Nezaides senojo DMC, bet naujas visai geras, muzika tinka, valdymas irgi geras, problemu as cia nematau. Islepe jus cia kazkokie man rodos per daug
Kokius žaidimus žaidžiate? (Pakomentuokite)
Collapse
X
-
Neseniai pradėjau Borderlands žaisti. Patiko, kad galima pasirinkti veikėją pagal poreikius, jų yra 5, pati rinkausi hunter. Taip pat galima keisti veikėjo drabužių spalvas, nors žaidžiant be šautuvo pačio veikėjo nesimato. Aplinkos buvimas tarp realistiškumo ir cartoon'iš džiugino akis, fiend'ai labai patiko, mieli pabaisiukai :] O banditi tai raider'iu ir Fallout priminė o.o Ir šiaip kiek užneša savo pateikimu į Fallout'ą O.o Iš esmės smagi šaudyklė ir kaip mano pirmam FPS tai visai neblogai sekasi~ taip pat labai smagu co-op žaisti, priešai tada sunkiau užsimuša, bet loot gerulis~ tai va o.oComment
-
na dabar puikus šansas... ir plius jei nori sekti istoriją / DmC yra priešistorė/ "alternatyvi dimensija" /sekantys įvikiai kaip ir būtų DMC3 dante's awakening / (iš tikro dmc yra daugiau kaip atskiras žaidimas);
-beja bus išleistas Vergil's Downfall" (kaip žinia iš ankstesnių dalių jam pragare nelabai pasisekė) kuris toliau papasakos apie apie dantes brolio,- vergil istoriją; (playable character) ;
Palyginimui kažkas pnašaus kaip buvo su DMC3 dante's awakening SE (special edition);
Spoileris:d9 || amvorg || amvazar'17Comment
-
Apie Stalker'į girdėjus, kol kas man jis baugiai atrodo o.o"Comment
-
Taip ir yra... atmosfera nepakartojama. Jokiam kitam žaidime nesu sutikęs tokios nepakartojamos atmosferos, kad vien dėl jos būna noras tyrinėti zoną, ieškoti artifaktų, vykdyti misijas. O jei dar domiesi Černobiliu... tai išvis pasaka. Nori - eini po naktyniu dangum medžioti mutantų, nori - praleidi nakti su draugais stalkeriais prie laužo ir pasiklausai jų skaldomų anekdotų ar gitaros garsų.Comment
-
Sakyčiau stalkeris yra tuščias, negyvas- nuobodus, mano nuomone, o.o
Ir naujasis DMC, gal jis tiesiog nėra kurtas senajai fanų kartai o.OComment
-
Tai gal eik is forumo visai, jei nustoji skaityt, per daug cia kazka isivaizduoji kaip matau
Perejau siandien DmC, geras zaidimas, palaiko ta seriju dvasia.
Duh, pasirodo esu žioplesnė nei atrodau o.o pirmą žaidžiu, tiesiog kai su best friend kai rinkomės užplaukė kad žaisim antrą, duh. Reiku postą pataisyt
Sakyčiau stalkeris yra tuščias, negyvas- nuobodus, mano nuomone
Ir naujasis DMC, gal jis tiesiog nėra kurtas senajai fanų kartaiComment
-
Yra Sparda, yra du broliai tape priesais, charaketriai tie patys tik astresni (nes nebuvo versta is japonu k), yra demonai, yra pagrindinis bosas demonas. Viskas perpasakojama is naujo, savaip, tik priderinta prie vakarietisko stiliaus, kad patrauktu daugiau nauju gerbeju (tokia ideja buvo). Bet esme ta pati.
Visi mes turim savo nuomone, tik n*** tu kiekviena teigiama turi nugincyti nieko konstruktyvaus nepasakydamas?Comment
-
Nežaidę DmC - čia bus spoilerių. Jeigu jums rūpi siužetas (ahahah) neskaitykit.
Visi mes turim savo nuomone, tik n*** tu kiekviena teigiama turi nugincyti nieko konstruktyvaus nepasakydamas?
Yra Sparda. Primink man prašau, kokia buvo Spardos priežastis pereiti į kita pusė DMC? Jis nusprende apginti žmonės. Jis paaukuojo save kad apsauguoti mus. Pakankamai sunkus sprendimas.
Dėl kokios priežasties jis tai padarė šiame shit-feste? Meilė! O taip, meilė! Demonas įsimylėjo į angelą. DEMONAS, pragaro padaras, dešinioji ranka visko, kas yra bloga mūsų pasaulyje - ĮSIMYLĖJO. Ir pabėgo. You know, I'm with Mundus on this one.
