manau mane atspindi visapusiskai
Ar jūsų avataras atspindi jūsų asmenybę? Kodėl?
Collapse
Ši gija yra iškelta
X
X
-
Siaip visu zmoniu avatarai daugiau ar maziau juos atspindi, nes ne ish lempos juos pasirinko, o todel, kad kazkuom jie ji patrauke (:
Ash megstu deti savo foto, nes kazkaip jaukiau atrodo, tai visgi labiausiai mane atspindi
Sio avataro tema "ramuma", kadangi tai siuometine mano busena, chillout'o gerbeja pasidariau
Vakare darai nd, uzsidegi smilkalus, zvake, ir pasileidi chillout'a..
GerisPaskutinis pakeitimas nuo Sable; 2008-02-07, 21:13.Comment
-
Pavalėm biški.
O dabar taip. Suprantu kad gijos pavadinimas "AR jūsų avataras atspindi jūsų asmenybę, bet pasakyti taip/ne manau nėra išsamu ir niekuo ypatingai nedomina. Pasakykit bent trumpai kuom, kas panašu ar panašiai.
Antra, dėl visokių privisusių trolių kaipo draugužis Solidas ar kitas narys mindze, jei norit stebėt žmonių reakcijas, eikit į gatves pacosplayint ar šiaip nuogi prasibėkit, nėra leidžiamas įžeidinėjimas forume, bet prie šito priveda toks jūsų elgesys, tai va, žiūrėkites, atai pradėsim mėtytis geltonom kortelėmComment
-
-
-
Kodel pasirinkau si paveiksliuka kaip savo avatara? Hmmm...pirma, jis yra man labai grazus, antra, tai yra Kotori, veikeja is X TV anime, kuri yra viena is mano megstamiausiu, ir trecia, sis avataras truputi atspindi kazkuria dali manes, bet tikrai ne didziaja xDComment
-
Cia neperseniausiai stebejaisi, kai kaikas per dauk keista ir rimta muzika klauso... o kaip cia
pati taip staigiai nuo d&b persokai prie ambient stiliaus?
Kas liečia mano avataro... tai jis turbūt daugiau susijęs su mano blogosiom savybėm. O gal
dar dėl to, kad čia buvo pirmas anime, kuris paliko gylesni ispudikuriį, kurį mačiau gan po
senos pertraukos ir jau žinodamas, kad čia anime, .Paskutinis pakeitimas nuo slicKrox; 2008-02-19, 19:17.Comment
Comment