Kokius žaidimus žaidžiate? (Pakomentuokite)

Collapse
X
 
  • Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Squalleh
    .MØNSOON.



    • 2009 01 12
    • 1892



    Final Fantasy XIV -online-

    Na, pradėjau visai neseniai, tai kol kas normaliai. Aišku, jaučiasi kad žaidimas nepabaigtas, nes pakankamai tuščias bei būna šiokių tokių bug'ų. Bet kol kas netgi pradėda patikti. Ir tai, turint omeny jog MMO nekenčiu kaip žanrą. Tikriausiai šilta ir mylima FF atmosfera bei terminologija padaro savo juodą reikalą (:

    P.S. žaidimas nemokamas, ir liks toks nežinia kuriam laikui. Bent kaip sako Square - Free2Play bus iki tol, kol ištaisys viska, o taisyti itin daug: 60%+ visos žaidimo medžiagos. Taigi.. sumokam centus už klientą ir žaidžiam~

    Comment

    • Abalys
      Nope!

      • 2010 07 20
      • 1136

      Retkarčiais pakapoju...
      Race Driver Grid
      Spoileris:

      Užtektinai automobilių ir įdomios lenktynės. Toks beveik kaip simuliatorius važiuojant be jokių pagalbų.
      Labai patinka, kad viskas sukasi ne aplink vieną automobilių klasę... Galima išbandyti nuo paprastos Street klasės lenktynių (Nissan skyline, Toyota supra, Nissan Z350), iki pat Prototype klasės žvėrių (Audi r18).

      Po to baiginėju karjerą ant pirmosios Dirt dalies:
      Spoileris:

      Tik man nelabai patinka, kad į šį žaidimą įkiša ir daugiau "Off-Road" lenktynių... kaip pvz: su bagiais. Aš norėjau tik paprasto, nenuvalkioto ralio. :/

      Po to visai neseniai išlošiau šaudyklę Unreal Tournament 3
      Spoileris:

      Žaidimu truputi nusivyliau... Tikėjausi, kad bus kažkas panašaus į prieš tai buvusia dalį (begale žemėlapių ir gamemod'ų), bet gavau vos pora gamemod'ų su keliais žemėlapiais. Žaidimas jau beveik baigia atsibosti... bet kai nemokamai, tai visai nieko

      Comment

      • Horkis
        Kritikuosiu žiauriai


        • 2005 12 23
        • 637

        Spoileris:

        Ka gi rage pagaliau amt pc. ... Bendras vaizdas graziau man ziurisi nei kokio borderlands bet manau kad is postapocalyptiniu zaidimu serijos Fallouto tikrai nepralenks


        Comment

        • Dulcinea
          the Changer of Ways

          • 2011 08 03
          • 112

          Žaidžiau daug metų L2, dar bandžiau begalybę MMORPG, rimčiau teko žaisti :

          Rohan, RF Online, Perfect World, Aion (<3)

          Single playerių šiaip.. nekenčiu, išskyrus kelis strateginius game'us, kurie irgi turi multiplayer opciją.. CIV III/IV/V, Heroes III/V, vaikystėje alpau dėl Age of Empires and everything that followed it ))

          O dabar likau ties vienu vieninteliu žaidimu, kurio man pilnai užtenka. Ir labai smagu, nes išsikrausčiau į kitą miestą, dauguma draugų liko toli, kai kurie gyvena užsienyje... Susijungiam penkiese ir blevyzgojam i mikrafus bepwnindami priešų subines. Kas tai? Ogi Heroes of Newerth

          Comment

          • Abalys
            Nope!

