktas wallpaperis ir tai man geriausia ką dabar galiu užsidėti kaip avatara. Plačiai iškleisti dideli sparnai. Reikšmiu tam yra daug, dar daugiau paveiskliuke nėra.
        Kur tema anime, ten dažnai matyti animiški avatarai. Labai nustebčiau jei kur ir sau tokį aptikčiau.

        Dar dažniau keičiais parašas. Čia jau viskas priklauso nuo to kaip sugebu pasinaudoti Photoshopu. Šiaip parašai būna visai kitokie. Daug tutorialų sigams varčiau. Gražūs, bet netokie. Ne man. Griežtai apibrėžtas rėmelis. O aš žiuriu kad tas parašas kaiptik įsilietu į foną. Parašo fonai būna tiesiog spalvų, linijų kratinys, o priešais konkretus paveikliukas, dažniausiai koks nors asmuo. O pačiam geriau atrodo kaip sigo fonas kažkoks tolimas vaizdas. Na apie paprastas ?????fan juosteles nekalbu. Tiesa, siguose dar buna tekstas koksnors. Pats nesugalvoju nieko daugiau kaip parašyti daugiausiai žinoma savo nicka.
        Paskutinis pakeitimas nuo Eisas Kuperis; 2006-12-03, 22:00.

        Comment

        • Lax..
          reLaxed




          • 2005 12 24
          • 516

          #49
          Bandžiau kelias dienas būti su kitu avataru, nors užmušk, pakeičiau 3 avatarus, bet niekaip negalėjau užsidėt kitokio nei, kad šis. Žinot, įsimylėjau... savo avatarą

          Comment

          • ^sancta^

            #50
            Yaya , as tj avataru beveik nekeiciu ... Na nebent per skype ... O seip kur uzsiregistruoju , usidedu 1 tj ir nebekeiciu ... :P

            Comment

            • moony
              Sensei

              • 2006 09 11
              • 38

              #51
              Na mano avataras gal siek tiek panasus y mane, as irgi brunete megstu sedeti vien su apatinianias o ir seip kartais buna paselusiai linskma

              Comment

              • Calyx Deuced
                Narys

                • 2006 12 06
                • 96

                #52
                pasirinkau Takeya ikuhara nes jis na nera naivus veikejas ir nera patiklus kaip ir as ir siaip looks gut

                Comment

                • Juzut

                  #53
                  Mano avataras yra is mano dievinamo anime o tas veikejas - Ryuuichi - tiesiog mano kopija man jau atrodo ir metu normaliai yra bet galiu but naivi ir vaikiska na o labiau rinkausi del to kad dievinu Gravitation

                  Comment

                  • Eisas Kuperis
                    Simintis Sun


                    • 2006 01 25
                    • 355

                    #54
                    Autorius Calyx Deuced
                    pasirinkau Takeya ikuhara nes jis na nera naivus veikejas ir nera patiklus kaip ir as ir siaip looks gut
                    Chm, ir kur tokie avatarai mėtosi. Beveik tas pats žiurėti i save dirbanti Pasirėmes smakra, a mintys kažkur toli ten... Ir vaikiškumas, naivumas visai negadina gyvenimo. Metai bėga, o budas toks ir lieka kaip 16-18mečio. Čia anime šalutinis poveikis. Tik va bėda nevisi tai priima ir reikalauja buti tokiam koks tikras amžius.

                    Comment

                    • ^sancta^

                      #55
                      Autorius Eisas Kuperis
                      Čia anime šalutinis poveikis.
                      Hmm , nemanau kad cia naime salutinis poveikis ... Priklausomai nuo ziurovo asmenybes , kaikurios tj veikia kaikuriu nea ... Na o sejp irgi manaw kad sis poveikis netgi y nauda ... O kas is to ko kiti tikisi ? Na kjp ir sako nevisada gauni ko tikiesi ? Beje nera apibrezto 16-18 mecio budo ... Viskas priklauso ne nuo amziaus o nuo apcio asmens ... PAziurek kiti 7metu vaiksto kjp 40meciai snobai ? Nu ir seip ... Budas yra individualus dalykas , kuris atspindi tave ir tavo asmenybe ar pan , tad jaj tavo asmenybe tokia , tj ir budas ... O jaj tu snegsies but tox kjp ir kiti bendraamziai nieko gero nesigaus ... Ah whatever ka as ce isvis sneku ... Nlb suprantu ka pasakiau , bet na esme turbut aiski ?

                      Comment

                      • Sasumi
                        AquariusKiss

                        • 2006 08 06
                        • 190

                        #56
                        na sejp jau pakeiciau gana nemazai avataru...esu nepastovus zmogus,keiciuosi kaj vejas...bet sejp dauguma mano avataru atspindi mane,ajsku ne is isvajzdos,o is...is...na kajp ten...mano pasaulevajzdi,mano jausmus atspindi...nesvarbu,kad visada sypsaus ir juokauju,bunu draugu bury,dergiuosi ir pan...bet jauciuosi tokia vienisa...ir cia dekui anime soundtrack'ams,kad man akis atvere...jau buvau begyvenanti pasakoje...

                        Comment

                        • Mao
                          a.k.a. Lzq

                          • 2006 07 25
                          • 223

                          #57
                          is dalies atspindi. As esu geras zmogus, bet kartais labai ziaurus. As tipo kazkas kaip chrono. Nu nezinau, cia tik pagal mane taip.
                          I, GARLAND, WILL KNOCK YOU ALL DOWN!

                          Comment

                          • Got Milk?

                            #58
                            <<< sis avataras mano kone firminis,favoritas .tai profesorius Tomoe,tikras sizofrenikas,pamiselis,kraupia sypsena,matosi tik tamsus jo siluetas,ir gili tamsa...-galima sakyti mano egzempliorius.

                            Comment

                            • Dai-Katana
                              Podcast or Death




                              • 2004 10 04
                              • 686

                              #59
                              Avatarus šiaip nekeičiu labai jau dažnai, bet keičiu. Keičiu dėl to, kad nerandu to, kuris man labai patiktų. Dažniausiai pamatęs kažkur paveiksliuką ar jau paruoštą avatarą jau pasamonėje užsižiebia mintis, kad "aš jį naudosiu". Nežinau kodėl... Greičiausiai jie dalinai atspindi vidinį "aš". labai daug gilinimosi, tačiau aš net neabejoju, kad beveik kiekvieno forumo dalyvio avataras kažkiek atspindi jį užsidėjusią personą...

                              SKYPE: ANACHRONIX.NOEIN

                              Comment

                              • Eisas Kuperis
                                Simintis Sun


                                • 2006 01 25
                                • 355

                                #60
                                Na jei taip, jei kažkiektai atspindi bet kuriuo atveju, tai kai kurie žmonės visiškai teisūs sakydami kad avataro kaitaliojimas nėra geras dalykas. Aišku dėl to kad tada sunkiai gali suprasti kas taip per žmogus, besidedantis vis kitą "veidą".

                                Comment

                                Working...