aš tai nusprendžiau prisimint senus gerus laikus, kai išeidavau iš namų palaukdavau kol tėvai išeidavo į darbą ir bėgdavau prie pc ir sėdėdavau iki 3-4 nakties. Plius laukiant naujos dalies labai smagu prsimint senus gerus laikus ir pačia pradžią. Taigi lošiu Diablo 1
Kokius žaidimus žaidžiate? (Pakomentuokite)
Collapse
X
-
Isleistas 100% eng patch'as Swan Song novelei: http://yandere.gray7.com/
Life and Death Drama, Madness, Trapped, Utsuge(depressing/no hope)
It is a snowing Christmas Eve… Everything seems so peaceful when a huge earthquake occurs. The earthquake causes the city to be in ruin, and the surviving people need to find ways to stay alive. Some go crazy and rob others, some cling onto God, some gather to live together. The 6 main characters meet at a church while they were trying to find shelter from the snow. What will they see and experience in this extreme situation…?
Asmenine rekomendacijaPaskutinis pakeitimas nuo IVXXX; 2010-06-22, 20:23.I want to go on a date! We'll play MMORPGs all night long! And then I want you to confess your love to me by saying 'let's grind together, baby!👍 1Comment
-
I want to go on a date! We'll play MMORPGs all night long! And then I want you to confess your love to me by saying 'let's grind together, baby!Comment
-
Dabar sėdžiu prie Dragon Quest VIII, labai patinka didelis pasaulis (jau 30val gameplay) ir šiandien pasirodė Dragon Quest IX angliška versija ant DS .... bus ką veikti dar ilgai ilgaiComment
-
-
Gan po ilgos pertraukos grįžau prie Final Fantasy X ir jį užbaigiau. Užtrukau apie 110~ valandų.
+
* Gan įdomi ir įtraukianti istorija.
* Nemažai netikėtų ir dramatiškų įvykių.
* Didelė laisvė žaidėjui ugdyti ir tobulinti veikėjus ir jų ginklus.
-
* Prastas irvietomis, net juokingas amerikonų įgarsinimas (nors daugeliui jis ir patinka)
* Nors veikėjai ir skirtingi, tačiau palaipsniui jie visi gerokai ėmė mane nervinti. (Tipiniai Final Fantasy veikėjai, tik šie dar buvo ir įgarsinti )
* Daug laiko reikalaujantis veikėjų tobulinimas.
Tai buvo mano pirmasis Final Fantasy žaidimas, kurį perėjau iki galo ir galiu drąsiai teigti, kad įspūdžiai perėjus šį žaidimą yra puikūs. Vertinimas būtų 8/10
P.S. Perėjau ant PCSX2 emulator'iaus už kurio sutvarkymą esu labai dėkingas IVXXX
Taip pat nesenai perėjau Devil May Cry 3: Dante's Awakening- Special Edition
Žaidimas neblogas, gal net įdomesnis, nei Devil May Cry 4 (neesu įsitikines). Kas labiausiai sužavėjo šiame žaidime, tai buvo humoras. Juokingiausios vietos buvo kai Dante pasinaudojo raketa, kaip snieglente/riedlente ir skraidė aplinkui Mary, arba kai pasigavo Mary motociklą ir važiuodamas bokšto išorine siena (90°) sugebėjo jį naudoti, kaip ginklą ir daužyti kitus demonus.
Šiaip žaidimas yra ryškiai per trumpas, norint užkelti maksimalius level'ius ant skill'ų reiktų žaidimą žaisti antrą kartą, o dar nešneku, jeigu žaisti gali ir už Vergil. 9/10
Šiuo metu žaidžiu Persona 3 FES, jau nežinau kelintą kartą pradedu žaisti šį rpg, bet tikiuosi, kad paskutinį ir užbaigsiu šį žaidimą iki galo.
Visuomet, kai žaisdavau Persona 3 kas nors atsitikdavo: tai kompiuteris sugesdavo, tai hard'as perkaisdavo ir t.t.
Pats žaidimas labai įdomus (apie paauglius, kurie gali išsikviesti demonus, ar kažką panašaus) kaip ir visi kiti Shin Megami Tensei serijos žaidimai.
P.S. Šį žaidimą taip pat žaidžiu ant PCSX2 emulator'iausComment
-
Aš tai dažnai mėgstu pažaist tokius žaidimus, kur šiurpuliukai per nugara bėga prieini kokį kambari ir galvoji ar man eit toliau ar ne galiausiai po truputi paeini, kol neišoksta kokia baidyklė ir aš iš to staigumo suvarau i ja visas kulkas, kurias turiu savo ginkle dar prie to pridėjas keleta keiksmažodžiu die yuo f****g ugly peep yuo sonavab*** poto atbėga antra baidyklė ir kadangi visas kulkas kurias turėjau suvariau i pirmą išgamą, antra tenka daužyt su ginklu kol ji nepadvės. Žodžiu smagius žaidimukus mėgstu ^_^
dabar laukiu antro
Comment
-
World of warcraft glabale skullcrusher/revencrest eu
Undead warlock / Night elf hunter
Dungeons and dragons online unlimited -is trailer gal nelabai idomiai , bet rekomenduoju kiekvienam isbandyt.
Spoileris:
Requem geras mmorpg same kas l2 mano nuomone tik daugiau nuogybiu , daugiu kraujo ir grazesni ir baisesni mobai.
Spoileris:
Medal of honor pacific assault kaip nera neto
Spoileris:Ech tie seni laikai ..Comment
-
Requem geras mmorpg same kas l2 mano nuomone tik daugiau nuogybiu , daugiu kraujo ir grazesni ir baisesni mobai.
Spoileris:
pats dabar žaidžiu Mass Effect, kuriam nobodu varinėt su tuo bagiu po dykvietes, Dragon Age man labiau patikoComment
-
-
kiek pamenu perkant premium acc turi rezervuota slot'a + gali botinti į valias. Todėl žaidimas vis dažniau vadinamas BotRoad Online
p.s. Laukiu StarCraft II, bet su Blizzardo pinigine politika vis mažiau noro pirkti žaidimą.Comment
Comment