Daba laukiu kol galesiu perinstaliuot is vistos i xp windovsus tada rasysiuos ka nors bet kolkas zaidziu internetini zaidima www.naruto-arena.com toks idomus zaidimas iviko daug pakyciu taj daba truputi sunkesnis pasidare bet vistiek linksmas
Kokius žaidimus žaidžiate? (Pakomentuokite)
Collapse
X
-
Comment
-
Pradejau zaist RPG Vampire the masquerade bloodlines zeurei fainas zaidimas ji galima zaist bent 3 kartus nes pacioj pradzioj turi pasirinkti klana tai yra 2 klanai kurie skiriasi nuo kitu klanu tai yra Nosferatu (pasirinke si klana negalesite rodytis mirtingiesiems nes nosferatu yra monstriski ir slykstus todel gasdinsite nieko nenutuokiancius zmones) ir Malkavian (Jie yra beprociai todel ju bendravimas su kitais visiskai skiriasi nuo kitu klanu (kartais as pats nesuprantu ka pasakau)) plius yra 5 galimos zaidimo pabaigos siulau visiems si zaidima pazaisti
P.S. jeigu zaisite tai nepamirskite parsisiusti unofficial pachu nes jie panaikina dauguma buguComment
-
Kalbant apie RPG, tai negaliu nepaminėti KOTOR2: the Siths Lords. Khultinio "Star Wars" priešistorė, leidžianti turėti nuosavą lightsaberą bet šiaip stipriausia žaidimo pusė - siužetas, kurio aišku nespoilinsiu. Must have visiems SW fanams.Comment
-
šiaip teko girdėt, kad KotoR'as 2 buvo pilnai nepabaigtas... Nes Lucas Arts išprievartavo žaidimo kūrėjus išleisti žaidimą per švenčių sezoną O šiaip planuotoje versijoje turėjo dar būti kažkokia HK serijos robotų planeta + daugiau character vystymo ir istorijos plėtojimo siužeto... Ech, gaila, kad nepadarė pilnai...
Tačiau neverta nusiminti Teko girdėt, kad atsirado žmoniu grupė, kuri pagal žaidimo failuose likusias nuotrupas atkūrinėja ta nukirptąją plotąComment
-
apie kotora galiu pasakyti, kad matosi, kad nepabaigtas. smarkiai nepabaigtas. koks bebutu geras siuzetas ir tt, bet technine puse geimas bene didziausias shudas koki tik kada esu zaides. perejau ji minimum 4 kartus su skirtingais veikejais (su vyrishkiais ir net viena moterishke) ir dar brolis ji gal 6 kartus perejo, tai per tokia ilga geimo patirty mudviem teko regeti tokiu bugu, kad norejosi pasikart. veliau pradejom juos amzinti screenshotais. ir kiti pazystami man rode tokiu screenu su tokiais bugais, kad galima daryt ishvada, kad kurejai bent jau girti kure shita geima, jei ishvis ne apsinarkashine.👍 1Comment
-
Comment
-
Diablo II prisimenant senus laikus ir belaukiant Diablo III. Prisedom su draugu MP, atsistojau 4 ryto.
Mass Effect - saunus geimas, gera istorija (lyg Gothic III ir Halo III kartu), bet luzo man jau tris kartus ir labai idomiai.
Samurai Warriors 2 - smagios japoniskas masines skerdynes, biski taktines.Comment
-
apie kotora galiu pasakyti, kad matosi, kad nepabaigtas. smarkiai nepabaigtas. koks bebutu geras siuzetas ir tt, bet technine puse geimas bene didziausias shudas koki tik kada esu zaides. perejau ji minimum 4 kartus su skirtingais veikejais (su vyrishkiais ir net viena moterishke) ir dar brolis ji gal 6 kartus perejo, tai per tokia ilga geimo patirty mudviem teko regeti tokiu bugu, kad norejosi pasikart. veliau pradejom juos amzinti screenshotais. ir kiti pazystami man rode tokiu screenu su tokiais bugais, kad galima daryt ishvada, kad kurejai bent jau girti kure shita geima, jei ishvis ne apsinarkashine.👍 2Comment
-
Pries isvykstant uzsibreziau sau tiksla pereiti visa HL2. Ketvirta zaidimo diena - baigiu episode 2. Valve saunuoliai - neleido game quality slip. Prirakino mane tas half lajfas prie monitoriaus ziauriai. Seniai jau tokio drive'o nebuvo.. time for bananadance!Comment
Comment