Ar jūsų avataras atspindi jūsų asmenybę? Kodėl?
Collapse
Ši gija yra iškelta
X
X
-
-
Biški gal ir atspindi į mane . Tiesiog esu linksma. Labai mėgstu juoktis ir juokinti savo draugus . Bet fūlę mėgstu žaisti tai čia neatspindi ;DD
Manga and Anime is my Life. ;DDComment
-
Butu ydomu suzinoti kodel pasirinkote butent toky avatara ? Per daug minčių neįdedu į paveikslėlio rinkimąsi, todėl "kodėl" net negalčiau paaiškinti.
Ar jis jums tiesiog grazus,ar jame tiesiog jusu megstamas veikejas,o galbut jame esantis veikejas daugmaz atitinka jusu xaraktery?O jei jusu avatare pavaizduota kas nors kito, galbut tai kazka reiskia? Ar gražus? Nežinau... Parsisiunčiau kas labiausiai akį traukė. Charakterio anaiptol neatitinka,kaip kažkokia "nupaišaliota" nesąmonė gali perteikti asmenybės charakterį, kuris yra įvairialypis (nesu nusiteikus filosofuoti, tad užslėptų frazių ar kažko reikšmingo mano post'e nesurasit)
It just means, that it doesn't mean anything.
Comment
-
Comment
-
manau, kad taip, is dalies. man patinka ramus, santurus, paslaptingi personazai, pati esu uzdaro budo, tad ir sita personaza pamegau ne siaip sau. vat kazkuo jis mane traukia ir viskasComment
-
Na, man labai patiko anime Fate stay night ir butent antraeilis personazas Rider, nors ja rode trumpai...
Nelabai esu panasi i ja. Ji truputi mano priesingybe, gal del to ir yra mano megstamiausias personazas bei avataras
Man ji labai sauni, seksuali, pavojinga...Come ... Join the Dark Side ...
Comment
Comment