Bandysiu antrą MGS dalį pereiti, bo perėjau pirmą ir ketvirtą, o likusių ne..tai kažkaip negerai:]
Kokius žaidimus žaidžiate? (Pakomentuokite)
Collapse
X
-
-
-
Dabar losiu Call of duty 4 multyplaier, war hammer 40k soulstorm, travian na kaip ir viskasComment
-
Gameplay pats geriausiais fules koki esu isbandes. Ispradziu losiau su klava, paskui su joystiku ( sunku buvo priprasti, taciau paskui kai isivaizavau tai isivaziavau ^^. ) Aisku nera tiek funkciju pvz kaip fifa serijos zaidimuose, taciau pats zaidimas tikrai smagesnis negu fifoje.
Anyway dabar EvE online zaidziu. Na tiek ir zaidizu 3 diena tik. Tikrai uniklaus ir sudetingas MMO.
Eve online IntroSpoileris:
Spoileris:Sioks toks musis
Ir dar vienas video jei kam idomu ^^
Spoileris:
...............VISKAS KAS TURI PRADŽIĄ TURI IR PABAIGĄ............Comment
-
Bandes ash ji pora savaiciu, gal ir nieko butu, bet reikia labai isigylint kad pinigus moket ir laiko irgi reikia..
dabar taip
Ieshkau NEED FOR SPEED:MOST WANTED fanu, zaideju, geimeriu ir pan. pasivaizinejimams per Virtual LAN -----> HAMACHI
jei kas turi nora, bet nebuvo galimybiu - PMComment
-
Kaip dar tau ta arkada neatsibodo... Patariu pamėginti Race Drive: Grid, kuris manau tikrai x5 karto turėtų labiau patikti, nes labai malonios, smagios, pakankamai tikroviškos ir nenobuodžios lenktynės žaidžiant on-line, kur galimybės labai aukštos ir žaidėju on-line labai daug. Lietuviai labai dažnai sutinkami... Beje, kažkam ačiū, kad pagaliau čia tvarką padarė...
http://www.animezona.net/forum/showp...4&postcount=30
Paskutinis pakeitimas nuo slicKrox; 2008-07-04, 19:38.Comment
-
Kad nera daugiau ka zaist ir ash nesu trasu megejas, nfs tuom ir buvo idomus kad mieste lakstai, ash iki shiuol tokiu uzkampiu ten randu kad sheip net pastovet pasigrozet idomu, o jei dar lyja ir po lietaus kyla rukas...
Kaikuriems zaidimams daug reikia kad jie atsibostu
o online? Buy Original?Comment
-
Kad nera daugiau ka zaist ir ash nesu trasu megejas, nfs tuom ir buvo idomus kad mieste lakstai, ash iki shiuol tokiu uzkampiu ten randu kad sheip net pastovet pasigrozet idomu, o jei dar lyja ir po lietaus kyla rukas...
Kaikuriems zaidimams daug reikia kad jie atsibostu
o online? Buy Original?
NFS visada buvo arkada, pabande padaryt ne arcada su paskutine dalimi ir nieko nesigavo, MW kaip tik mano manymu geriausiai padarytas, nes viskas vyksta dienos shviesoje, ne taip kaip su Carbonu, kur visus trukumus tamsoje paslepe. NEsakau kad GRID'as sh, pievos ir neidomus, tad nereikia itikint mane kad MW tera lievakasPaskutinis pakeitimas nuo slicKrox; 2008-07-04, 21:17.Comment
-
NFS visada buvo arkada, pabande padaryt ne arcada su paskutine dalimi ir nieko nesigavo, MW kaip tik mano manymu geriausiai padarytas, nes viskas vyksta dienos shviesoje, ne taip kaip su Carbonu, kur visus trukumus tamsoje paslepe. NEsakau kad GRID'as sh, pievos ir neidomus, tad nereikia itikint mane kad MW tera lievakasComment
-
He he, per daug žaidimų neesu žaidus ir nedažnai žaisdavau. Štai iki pavasario, kai pasinešiau ant Devil May Cry žaidimų serijos, mėgau Still Life II, Heroes Might And Magic III ir V. Tai buvo galima sakyti vieninteliai mėgstami mano žaidimai ir niekas daugiau nepriversdavo manęs kitų žaisti. :] Dabar... dabar kai vasara, kažkaip žaidimai pasidarė visai interesna. Dar ketinu sužaisti Assassin's Creed ir FFVII: Crisis Core.Comment
Comment