Atspindi, so what
Ar jūsų avataras atspindi jūsų asmenybę? Kodėl?
Collapse
Ši gija yra iškelta
X
X
-
Na atspindi tik tiek kad aš spanglas Šiaip keiciu avatarus neretai, bet jie visada būna smagus ,kad ir pačiam kai nėra nuotaikos pralinksmečiaulalala!
Life is just a temporary torture before hell...so lets try to make that torture a little bit more fun...plz?Comment
-
zinoma kad ne as esu iskirtine ir joks avataras negali atspindeti manesComment
-
kiekvieno avataras priklauso nuo to zmogaus nuotajkos pas vienus ji gera uzsideda linksmus vieni uzsidare savyje ir avatarai buna seseliai arba tokie kur nesimato veikejo akiu treti garbina krauja :rolleyes: arba ketvirti tiesiog uzsideda savo megstamiausio vejkeo "nuotrauka" taigi avataras nusako tik dabartine nuotaika tajgi nelabai jis daug ka pasako apie zmogu na ajsku cia tik mano nuomoneComment
-
Štai ką pasakysiu aš. Čia, anime zonoje atrodo jog kone visi visgi pagalvoja kokį avatarą dėtis. Gi kitur kitaip kažkaip gaunasi. Gi tarkim games.lt, ten už "ypatingą" avatara netgi dedamas banas. O tai reiškia jog yra tokių, kurių avatarai arba atspindi ispudingą asmenybe, arba dedasi kad tik yra galimybė dėtis. Arba tyčia dėl dar kokių nors priežaščių.Comment
-
Štai ką pasakysiu aš. Čia, anime zonoje atrodo jog kone visi visgi pagalvoja kokį avatarą dėtis. Gi kitur kitaip kažkaip gaunasi. Gi tarkim games.lt, ten už "ypatingą" avatara netgi dedamas banas. O tai reiškia jog yra tokių, kurių avatarai arba atspindi ispudingą asmenybe, arba dedasi kad tik yra galimybė dėtis. Arba tyčia dėl dar kokių nors priežaščių.Comment
-
As pwz pats piesiaus, i nusipiesiau koki norejau, toki ka mane abent kiek atspindetu, internetinej erdvejSu mielu noru palaikau ir prisidedu prie puikių idėjų arba ne.Comment
-
Manes neatspindi, bet gal jame pavaizduota tai ko noreciau. Tiesiog man asmeniskai jis simbolizuoja ramybe. Sedi sau berniuks atsukes nugara viskam ir klausosi muzikos. Ko jus nematos tai jis sedi ant prieplaukos ir pries jo akis atsiveria pasakiskas vaizdas, va tiap va!Everything is everythingComment
-
mano avatarai.......hm.........nezinau ar atspindi mane, bet esu gana melanxoliska, kartais pesimistiska, gan megstu krauja ,asaras,liudesi, ziauruma , todel dazniausiai mano avatarai buna arba liudni arba ziauroki arba velniai zino kokie dar......never get a girl mad.....
especially if she is armed, PMS-ing and happens to be very very cute....Comment
-
Na gal ir atspindi. Nors as ji uzsidejau nes jis man grazus. O siaip gana daznai buna panasi nuotaika."I am not afraid of death, I just don't want to be there when it happens."
- Woody AllenComment
Comment