            • 2010 07 20
            • 1136

            Visiškai neseniai buvo nereali akcija... 10 metų sukako nerealiausiam "SandBox" žaidimui.
            Tai Grand Theft Auto 3!!!
            Spoileris:

            Taigi to deka, GTA3 galima buvo nusipirkti už vos kelis litus iš Steam. Bet lyg to butu maža, Rockstar sugalvojo padaryt akcijas visiškai visiems GTA serijos žaidimams kol galiausiai visų žaidimų "pack" kainavo vos 25 litus (Be akcijos jų kaina siekia 100lt ir daugiau). Todėl... kai yra proga, tai kodėl gi ne? Aš ta proga ir pasinaudojau ir dabar turiu visus GTA serijos žaidimus. Nuo pačios pirmos dalies, iki GTA IV su EFLC eros.

            Grand Theft Auto
            Pirmasis serijos žaidimas turintis jau tuos mėgstamus GTA serijos dalykėlius, kaip atviras miestas, mašinų vogimas bei susišaudymai su policija ar mafija.

            Grand Theft Auto 2
            Nostalgiškas žaidimas. Dar prieš maždaug 10 metų su kaimynų atsisėdę prie televizoriaus šį žaidimą kapojom dar naudojantys Sega Dreamcast konsole... Ot geri laikai buvo Tik deja, šis žaidimas nelabai ir patobulėjo nuo pirmojo GTA... Gal kaip tik buvo prastesnis (KUR MANO MOTOCIKLAI???).

            Grand Theft Auto 3
            Šios nerealios akcijos (Beje, ji jau pasibaigė) kaltininkas. Žaidimas, kuris padarė revoliuciją žaidimų pasaulyje. Laisvas miestas, kuris dabar jau yra visiškoj 3d erdvėj. Žaidimo istorija pasakoja apie "Claude" (liet. turbūt Klaudas). Organizuoto nusikalstamumo figūrą, kurį per banko apiplėšimą pašovė ir išdavė jo pačio mergina, todėl jis įkliūna policijai į nagus, bet policijos konvojų, vežanti nusikaltėlius į kalėjimą užpuola... per užpuolimą, "Cloude" ir pabėga. Tada ir prasideda kilimas per mafijų ir šiaip nusikaltėlių galvas siekiant keršto.

            Grand Theft Auto Vice City
            Spoileris:

            Gražus ir turbūt daugeliui nostalgiškas žaidimas
            Šį kartą veiksmas vyksta kurortiniame mieste - Vice City. Tommy (Šio žaidimo veikėjas) atvyksta į Vice City, kad sutvarkytu biznio reikalą, bet visą jį sužlugdo vieno VC mafijozo samdyti užpuolikai. Per juos Tommy praranda visus pinigus, kurie buvo skirti šiam reikalui, dėl to ant jo supyksta jo "Bosas". Taigi, Tommy pradeda dirbti visiems kas tik atsilygina pinigais.

            Grand Theft Auto San Andreas
            Spoileris:

            Didžiausią istoriją turintis GTA serijos žaidimas. Šio žaidimo veiksmas eina per 3 miestus - Los Santos, San Fierro, Las Venturas. Žaidimas labiausiai taikosi į gatvės gangsterių gyvenimą, bet pagrindiniam veikėjui (CJ) tenka susidurti ir su mafija bei jos reikalais. Per visą šio žaidimo eigą žaidėjas pamatys visko - bus išduotas, turės žudyti kažkada buvusius draugus, lenktyniaus per miškus ir net teks pilotuoti naikintuvą.

            Grand Theft Auto IV
            Spoileris:

            Brangiausias pasaulio žaidimas. 100 milijonų dolerių buvo išleista kuriant šį žvėrį. Tai pats linksmiausias SandBox tipo žaidimas! Visas šio žaidimo miestas yra žiauriai detalus, didelis ir pilnas gyvybės. VISAS MIESTAS YRA JŪSŲ ŽAIDIMO AIKŠTELĖ. Pačio žaidimo istorija pasakoja apie Niko Bellic, kuris yra nelegalus imigrantas iš Europos. Į Ameriką jis atkeliavo tik dėl to, kad pabėgtu nuo problemų pridarytų savo šalyje ir pradėtu naują gyvenimą su savo "turtingu" pusbroliu, kuris iš tikro yra įkliuvęs į skolas ir gyvena bute pilname tarakonų. Jis neturi nei 2 merginų ant savo rankų, nei vilos, nei 15 sportinių automobilių. Viską ką jis turi, tai kaip ir minėjau - tarakonus... ir savo taksi firmą. Deja, Niko Bellic gyvenimas Amerikoj nepasidarė lengvesnis, betraukdamas savo pusbrolį iš skolų, jis greit įkliūna į blogąją miesto pusę... Ir labai greitai prisidaro žiaurių priešų.