Toliau. Yra broliai. Kodėl jie neatsimena vienas kito? Amnezija! Originalu, nepripažinsit? 2013-ais metais mes iki šiol naudojame amnezija kaip svarbu siužeto elementą.
yra du broliai tape priesais
Aš tiesiog noriu paklausti, kuo tu žaidei (jeigu žaidei) DMC3. Jie "netapo" priešais. Jie ne priešai išvis, jie turi konfliktą dėl savo idejų. Vergil yra tiesiog pristatytas kaip antagonistas, nes jis nekenčia savo žmoniškos dalies, o Dante - atvirkščiai nelabai pripažista savo demonines pusės.
charaketriai tie patys tik astresni (nes nebuvo versta is japonu k)
ir
"Wow, I've never seen a talking mutt before! Come on, puppy, let's go. It's showtime."
ir
"I'm your prom date, you ugly sack of shit. Fuck you."
Sarkazmas ir tiesiog nuobodus, bei nejuokingas keiksmažodžių mėtymas. O taip. Tie patys veikėjai. Jeigu eiti dar toliau - naujojo Dante charakteris yra tiesiog žudomas per pirmasias 15 minučių. Kaip? Atsiminkime ką jis sake pačioj žaidimo pradžioj - "Aš visus jus nekenčiu ir eikit jūs velniop su savo problemomis." Atbėga Kat: "Dante, tu manes nepažysti, tau dabar bus pzdc ir tu turi klausyti, bei daryti viska ką aš tau sakau." Ką Dante atsako į tai? "Okaaay." Ką atsakytų normalus Dante? Jis mesteltų komplimentą merginai ir darytų viska taip, kaip jis nori, nes jis toks yra ir tai yra jo šarmo dalis. Naujasis Dante daro viska ką jam sako, jis ant tiek kartoninis, kad skaudu žiūrėti į tuos momentus kai jis bando būti kietu, ar smalsu, ar dar kuo nors, kuo jis nėra ir nebus. Jis tiesiog kaip užsispyręs paauglis, kuris nežino ką jam daryti, kol mamytė (šiuo atveju Kat ir Vergil) jam to nepasakys. Bandantis visa laiką imituoti seną Dante, kol niekas to nemato.
O kas gi liečia Vergilą? Ar tikrai reikia lyginti tylų, šaltakraujiška samuraju su.. "OMG DANTE IT IS REALLY YOU, BROTHEEERRR <3"
Kas tikrai buvo idomu DMC3 yra tai, kad jie tiesiog nekenčia vienas kito už individualius požiūrius, visa laiką bandydami atsikratyti ir įrodyti kad vienas iš jų yra teisus. Ir pagaliau kai viena, vienintelį karta jie supranta kad turi dirbti kartu norint atsikratyti bendro priešo - ką jie daro? Be jokių papildomų dialogų, ar dar visokių tiradų, kurios yra DmC, jie prieina prie reikalo. Iškart.
Kas vyksta DmC iš kitos pusės? Visa žaidimą jie visi draugiški ir lovey-dovey, kol Vergil toks, tiesiog nei iš šio, nei iš to atsimena, kad, jezau, jis gi turi būti blogas! Tai nėra šokas, nes žinant kad jo vardas yra Vergil ir žaidus gerus DMC žaidimus žinai, kas bus nuo pat pradžios. Tiesiog čia jam išvis netiki. Išvis. Visi veikėjai čia ant tiek tušti, ant tiek neidomus, ant tiek nepalieka įspūdžio, kad aš nežinau išvis kodėl šitas žaidimas skaitosi kaip DMC reboot.
Viskas perpasakojama is naujo, savaip, tik priderinta prie vakarietisko stiliaus
kad patrauktu daugiau nauju gerbeju (tokia ideja buvo)
Aš neturėčiau tiek problemų su šituo žaidimu, jeigu jis nesivadintu save tuo, kuo jis nėra, o tiksliai - Devil May Cry žaidimu. Ir žaidžiant DMC žaidimą, aš noriu matyti atpažinamus veikėjus, gera slasher žanro gameplay ir visus tuos firminius baerius, už kuriuos serija taip šiltai mylimą. Čia - viso to nėra, nes čia ne DMC. Ar dabar pakankamai konstruktyviai?👍 4Comment
Comment