Ar jūsų avataras atspindi jūsų asmenybę? Kodėl?

Collapse
Ši gija yra iškelta
X
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Likimo_Kalvis
    YOSH!!!

• 2006 08 26
    • 378

mana avatars atitink mana pomegius, beveik
    Su mielu noru palaikau ir prisidedu prie puikių idėjų arba ne.

Comment

• tamagochi
      Suši valgytojas

• 2005 10 19
      • 138

Na turbut atspindi kazka... kad i gyvenima reikia ziureti atsipalaidavus, ir kad ne viskas yra taip kaip atrodo is pirmo zvilgsnio. Taip sakant, zvelk giliau
      Pvz mano nicko kilme is tiesu visai nesusijusi nei su anime nei su japonija, nors galetu taip pasirodyti is pirmo zvligsnio. Taip pat ir avataras - paimtas is amerikieciu serialo Drawn Together, kuris is tiesu yra realybes show parodija.

Comment

• Evil_of_Darknesz
        Suicide is painless...

• 2006 04 09
        • 998

Mano avartas neatspindi ne trupucio mano charakterio XD

Comment

• piccosan
          Daft Punk

• 2005 11 28
          • 250

amm... man dabar atejo yondaimes avataru laikas.. cia toks veikejas is naruto... kadangi avatarus keiciu gana daznai tai bent prie temos bandau laikytis.. pries tai buvo toks linksmas yondaime.. o dabar toks ramus.. su (keistu) kunajumi.. toks lyg.. "bring it on".. neatspindi nieko.. nes per naruto jo isvis veikiant ka nors nemaciau.. siap kietas bicas..

Comment

• KenYoo
            Build to Destroy...

• 2005 08 28
            • 144

mano awataras ypatingas tuo kad jis super pritaikytas prie forumo spalwos. taigi kai as postinu (kaip dabar) atrodo kaip lyg ir ne awataras o kazkas tai... wait, that didn't come out right...
            anyways, neatsipingi jis manes, lytis skiriasi is pradziu, ir siaip... deretu pasikeist... gaila beje kad gif. awataru negalima, why is that?!!

Comment

• Tamsos_Elfe
              Dreamer

• 2005 05 17
              • 24

Mano avataras?... Na ispradziu jis tiesiog buvo derinamas prie niko. Norejosi kazko tamsaus, uzdaro... ai na vienu zodziu patiko ji man labai. O dabar jau nerealiai susigyvenau ir jei uzsinoriu pakeisti, prisimenu kad nieko fainesnio nerasiu. Is vis nemegstu keisti avataru.
              Ir siaip forumiecius pagal ju avatara bandau isivaizduot kokie jie yra. Ipranti ir kazkaip jau labiau pazystami tada atrodo ^_^
              Nesugebejau perteikt savo minties >.>

Comment

• SinbadaZ

Mano avataras atspindi mano isvaizda ir is dalies mano charakteri "sout park style"
                Gaila kad sumazinant stipriai nukentejo kokybe

Comment

• Youka
                  bishoujo

• 2006 01 30
                  • 335

norejau avatarui nuotraukos, ne piesinio.
                  o siaip jos vardas motoko.
                  nezinau, kaip del nuotraukos charakterio, bet nuotaika man visai patinka. o_O tokia va

Comment

• arna
                    emptiness

• 2006 06 20
                    • 1064

avataras atspindi kiek tai vidinę būseną. kai pamačiau pirmą kartą, l.patiko. kaip į veidrodį būčiau pažiūrėjęs. na, kai įvyks kokių esminių pokyčių galvoje ir sieloje, manau keisis ir avataras.

Comment

• bakoozhe
                      Naujokas
                      • 2006 11 01
                      • 4

Atspindi tik išvaizdą, kadangi jį su Corel'iu dariau iš savo nuotraukos. Šiaip bandžiau paišyt visokias mutacijas, o ši labiausiai vykusi ir išbaigta.

Comment

• Audria
                        Labai pikta. Neerzinti

• 2005 09 25
                        • 98

Siaip avatarus dazniausiai renkuos 'ant prikolo',nors aiskus taip negali but,kad pasirinkai siaip sau,nes jei buten SI avatara pastebi,tai jau kazka reiskia.Niu o dabartini avatar pasirinkau nes atrodo,kad ta mergyte siek tiek i mane panasi

Comment

• zio
                          Administratorius

• 2000 02 22
                          • 264

Taip. Gal ne kiek asmenybe, kiek tam tikra pozhiuri.

Samoningai ar nesamoningai zhmogus avatara pasirenka ne veltui. Delto apie zhmogu ish jo avo galima palyginus nemazhai suzhinoti. Ir taip kai pasizhiuri i Daanijaus, Domaus ar Marijos avatarus te ir pagalvoji " ot velnias, jiems jie tep tinkas".

Comment

• Vita

JAi avataras parodo asmenybe taj reiskia kad as tokia asmenybe kuriai patinka ilgi ir astrus dantukai siaip pati turiu gan ilgus iltinius dantis ps vampyrai mane lb zavi

Comment

• Botaro
                              Akuma

• 2005 11 17
                              • 196

mano atspindi tik dabartine nuotaika.Gali but taip jog rytoj shis avas man pasirodys net shlykshtus
                              I have the Holy Lance

Comment

• bachas
                                ...megejas...
                                • 2006 11 20
                                • 16

kazkodel megstu tuos zmones kurie nekeicia savo avataru,jau nebekalbu apie nic`us.

Comment

Working...