            Grand Theft Auto Episodes From Liberty City
            Spoileris:

            Tai kaip GTA IV papildymas, tik į visą Niko Bellic istoriją galima pažvelgti iš kito kampo su kitų veikėju.
            Vienas iš šio žaidimo veikėjų yra Johny. Tai LC Lost baikerių klubo vice-prezidentas. Jam tenka dalyvauti kare su kita miesto baikerių gauja.
            Kitas šio žaidimo veikėjas yra Luise, kuris yra naktinių LC miesto klubų bei jų savininko sargybinis. Jam vargšeliui tenka atlikti gan žiaurius žygdarbius, kurie reikalauja nemažos drąsos, kad ištrauktu iš problemų savo bosą.

            Comment

            • Squalleh
              .MØNSOON.



              • 2009 01 12
              • 1892

              GAEMS TAEM

              Kol visi špylina savo Modern Warfarus ir Skyrimus, pasidalinsiu savo ateinančios žiemos žaidimų repertuaru.

              Vagrant Story [PSone]



              Vienas gražiausių PS žaidimų bei vienas geriausių. Pagaliau radau šios legendos licenzija ir žaidžiu valandų valandas. Nuostabus ir įtraukiantis gameplay, geras siužetas ir puiki prezentacija. Tiems kam patinka FFT ir FFXII - būtinai žaisti.

              Koudelka [PSone]



              PS laikais labai daug girdėjau, ir pora kartų žiūrėjau kaip draugas žaidžia. Bet pats kažkaip vis atidedavau šita perlą iki geresnių laikų. Na šiaip tie laikai ir atejo. Žaidimas.. keistokas. Reikia priprasti, nes iki šiol nieko panašaus beveik ir nežaidžiau. Artimiausias pavyzdys - sujungti Resident Evil (1-3) įdėti atsitiktinių priešų kaip daugumoje jRPG ir ikišti kovos sistema, primenančia Front Mission / Final Fantasy Tactics. Va toks išeina mišinys. Taipogi, pirmas jRPG kuriame sutikau ginklų laužymą. Ir tai, kad ginklai laužiasi pakankamai greitai labai knisa kartais. M.. ai va, dar labai geras įgarsinimas. Ne Metal Gear Solid lygio aišku, bet arti. Pažaidžiau kol kas apie 3 valandas, bet esu tikras jog žiema dar ne karta grįšių prie Koudelkos.

              Lord of Arcana [PSP]



              Gavau Slayer Edition, kurioje yra artbook ir mini soundtrack. Malonus komplektas. Kas liečia žaidimą.. na.. negaliu pasakyti jog jis labai įtraukiantis ar idomus. Neblogai pažaisti keleta misijų, pamalt faršo bet ilgai sėdint jis greitai pabosta. Gameplay labai paprastas - reikia sukurti veikėją, išrinkti ginklą ir eiti daryti misijas. Viskas. Monster Hunter gerbėjams tikriausiai patiks ir gal jie pereis žaidimą ant 100% "to become the Lord of Arcana" (c). Aš tai tiesiog pabaigsiu jį ir tiek.

              Persona 2: Innocent Sin [PSP]



              O taip. Žaidžiau originalą iš PS, kuris labai patiko. PSP versija tai tiesiog dovana gerbėjams - HD tekstūros, pagaliau oficialus vertimas, daugybė naujovių bei patogių gameplay sprendimų paimtų iš velesnių Persona žaidimų. Puikus siužetas bei atmosfera, idomus gameplay elementas su gandais ir bendrai visapusiškai geras žaidimas. Labai rekomenduoju.

