mana avatars atitink mana pomegius, beveik
Ar jūsų avataras atspindi jūsų asmenybę? Kodėl?
Collapse
Ši gija yra iškelta
X
X
-
-
Na turbut atspindi kazka... kad i gyvenima reikia ziureti atsipalaidavus, ir kad ne viskas yra taip kaip atrodo is pirmo zvilgsnio. Taip sakant, zvelk giliau
Pvz mano nicko kilme is tiesu visai nesusijusi nei su anime nei su japonija, nors galetu taip pasirodyti is pirmo zvligsnio. Taip pat ir avataras - paimtas is amerikieciu serialo Drawn Together, kuris is tiesu yra realybes show parodija.Comment
-
-
amm... man dabar atejo yondaimes avataru laikas.. cia toks veikejas is naruto... kadangi avatarus keiciu gana daznai tai bent prie temos bandau laikytis.. pries tai buvo toks linksmas yondaime.. o dabar toks ramus.. su (keistu) kunajumi.. toks lyg.. "bring it on".. neatspindi nieko.. nes per naruto jo isvis veikiant ka nors nemaciau.. siap kietas bicas..Comment
-
mano awataras ypatingas tuo kad jis super pritaikytas prie forumo spalwos. taigi kai as postinu (kaip dabar) atrodo kaip lyg ir ne awataras o kazkas tai... wait, that didn't come out right...
anyways, neatsipingi jis manes, lytis skiriasi is pradziu, ir siaip... deretu pasikeist... gaila beje kad gif. awataru negalima, why is that?!!Comment
-
Mano avataras?... Na ispradziu jis tiesiog buvo derinamas prie niko. Norejosi kazko tamsaus, uzdaro... ai na vienu zodziu patiko ji man labai. O dabar jau nerealiai susigyvenau ir jei uzsinoriu pakeisti, prisimenu kad nieko fainesnio nerasiu. Is vis nemegstu keisti avataru.
Ir siaip forumiecius pagal ju avatara bandau isivaizduot kokie jie yra. Ipranti ir kazkaip jau labiau pazystami tada atrodo ^_^
Nesugebejau perteikt savo minties >.>👍 1Comment
-
Comment
-
Taip. Gal ne kiek asmenybe, kiek tam tikra pozhiuri.
Samoningai ar nesamoningai zhmogus avatara pasirenka ne veltui. Delto apie zhmogu ish jo avo galima palyginus nemazhai suzhinoti. Ir taip kai pasizhiuri i Daanijaus, Domaus ar Marijos avatarus te ir pagalvoji " ot velnias, jiems jie tep tinkas".Comment
Comment