Norėtumėt, i would never fall that low as Srg. Kurz is now ;D no offense tiems apgailėtiniems jo fanams ^^
Ar jūsų avataras atspindi jūsų asmenybę? Kodėl?
Collapse
Ši gija yra iškelta
X
X
-
Pastebėjau, kad kai keičiu avatarą, būna kažkokia staigi ir stipri nuotaikos kaita ar tai kažkokios linksmo/nelinksmos/įtemto darbo/etc. mintys galvoje. Spalvingumas ir grafinis apipavidalinimas patinka nepatinka - visa tai priklauso nuo nuotaikos. Pirmoje vietoje spalva, antroje - įdomumas. Šiuo metu mane kamuoja komunistinės mintys...
Comment
-
Mano avataras dazniau atitinka mano nuotaika, bet visuomet stengiuos, kad zmogeliukas avatare butu panasus i mane jei ne isore, tai vidumYour Japanese Name Is...
Michi Gosetsuke
What's your Japanese Name?
http://www.blogthings.com/japanesenamegenerator/Comment
-
nzn ar atspindi... na gal.... sitas avataras man labai patinka nes mergina atrodo labai miela bet kartu gali parodyt "nagelius' (i think so....) tai turbut ir man pritinkanever get a girl mad.....
especially if she is armed, PMS-ing and happens to be very very cute....Comment
-
apie save:
ar as rukau? - NE| ar as juodukas? - NE| ar as deviu skarmalus ir vaikstau su afrosamurajumi? - NE nu apie skarmalus gal taip..
Bet veikėjas kietas.. charakteris man jo patinka.. tai ir sedziu su ninja ninja.. pasnekam apie gyvenima... linksma su juo,....Comment
-
Comment