              Tactics Ogre: Let Us Cling Together [PSP]



              Šių metų šedevras ir mano asmeninis favoritas kaip iš TRPG, taip ir iš visų žaidimų kuriuos esu žaidęs. Pasakyti jog Tactics Ogre didelis žaidimas = nepasakyti nieko. Tai reikia pajusti: Žaidimas turi skirtingas pabaigas, žaidimo scenarijus turi tris kelius (Lawful, Neutral, Chaotic) kiekvienas kurių absoliučiai skirtingas, 40+ unikalių veikėjų, su savo istorija, kurie dalyvauja siužete, ekipiruotes kurimas, papildomi dungeon'ai ir daugybė kitų dalykų. Ir visa tai su puiku siužetu, muzika bei bendra atmosfera. Must play.

              Valkyrie Profile 2: Silmeria [PS2]



              Pagaliau turiu visa Valkyrie Profile trilogija kolekcijoje. Iš visų - šitas geriausias. Rimtai. Visa unikalumą kuri turėjo pirmas žaidimas, antra dalis padaugino, nuemė laiko apribojimą, pergalvojo kovos sistemą ir voila - gavome puiku nestandartinio jRPG egzempliarą. Nieko nespoilinsiu, tiesiog žaiskit. Žaidimas to vertas.

              Final Fantasy X [PS2]



              Laukiau 10 metų kol pagaliau gavau galimybė pereiti paskutine nepereitą FF. Na ką galiu pasakyti.. po puikios XII, šį dalis yra.. turputi nuobodi. Kol kas pražaidžiau apie 15 valandų, štai reziume: Tidusą norisi nudėti nuo pat žaidimo pradžios (nors tikiuosi kad jis užaugs link pabaigos) o Kimahri išvis nereikalingas; siužetas geras, nors ir pakankamai linear; Sphere Grid yra tiesiog nuostabus dalykas; grafika gera, veidų animacija gera, įgarsinimas... nušaukit Tidusą, nu.
              Bendrai - žaidimas neįtraukia kol kas ant tiek, kaip kitos FF, gal vėliau bus idomiau. Bet turiu pasakyti, jog galvojau kad bus blogiau ir tai ką gaunu dabar atrodo visai playable.

              Štai tiek.

              Comment

              • slicKrox
                Catching some Zzzzs...




                • 2012 08 01
                • 2161




                Visada buvau VALVE produktų gerbėjas už gerą įdėją, puikų story-line ir nuostabios kokybės darbus (gal išskyrus Left 4 Dead... skerdynės...). Žinoma gaila jog viskas taip liudnai pasibaigė su garsiaja kompanija Sierra Entertainment...

                Visada ignoruodavau PORTAL, skaičiau tai lyg nepilnavertį extra/bonus game prie tuo metu išleisto Half_life_2. Tačiau... kai atstiktinai užkliuvo už akių: "ranked second place on Time's "Top 10 Video Games of 2011".[204] The game received twelve nominations including "Game of the Year" for the 2011 Spike Video Game Awards, the most of any title,[205] and won for "Best PC Game", ... pamaniau: kodėl gi nepabandžius?

