Kokius žaidimus žaidžiate? (Pakomentuokite)

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • enstein
    sleeper..
    • 2009 01 17
    • 5

PSP:
    Patapon ( http://www.gamespot.com/psp/action/patapon/index.html ) - Smagumelis
    ToW: Radiant Mythology ( http://www.gamespot.com/psp/rpg/tale...ogy/index.html ) - jau pradeda atsibost..
    Wipeout: Pulse ( http://www.gamespot.com/psp/driving/...result;title;3 ) - kai norisi kazko futuristinio
    Sonic 2: Rivals ( http://www.gamespot.com/psp/driving/...result;title;1 ) - kai visi kiti atsibosta
    FF7:CC http://www.gamespot.com/psp/rpg/cris...vii/index.html - kelis kart pereitas, bet visgi kartais...

laukiame:
    Patapon 2
    Dissidia:FF
    Final Fantasy Agito XIII

Comment

• angellus
      tinginys

• 2007 01 17
      • 228

Miirors edge. čia kažkam linksma, o man tai momentu norėdavosi rėkti iš nevilties.
      esu tokių (karstyklių tipo mėgėjas), tai atvirai galiu sakyti, kad šitas žaidimas yra NEVILTĮ VARANTI BAUDA. valdymas nesunkus, čia pripažįstu, bet maža veiksmų laisvės, kur tuos visus malonumus gali išlieti ir man dar patiko spalvinis įgyvendimas. viskas.
      akrobatika-sucks
      judesiai, kurios turi atlikti, kad kažkur patektum-sucks
      istorija-kažkoks marazmas
      labiausiai erzino tai tie nevykę karstymaisi. pvz-bėgi siena, užšoki ant kondicionieriaus, turi bėgti siena vėl, spaust space plius w, paskui turi spėt šokt į kitą pusė ir kažkoka tragedija.
      o kai pereini karstymasi, viskas vėl iš naujo- nusikarstai kažkur, paskui bėgi ir vėl tas pats. krc. delete. o galvojau, kad bus kitoks ir labai neblogas game, bet EA pastaruoju metu tik štampuoja game, o pamiršta tokių game esmę.

Comment

• slicKrox
        Catching some Zzzzs...

• 2012 08 01
        • 2161

Visiškai pritariu, nors ir buvo labai lauktas žaidimas, bet jis per daug sausokas, išskirus Labai faina atmosferą ir miksą -> Tomb Raider + FPS -> Miirors edge, tik jame kaip ir minėjau truko įvairovės ir kažkokios didesnės laisvės ir įdomesnės istorijos. Ryškios ir puikiai subalansuotas spalvos suteikė grafikai labai daug kontrasto, kuriame grafika atrodė daug geresnė, nei yra iš tiesų.

1) Turbūt nėra geresnio žaidimo, kuris taip puikiai perteiktų tą kasdienybę ir gyvenimą gatvėje kokiame nors dideliame metropolyje. Gan įtraukianti gangsterio istorija, o ir veikėjai kai kurie buvo labai įdomus ir smagus... kaip bebūtų, bet nesigailiu, kad skirdavau jam keletą vakarų į savaitę. Nenustebčiau jai 5'oje GTA dalyje bus privaloma pavalgyt porą kartų į dieną, norint išgivent. Per radiją teko girdėti net komiškų juokelių apie anime. Nepatiko tik tai, kad čia Amerika yra per daug propoguojama, kaip pasaulio bamba.

Sunku pasakyti ar žaidimas buvo blogai optimizuotas PC platformai, bet grafika išties buvo įspūdinga. Beje, kas negali normaliai pažaist, atsirado kažkoks PATCH, kuris Pakelia FPS ~10, Linkomanijoje 5‘oje zonoje atrodo mėtosi.

2) „Alan Wake“ - Gaila, kad dar nežinoma tiksli išleidimo data, bet šis Mistinis, psihologinis trileris, su dramos priemaišom, jau gan senai laukiamas. Atsidarė nauja svetainė: http://www.alanwake.com/
        Paskutinis pakeitimas nuo slicKrox; 2009-01-18, 13:13.

