Kokius žaidimus žaidžiate? (Pakomentuokite)

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Gecas
    Rock And Roll Child

• 2010 03 09
    • 137

aš tai nusprendžiau prisimint senus gerus laikus, kai išeidavau iš namų palaukdavau kol tėvai išeidavo į darbą ir bėgdavau prie pc ir sėdėdavau iki 3-4 nakties. Plius laukiant naujos dalies labai smagu prsimint senus gerus laikus ir pačia pradžią. Taigi lošiu Diablo 1
    Objektyvi realybė - tai paistalai, kurių atsiradimą sukelia alkoholio trūkumas kraujyje.

Comment

• IVXXX
      Let's do a barrel roll!
      • 2008 03 07
      • 8

Isleistas 100% eng patch'as Swan Song novelei: http://yandere.gray7.com/

Life and Death Drama, Madness, Trapped, Utsuge(depressing/no hope)

It is a snowing Christmas Eve… Everything seems so peaceful when a huge earthquake occurs. The earthquake causes the city to be in ruin, and the surviving people need to find ways to stay alive. Some go crazy and rob others, some cling onto God, some gather to live together. The 6 main characters meet at a church while they were trying to find shelter from the snow. What will they see and experience in this extreme situation…?

Asmenine rekomendacija
      Paskutinis pakeitimas nuo IVXXX; 2010-06-22, 20:23.
      I want to go on a date! We'll play MMORPGs all night long! And then I want you to confess your love to me by saying 'let's grind together, baby!

Comment

• IVXXX
        Let's do a barrel roll!
        • 2008 03 07
        • 8

Isleistas Umineko 6 epizodo eng patch'as! Siunciames is cia: http://www.witch-hunt.com/stage8.html

I want to go on a date! We'll play MMORPGs all night long! And then I want you to confess your love to me by saying 'let's grind together, baby!

Comment

• Kastetas
          regular everyday guy

• 2009 12 04
          • 341

Me plays simple games like S.T.A.L.K.E.R. , Americas Army 3, and some other boring stuff....
          Spoileris:

Spoileris:

Comment

• BadBoyyy
            Narys

• 2003 08 03
            • 68

Dabar sėdžiu prie Dragon Quest VIII, labai patinka didelis pasaulis (jau 30val gameplay) ir šiandien pasirodė Dragon Quest IX angliška versija ant DS .... bus ką veikti dar ilgai ilgai
            http://www.arkisound.net - another sound of nature...

Comment

• mariux9998
              Labas.

• 2008 06 20
              • 434

SWAT 4, it's the best game in the world, not just MP, but SP as well

Comment

• Evil_of_Darknesz
                Suicide is painless...

• 2006 04 09
                • 998

Gan po ilgos pertraukos grįžau prie Final Fantasy X ir jį užbaigiau. Užtrukau apie 110~ valandų.

+
                * Gan įdomi ir įtraukianti istorija.
                * Nemažai netikėtų ir dramatiškų įvykių.
                * Didelė laisvė žaidėjui ugdyti ir tobulinti veikėjus ir jų ginklus.

-
                * Prastas irvietomis, net juokingas amerikonų įgarsinimas (nors daugeliui jis ir patinka)
                * Nors veikėjai ir skirtingi, tačiau palaipsniui jie visi gerokai ėmė mane nervinti. (Tipiniai Final Fantasy veikėjai, tik šie dar buvo ir įgarsinti )
                * Daug laiko reikalaujantis veikėjų tobulinimas.

Tai buvo mano pirmasis Final Fantasy žaidimas, kurį perėjau iki galo ir galiu drąsiai teigti, kad įspūdžiai perėjus šį žaidimą yra puikūs. Vertinimas būtų 8/10

P.S. Perėjau ant PCSX2 emulator'iaus už kurio sutvarkymą esu labai dėkingas IVXXX

Taip pat nesenai perėjau Devil May Cry 3: Dante's Awakening- Special Edition

Žaidimas neblogas, gal net įdomesnis, nei Devil May Cry 4 (neesu įsitikines). Kas labiausiai sužavėjo šiame žaidime, tai buvo humoras. Juokingiausios vietos buvo kai Dante pasinaudojo raketa, kaip snieglente/riedlente ir skraidė aplinkui Mary, arba kai pasigavo Mary motociklą ir važiuodamas bokšto išorine siena (90°) sugebėjo jį naudoti, kaip ginklą ir daužyti kitus demonus.