                Pirmasis Portal 2007 vizualiai žinoma gal niekuo jau ir nenustebino, tačiau idėja tikrai pagirtina. Nors kažkokia gilesne siužetine linija ir atmosfera žaidimas nedvelkė, tačiau antroji dalis atsiligino su kaupu, o ir kiek humoro? Plotai ir atmosferos tokios didžios jog pats Skyrim nublūksta. Tik VALVE gali priversti kruvą robotų groti orkestrą ir duoti žaidėjams patiems susidėti istoriją iš duotų pasleptų simbolių ir užuominų. Kiekvienas išgirstas žodis, bereikšmis paveikslas ar piešinis kabantis ant sienos, galiausiai gali kažką atskleisti. Labiausiai nustebino Cave Johnson, Glados, Caroline ir Shell kažkokie gyminiški santikiai... Ar tikrai Shell galėjo būti Cave dukra? Ar tikrai tyrimų sistema Glados, visą laiką norėjusi nužudyti Shell, savyje turi Caroline (Cavo žmona), atmintį/prisiminimus? Jau nekalbu apie paslaptingąjį Rat-man. Tai nusako simboliai ir ypač paskutinė daina... jeigu ją išversti iš italų. Kai galiausiai viskas baigiasi norima daugiau atsakymų, nes viskas labai surišta neaiškia sąsaja... ačiū VALVE! Portal2 tikras šedevras, atidirbtas iki smulkiausių tiek vizualių, tiek siužeto detalių.
                Paskutinis pakeitimas nuo slicKrox; 2011-12-12, 22:36.

                Comment

                • aKi
                  Ruduo.

                  • 2007 10 24
                  • 289

                  Yeah, Portal is way too epic. Su malonumu perėjau abi dalis, gal kada dar reiks pakartoti. Šiaip žaidžiau (bent 2 dalį) kaip tik ne tiek dėl galvosūkių, o dėl istorijos ir Glados bajerių, kurie, kaip bebūtų keista, kaip pasitaiko dažnam (amerikietiškam) žaidime nėra lėkšti, o tikrai priverčia išspausti šypseną. Dabar laukiam, HL2:Ep3 ar HL3 kad ir kuris ten bebūtų.

                  Comment

                  • slicKrox
                    Catching some Zzzzs...




                    • 2012 08 01
                    • 2161

                    Autorius aKi
                    Yeah, Portal is way too epic. Su malonumu perėjau abi dalis, gal kada dar reiks pakartoti. Šiaip žaidžiau (bent 2 dalį) kaip tik ne tiek dėl galvosūkių, o dėl istorijos ir Glados bajerių, kurie, kaip bebūtų keista, kaip pasitaiko dažnam (amerikietiškam) žaidime nėra lėkšti, o tikrai priverčia išspausti šypseną. Dabar laukiam, HL2:Ep3 ar HL3 kad ir kuris ten bebūtų.
                    Deja... apie HL3 jokių žinių jau ne vieni metai, tačiau Valve visada kuria lėtai, ilgai, tačiau galiausiai rezultatai būna neblogi. Taip pat nemažai gandų ir apie Portal3, neva daba bus su Rat-man (slaptas personažas, kuris padėjo Shell pabėgti), o ir šiaip ten su siužetu ir laiku viskas labai supainiota ir komplikuota. Gal specialiai taip padarė, palikdami vietos kitai istorijai.

                    Man taipogi patiko ne tik Glados bairiai, tačiau ir atsiradusio Wheatley žavus ir charizmatiškas personažas: "I have idea, but it will be bloody dangerous! They told me if I ever turn on this flashlight, I would die!" / "This is the part where I kill you" / "I AM NOT A MORON!" ir t.t...).

                    Comment

                    • Nightwister
                      Rimtas forumo narys

                      • 2008 05 27
                      • 116

                      man patinka strateginiai tai šiuo metu žaidžiu šį žaidimą

                      Comment

                      • OpHiEll
                        Rimtas forumo narys

                        • 2009 11 29
                        • 123

                        Patinka man tokie žaidimai kuriuose vyksta interaktyvus veiksmas, daug priešų ,dideli įdomiai atrodantis bosai ir jiems visiems nugalabyti tau duodamas koks nors samurajaus ar ninja kardas... Ir žinoma dar super galios kurios padaro tave greitu ir super stipriu...



                        Big things have small beginnings


                        There is no such thing as a perfect, but that doesn't mean we can not try to achieve perfection ...

                        Comment

                        • Squalleh
                          .MØNSOON.



