Jeigu tai yra jūsų pirmas apsilankymas, būtu gerai apsilankyti mūsų FAQ. Norėdami rašyti forume, turite užsiregistruoti. Jei norit tiesiog peržiūrėti, tai eikite į forumą.
Fallout New Vegas - viskas ko tik norėjau ir daugiau. Laukiau jo jau nuo tada kai tik išgirdau, kad jis kuriamas, ir visiškai nenusivyliau. Viskas smarkiai pagerinta iš f3, ir nors norėjau pamatyt daugiau enclave, nei kiek nenusiminiau x] 10/10
Smagu absurdiškai žudyt zombius ir kurt tokius ginklus kaip lazerinis kardas iš žibintuvėlio ir deimantų
IVXXX Koks ten pas tave žaidimas ?
Fallout: New Vegas. Matos Heleosone horizonte ir sale E-De skraido. O modas tai kiek matau bus Sonjo race ar kaskas pan. Na modas kuris tavo veikeja labiau pavercia i anime. Sumazina ir t.t. Ir statai kitokie hmm kiba Asuka Hud bus....
Sim girls RPG v.4. ir visus kitus anime RPG dating games. Nežinau, kaip jūs, bet aš pasinešusi ant tokių gam'ų. Jei kas žinote kur galima rasti dar daugiau tokių game, parašykit ^^
p.s. žaižiau DNA, Love Hina, Galaxy angels,Final fantasy.
Kaip visi zinot ar nezinot greitai pasirodys Devil May Cry 5 zaidimas. Dar nera isleistos datos, bet yra Trailer. Nezinau kaip jums,bet man tai atrodo kad visa istorija yra pasikeitus, Dante atrodo visai kitaip, juodu plauku, plius tai kad dar jis kudas ir ruko. :o Noreciau as ji pazaist, bet dar gali buti ,kad Capcom ji padare tik and psp , o ant pc dar nera. Well stai trailer:
Kaip visi zinot ar nezinot greitai pasirodys Devil May Cry 5 zaidimas. Dar nera isleistos datos, bet yra Trailer. Nezinau kaip jums,bet man tai atrodo kad visa istorija yra pasikeitus, Dante atrodo visai kitaip, juodu plauku, plius tai kad dar jis kudas ir ruko. :o Noreciau as ji pazaist, bet dar gali buti ,kad Capcom ji padare tik and psp , o ant pc dar nera. Well stai trailer:
O čia tai geras,bet Dantes tikrai neatpažystu labai pasikeites...
Big things have small beginnings There is no such thing as a perfect, but that doesn't mean we can not try to achieve perfection ...
Comment