Šiaip žaidimas yra ryškiai per trumpas, norint užkelti maksimalius level'ius ant skill'ų reiktų žaidimą žaisti antrą kartą, o dar nešneku, jeigu žaisti gali ir už Vergil. 9/10

Šiuo metu žaidžiu Persona 3 FES, jau nežinau kelintą kartą pradedu žaisti šį rpg, bet tikiuosi, kad paskutinį ir užbaigsiu šį žaidimą iki galo.

Visuomet, kai žaisdavau Persona 3 kas nors atsitikdavo: tai kompiuteris sugesdavo, tai hard'as perkaisdavo ir t.t.
                Pats žaidimas labai įdomus (apie paauglius, kurie gali išsikviesti demonus, ar kažką panašaus) kaip ir visi kiti Shin Megami Tensei serijos žaidimai.

P.S. Šį žaidimą taip pat žaidžiu ant PCSX2 emulator'iaus

Comment

• OpHiEll
                  Rimtas forumo narys

• 2009 11 29
                  • 123

Aš tai dažnai mėgstu pažaist tokius žaidimus, kur šiurpuliukai per nugara bėga prieini kokį kambari ir galvoji ar man eit toliau ar ne galiausiai po truputi paeini, kol neišoksta kokia baidyklė ir aš iš to staigumo suvarau i ja visas kulkas, kurias turiu savo ginkle dar prie to pridėjas keleta keiksmažodžiu die yuo f****g ugly peep yuo sonavab*** poto atbėga antra baidyklė ir kadangi visas kulkas kurias turėjau suvariau i pirmą išgamą, antra tenka daužyt su ginklu kol ji nepadvės. Žodžiu smagius žaidimukus mėgstu ^_^

Spoileris:

dabar laukiu antro
                  Spoileris:

Spoileris:

Big things have small beginnings

There is no such thing as a perfect, but that doesn't mean we can not try to achieve perfection ...

Comment

• fasian
                    Tas kur daug kalba.

• 2009 01 28
                    • 586

World of warcraft glabale skullcrusher/revencrest eu
                    Undead warlock / Night elf hunter

Dungeons and dragons online unlimited -is trailer gal nelabai idomiai , bet rekomenduoju kiekvienam isbandyt.
                    Spoileris:

Requem geras mmorpg same kas l2 mano nuomone tik daugiau nuogybiu , daugiu kraujo ir grazesni ir baisesni mobai.
                    Spoileris:

Medal of honor pacific assault kaip nera neto
                    Spoileris:
                    Ech tie seni laikai ..

Comment

• Gvauz
                      Naras
                      • 2006 11 18
                      • 271

Requem geras mmorpg same kas l2 mano nuomone tik daugiau nuogybiu , daugiu kraujo ir grazesni ir baisesni mobai.
                      Spoileris:
                      ir toks pats nuobodus ir neįdomus gameplay. atsibosta labai greit, kaip ir l2.

pats dabar žaidžiu Mass Effect, kuriam nobodu varinėt su tuo bagiu po dykvietes, Dragon Age man labiau patiko

Comment

• taven
                        Forumo maniakas

• 2010 06 12
                        • 432

persona 4,nieko idomesnio dar neteko zaist

Comment

• Kastetas
                          regular everyday guy

• 2009 12 04
                          • 341

Autorius denix2
                          Lošiu Silkroud ant globalo ir kolkas 101lv esu
                          Sro sakai globale losi? Kaip tu sugebi prisijunkti anie servai visalaika buna pilni niekaip man neiseina prisijungti....

Comment

• mariux9998
                            Labas.

• 2008 06 20
                            • 434

Naujas nemokamas Steam žaidimas "Alien Swarm". Labai epiškas online žaidimas \m/

Comment

• ewlds
                              hard to understand
                              • 2009 02 14
                              • 120

as tai fifa 09 ir heroes 3 grajinu. Niekada herojai nenusibos. Geriausia ejimu strategija.. bent jau man o is nauju zaidimu kazkaip nerandu nieko kas patrauktu.
                              ^_^

Comment

• Airiz
                                מיד

• 2004 01 09
                                • 1656

Autorius Kastetas
                                Sro sakai globale losi? Kaip tu sugebi prisijunkti anie servai visalaika buna pilni niekaip man neiseina prisijungti....
                                for a Cash?
                                kiek pamenu perkant premium acc turi rezervuota slot'a + gali botinti į valias. Todėl žaidimas vis dažniau vadinamas BotRoad Online
                                p.s. Laukiu StarCraft II, bet su Blizzardo pinigine politika vis mažiau noro pirkti žaidimą.

Comment

Working...