                          • 2009 01 12
                          • 1892

                          Kažkaip apmirė gija. Nejaugi niekas nieko nežaidžia? Netikiu.

                          O pas mane dabar..

                          Persona 4 [PS2]



                          Labai seniai norėjau pažaisti, ypač kai draugai tiek daug visko gero apie ją papasakojo. Ir vat pagaliau nusipirkau (versija su OST disku). Na ir ką galiu pasakyti? Ta pati P3, tik aiškiai patobulinta ten, kur reikia. Jokiu būdu tai nėra blogai, bet tiesiog po senesnių Persona žaidimų šitie per daug paprasti. Tarkim Persona ir Persona 2 buvo geras gameplay balansas - buvo ką veikti ir kovose, ir už jų ribų. Ypač P2: kovose galime bendrauti su priešais, bandydami išprašyti daiktų, susidraugauti, išgasdinti ar sužinoti informacijos. O galime kovoti. Ir tai labai ivairiną gameplay, ypač turint omeny jog Persona ir šiaip Shin Megami Tensei žaidimai turi pakankamai hardkoro.
                          Naujesniose dalyse (P3 ir P4) balanso nėra. Visos idomybės suskirstyti tik žaidimo date-sim dalyje. Bet kai mes begiojam po dungeon'us, galime kovoti. Ir viskas. Ir išeina taip, kad norisi labiau bendrauti su draugais, dirbti ir daryti visokius menkus dalykus, negu kovoti su tamsa ir gauti daugiau jėgų. Aišku P4 matosi kad kūrėjai pasistengė paivairinti, sukurdami individualius dungeon'us kiekvienam iš veikėjų (sekiant siužetą viska suprasit. nenoriu spoilinti čia) bet vistiek jie labai jau primena Tartarus'ą iš P3.
                          Kol kas pražaidžiau maždaug 20 valandų iki pabaigos toli gražu, bet žaidimas kabina ir tikriausiai pereisiu.


                          The 3rd Birthday [PSP]



                          Jau seniausiai perėjau kadangi žaidimas apgailėtinai trumpas - 7-10 val. Viska ką galvoju apie šita pasišaipymą iš Parasite Eve dilogijos aprašysiu recenzijoje, kuri bus jau greitai "Žaidimų aprašymuose". Bet po kol kas.. jeigu nekreipiate dėmesio į siužetą ir norite gražaus action žaidimo ant PSP drąsiai žaiskit.


                          Dragon Quest VI: Realms of Reverie [DS]



                          Dragon Quest yra Dragon Quest. Taškas. Paprastai, mielai ir kabinančiai. O nauja šiam serijalui vocation system dar labiau ivairina žaidimo procesą. Patinka.

                          Comment

                          • Airiz
                            מיד





                            • 2004 01 09
                            • 1656

                            Autorius Squall
                            Kažkaip apmirė gija. Nejaugi niekas nieko nežaidžia? Netikiu.
                            Gone for some Headcrab's,Gunship's and Combine's huntin' at the City17.
                            Yeah.
                            HL2.

                            Comment

                            • spoonium
                              Naujokas
                              • 2011 07 23
                              • 19

                              Šiuo metu žaidžiu Kingdom Hearts. Labai seniai jau jį norėjau pažaisti,bet vis taip ir nepažaidžiau. Šeip man labai patinka,nes yra visokių herojų.
                              Dar taip pat žaidžiu pokemon-fire red. and GBA. Jis toks fainas, įtraukė,bet truputį atsibodo. Nors jau surinkau visus ženklelius ir pokemonų lygis nemažas. na dar greitu metu žadu pažaisti postal 3. postal 2 žaidžiau seniau,tad toks "linksmas" jis. Įdomių vietelių būna.
                              My anime list- http://myanimelist.net/animelist/spookymonster

                              Comment

                              • Squalleh
                                .MØNSOON.



                                • 2009 01 12
                                • 1892

                                Šiuo metu žaidžiu Kingdom Hearts.
                                Kuri?

                                Comment

                                Working...