niekada nemėgau, nemėgstu ir nemėgsiu fotkintis ar filmuotis. O šeip dar man trūksta trupučio rimtumo iki mano AVATAR'O išraiškos . >_>
Ar jūsų avataras atspindi jūsų asmenybę? Kodėl?
Collapse
Ši gija yra iškelta
X
X
-
-
Aš kaip naujokas tai užsidėjau šita avatara nes man patinka light yagami jei rasiu koki geresni ir kuris labiau patik negu sitas tai gal ir pasikeisiuComment
-
Nors mano avataras iš tinklapio defaultu bet manau kad jis šiek tiek atspindi , nes abejoju ar būtų kitaip jis mano akį patraukęsComment
-
Mano avatarą man nupiešė draugė pagal mano Gaia Online avatar'ą
Palyginimui:
Spoileris:Originalus
Pilnas piešinys
Tokių nemažai turiu iš įvairių žmonių prisirinkus c:
O ar atsipindi, tai tikriausiai. Nes pati sau tokį susikonstravau ;DComment
-
na, aš dabar į šitą pasikeičiau, tai naujasis iš dalies atspindi. iš tikrųjų jį ir pasirinkau, nes panašu į mane nešioju akinius, plaukai rudi [sakyčiau, nei šviesiai, nei tamsiai, bet kambariokas neseniai sakė, kad jie tamsūs, tai nežinau], ir sėdėdama prie kompo labai dažnai būnu pasirėmus ir palinkus į priekį, ne visai taip, kaip pavaizduota, bet šiek tiek panašiai. o namie būdama visada į uodegą plaukus susirišus, tai dar vienas bruožas. tai dėl to ir naudoju dabar jį, nes man pačią save primenaUrameshi, Iemon-dono!Comment
-
Huh... mano avataras. Na manęs turbūt visiškai neatspindi, gal tik ta puse kad mėgstu šitaip atsisukt su tokia veiso išraiška Šiaip pasirinkau jį, nes man jis pasirodė labai gražus ir labiausiai man tiko.Comment
-
Na, ieškojau kažkokio tai mielo padarėlio su baltais plaukais, nes pačios tokia spalva jų. Ir radau tik maža triušiuka chibi toki. Kadangi pati labai dažnai vaikiškai elgiuosi, tai šis avataras manau atspindi mane ;>
chiby play boy bunny I guess ;*
+ + =Comment
-
nop
rl as nesisypsau praktiskai, uztat patinka visi kurie duag sypsosi.Comment
Comment