Ar jūsų avataras atspindi jūsų asmenybę? Kodėl?
Collapse
Ši gija yra iškelta
X
X
-
One big smile, that is what an ideal world should be.
a smile just like this one :}Comment
-
Comment
-
daug ką jie(nelaikau savęs mirtinga. ), protingasis, išmano. gal kai nervinasi prie pc pamažu virsta gauruotais(nesišukuoja) padarais su ilgais dantim ir nagais ir pradeda seilėtis.
šiuo metu avataras neturi nieko bendra su manim, gal dėl to kad seniai šnekėjau su fanatais ar pervertais žmonėm, o išsikraut nėra kur............Comment
-
mindzze--> tas fainesnis
Mano (naujas ^^) tai nieko nereiškia taik šeip toks gražus ^^Comment
-
Ce mano autoportretas.Atspindi mano asmenybe 101%I Just Wanted An Excuse To Kill As Many People As I Could !!!Comment
-
Myliu visus savo pamatytus animus todel nedendu i avatara Animes ,siaip manau pasizhiurejes visas serija suprantu kodel jis man patinka .Visis animai savaip geri yra ir manau negalima su skirstyt geras ar blogas animas ,tai butu panashiaia kaip ir grazhi ar negrazhi mergina ,o negrzhiu merginu nera sitam pasaulyje yra tik nprizhiurn4iu save merginu
No offense feminine part of AZ ,if something will come up take me i am all yoursComment
-
as gi nesakiau kad bandau visiems itikti... tiesig kai zmones mato tai ka nori matyti langviau prisitaikyti gyventi ir siekti savu tikslu. pasaulyj kuriame as gyvenu zmones nemegsta issisokeliu ir labai issiskirianciu zmoniu... man pakanka kad ane ir taip laiko keistuole jei as nusimsiu visas savo kaukes mane i psihuske paguldys... nemanau kad man ten vieta
Aš bent jau stengiuosi avatarą pasirinkti pagal mano vidinę būseną. Pvz šiuo metu tenka priiminėti daug protingų ir atsakingų sprendimų, tai labai gerai tam tinka genialioji UrumiComment
Comment