Comment

• angellus
          tinginys

• 2007 01 17
          • 228

Spoileris:
          Autorius slicKrox
          Visiškai pritariu, nors ir buvo labai lauktas žaidimas, bet jis per daug sausokas, išskirus Labai faina atmosferą ir miksą -> Tomb Raider + FPS -> Miirors edge, tik jame kaip ir minėjau truko įvairovės ir kažkokios didesnės laisvės ir įdomesnės istorijos. Ryškios ir puikiai subalansuotas spalvos suteikė grafikai labai daug kontrasto, kuriame grafika atrodė daug geresnė, nei yra iš tiesų.

1) Turbūt nėra geresnio žaidimo, kuris taip puikiai perteiktų tą kasdienybę ir gyvenimą gatvėje kokiame nors dideliame metropolyje. Gan įtraukianti gangsterio istorija, o ir veikėjai kai kurie buvo labai įdomus ir smagus... kaip bebūtų, bet nesigailiu, kad skirdavau jam keletą vakarų į savaitę.

2) „Alan Wake“ - Gaila, kad dar nežinoma tiksli išleidimo data, bet šis Mistinis, psihologinis trileris, su dramos priemaišom, jau gan senai laukiamas. Atsidarė nauja svetainė: http://www.alanwake.com/

galiu pritart dėl game nr 1. man jis pats geriausias iš visų šiuo metu žaistų, nes čia yra dvasia, yra kažkas tokio, kas tiesiog padeda įsijaust į šitą game. (beje,neblogas AMV visai)
          na o antrasis, tai biški Silent Hill'o seriją primena, baisus...

Comment

• piccosan
            Daft Punk

• 2005 11 28
            • 250

Mirrors Edge
            Nors jau 09 bet kadangi tai 08 metu game, tai galiu sakyti jog man sis game yra vienas didziausiu metu nusivilimu. Tikejausi.. to ko maciau traileriuose - first person, action paced, fast running game.
            Taip, pirmu asmeniu begioti tikrai ypatinga. Judesiai atlikti tikroviskai, alsavimai ivairus, ranku, galvos judesiai. Atrodo padoriai. Nezinau kaip su fizikos desniais, manau persistengta x] Grafika net ant nedideliu nustatymu atrodo graziai. Cia tikrai didelis pliusas. Jei veikeja butu bicas.. kazakip neisipaisytu.
            Tai cia daugmaz geri dalykai.
            Kai tikejausi taug veiksmo.. Teoriskai ji galima pasiekti. Jei begi ne kart nenukrisdamas. Tie chekpointai, isdelioti nepatogiai; begi, zingsniu per anksti nusoki ir jau nepasieki vamzdzio, arba geriau, pereini ji kiauriai; jei ne hintai ir zvilgsnio nukreipimas i reikiama puse (alt) tai net nezinociau kur begti, tokiu atveju turbut tikrai pasijustum dideliam mieste, vienisas ant stogu, bet ir tada neliudetum nes tie mentai pasirodo kada nori ir kur nori. kol tau reik visokiais vamdziais dasikasti iki kazkokios vietos jie jau taves laukia. Poto dar pradeda negailestingai saudyt i neklata mergina. Visame sitame reikale yra geras dalykas, tai nuginklavimas, iprastai arba suletintai. Saudimo sistema sucks big time. Siuzetas kazkoks.. Nepilnas, skubotas. Nera gilumo.
            kartais speciailiai soku nuo stogu, nes zaidimas taip uzknisa savo butinybe kartoti suolius. O blogiausia tai kad nukritus - neparodo lavono x]

Comment

• Horkis
              Kritikuosiu žiauriai

• 2005 12 23
              • 637

Jo cia tiesa apie Mirrors edge.... is prazdiu atrode visai nieko nes kaskas naujo bet paskui pradeda uzknist.... aisku kas suzavejo tai aplinka... kai buna tai melyna raudona zalia ar dar kokia nors...

Comment

• Eisas Kuperis
                Simintis Sun

• 2006 01 25
                • 355

Šio laikmečio žaidimai mano PC.
                Quantum of Solace: Nieko gero. Neturi tokios dvasios kokia turėjo "James Bond 007: Nightfire". Aplinkos grafika atrodo pasenusi kiek, nors resursu žaidimas nori nemažų. Taigi, žaidimas lieka man toks labiau eilinis, kaip bet kuri Hitmano dalis. Žaisti lyg ir įdomu, bet susižavėjimo nėra. 6 balai.
                Need for Speed: Undercover Pirmiausiai nepamiršti jog tai arkadinis žaidimas. Taip, tai pirma gera žinia po NFS:Most Wanted ir NFS Hot Pursuit 2. Diena, laisvas važinėjimas po miestą, maloni grafika, gera muzika, tai yra ko man reikia. Beja, manau jog NFS:U meniu man yra pats geriausias visoje serijoje. 8 balai
                Prince of Persia : Taip, grafika tikrai įdomi. Žaidimo detalės taip pat. Siužetas tik truputi per daug monotiniškas, dėl ko žaidimo pereiti prie vieno prisėdimo netraukia tikrai. 9 balai.
                Mirror's Edge : Taikau tą patį ką ir naujajam PoP. Tik kad kiti laikai ir platesnis valdymas Ir pridedu tai jog žaidimo spalvos man tikrai malonios. Kaip ir PoP, šis žaidimas puikiai tinka įsijungti ir pereiti viena Q per kelias dienas. Taip jis neatsibosta. Su kartojimais neturiu jokių problemų. 9 balai
                Grand Theft Auto IV : GTA SA buvo geresnis. Ir tai beveik rimtai sakau. Detalės, atmosfera, bugai ir visa kita gal ir puiku, bet spalvos ir visa tokia atmosfera manęs nelabai traukia. Per daug man viskas suspausta, nors mapas ir didelis, vis tiek jaučiuosi suspaustas. Ir lėktuvų nėra... Vis dėlto normaliai žaisti kol kas jo negaliu, taigi atidėtas geresniems laikams. Ir modais pataisytas bus. Beja, geros radio stotys. 9 balai
                crysis warhead: Tiek pat puikus kiek ankstesnis, bet per trumpas, perėjau vienu prisėdimu. Džiugino nebent nauji vaizdai. Pvz stovėti po milžiniška sušalusia banga dar neteko jokiame žaidime. Abu crysis bus pakartoti kai leis mano sistema padoresne grafika užsimesti. 9 balai

DeadSpace, L4D, Fallout 3 į mano PC leidimo negaus.
                Paskutinis pakeitimas nuo Eisas Kuperis; 2009-01-18, 16:51.

Comment

• angellus
                  tinginys

• 2007 01 17
                  • 228

biški dabar esu pasimetęs. nejaugi neliko žmonių kurie kuria normalius game? čia kažkokį "Dark Sector" turėjau nelaimės išbandyt. kažkoks nevykęs prince of persia ir geras of war mišinys. grynai nesąmonė tiek savo siužetu, tiek veiksmu. atbėgi, pasislepi, išpyškini priešus savo pistule arba pjautuvu ir bėgi toliau. jokio tikslo, nieko. geriausia dalis, po kurios ir nutariau, kad šitas game yra grynai nesąmonė, kai pagrindinis herojus, nutaria atidaryti kažkokią saugyklą ir baidyklę dar vieną paleist, o paskui bėgt ir jos ieškot. žodžiu, nežaiskit "Dark Sector", toks mano patarimas.
                  jeigu ir mano laukiamausias "Warhammer 40k. Dow of war 2" bus toks pats š kaip keli pastarieji, tai tikrai daugiau nebežaisiu. fu.

Comment

• Narya
                    Citizen Erased

• 2009 01 22
                    • 205

Pc - LotR:BfME kadangi esu uzkietejusi tolkieniste
                    PS2- NFS underground, forgotten realms: demon stone (patiks visiem kam patina maigyt viena mygtuka ir ziuret kaip aplink dvesta priesai. geras antistresinis vaistas ) ir (kai labai neturiu ka veikt) the sims .
                    sekantis mano nusiziuretas pirkinys butu devil may cry :]
                    deviantArt
                    BLACKOUT

Comment

• Mao
                      a.k.a. Lzq

• 2006 07 25
                      • 223

Dead Space - 10/10. Sakykit ką norit, MAN jis už RE4 geresnis ;] yay for mutants/aliens/freaks and shit
                      The Witcher - 8/10. RPG kaip RPG, bet labaaaai jau ištęsti jo cutscene'ai. >.> patinka grafika ir faktas, kad galima 'iškrušti' daaug merginų xDDD kinda gives you a weird feeling, doesn't it?xDDD
                      I, GARLAND, WILL KNOCK YOU ALL DOWN!

Comment

• BionicMarine
                        Anonymous
                        • 2008 08 17
                        • 5

Uz Saule, Uz Vandeni, Uz Dziungles, Uz tai kad leidai pabuti pirma (tikiuosi ne pakutini) karta Afrikoje. Uz Atmosfera, Uz draugus, Uz laisve...
                        Spoileris:
                        Far Cry 2

Priseges Savo Pip-Boy 3000, isgeres Nuka-Kolos, nuo stalo pagriebes savo pistoleta isejau i tai kas liko is Vasingtono...
                        Spoileris:
                        Fallout 3
                        We are Anonymous.

Comment

• Horkis
                          Kritikuosiu žiauriai

• 2005 12 23
                          • 637

as irgi pradejau x blades tai nesa i kazkoki DMC klona bet vistiek linsma pasitaskyt kardais
                          EdwardElric del dead space sutinku 100% , RE4 zaidziau gal tik koki pusvalandi ir visa geruma sushiko leva grafika ir valdymas...kad ir su joistiku...
                          Paskutinis pakeitimas nuo Horkis; 2009-02-03, 19:55.

Comment

• enjutsu
                            Rimtas forumo narys

• 2008 08 19
                            • 131

Autorius HORKIS
                            as irgi pradejau x blades tai nesa i kazkoki DMC klona bet vistiek linsma pasitaskyt kardais
                            EdwardElric del dead space sutinku 100% , RE4 zaidziau gal tik koki pusvalandi ir visa geruma sushiko leva grafika ir valdymas...kad ir su joistiku...
                            jo X blade geras irtikrai panasus i DMC, bet DMC nebudavo tiek daug priesu cia daug daugiau pjaustymo
                            sigpic

Comment

• krapija
                              Cadavariffic

• 2008 03 08
                              • 260

nu va dabar vėl prisėdau prie wow'o, aišku privačiam serve (gaidys aš dėlto), naujas burnoutas ant pc (burnoutas kiečiausias lenktynių grajus) ir em, grįžau ant ps2 prie makai kingdom tai va, smaginuos su šitais.
                              Sorry, but I don't plan on dying anytime soon.

http://myanimelist.net/animelist/Dieucra

http://www.last.fm/user/bombska

Comment

• Evil_of_Darknesz
                                Suicide is painless...

• 2006 04 09
                                • 998

F.E.A.R. pradejau zaisti, nors is pradziu ziurejau i si zaidima neigiamai, ivygdes kelias misijas labai isitraukiau i sio zaidimo istorija, dar yra mano megiamas atributas - slow-mo. Ir ta mergaite kuri isdygsta is po zemiu http://www.mtv.com/games/video_games...night/fear.jpg kraupiai kawaina
                                Paskutinis pakeitimas nuo slicKrox; 2009-02-13, 16:12.

Comment

Working...