Kokius žaidimus žaidžiate? (Pakomentuokite)

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Psichas
    Rimtas forumo narys

• 2008 04 16
    • 147

wo radau xDD pasirodo ne taip supratau... "warriors orochi" vadinas ir jau yra xDD
    tipo ten varai ir su SW2 veikejais ir su DW6 weikejais 3 char party kuriuos gali pamainom valdyt kaip supratau...
    pries akuma tipo kapotis ar kazkas panasaus... nlb ikirtau pats paieskok placiau xD
    Paskutinis pakeitimas nuo Psichas; 2008-12-31, 22:45.
    the one with Reaper over his shoulder shall never forfeit. shall never fear of what one has become. shall never have a though of he is never to late to change. the one with the Reaper over his throat shall never think that he doesn't hate everything in this world. for he is the one bearing the scythe. he is the Reaper of those who are around him.

Comment

• angellus
      tinginys

• 2007 01 17
      • 228

na, tikiuosi yra perėjusių žaidimą Assasin's Creed, aišku kad tokių bus, niekam nekilo minčių apie tuo hieroglifus ant sienų? man tai kilo ir netyčia youtube.com radau paaiškinimą, taigi, kam įdomu:

Comment

• arnazzs ova
        d(-_-)b
        • 2008 03 03
        • 29

matau daug kas persona4 žaidžiat gal galetumet nuoroda is kur siuntėtės mestelt. Buciau dėkigas

Comment

• despair
          bud sweat and beers...

• 2007 06 01
          • 168

Autorius Intrigante
          ir aš šiuo metu P4 grajinu. asmeniškai kol kas manau, kad P3 siužetas buvo geresnis, bet negaliu daryti išvadų nes dar tik 14 valandų prasėdėta o ir girdėjau, jog nuo rudenio žaidimas įgaus pagreitį, kaip beje, ir su 3 dalimi buvo.
          Man asmeniskai labiau patiko P4 siuzetas, daugiau ivairiu misliu bei siuzeto vingiu. Kas nuvyle mane tai P4 sudetingumo lygis. Jis zymei lengvesnis uz P3.

Dabar pradejau P4 new game+ ant expert mode. Reiks uzkelt visus social link'us max, bei padaryti persona Izanagi-No-Okami

Comment

• kypshius
            Rašytojas

• 2007 04 17
            • 254

The Witcher enhanced edition senai norėjau. gaila, kad crashina dažnai. bet tai manęs nesustabdys.

Užkalė visus langus ir augina pingviną.

Comment

• IVXXX
              Let's do a barrel roll!
              • 2008 03 07
              • 8

Paskutiniai losti zaidai, suikoden 4:

Kokybe kazkodel gavosi prasta, tingejau perfilmuot (spoilers)...

Suikoden 5 ongoing... Dziugu, kad istorija kurkas geresne, nei Suikoden 4.
              I want to go on a date! We'll play MMORPGs all night long! And then I want you to confess your love to me by saying 'let's grind together, baby!

Comment

• angellus
                tinginys

• 2007 01 17
                • 228

Autorius EdwardElric
                Fallout 3.

Kam jis nepatiko, tas turbūt turi problemų xDD
                man. užkniso vaikščiot ratais, nervavo tie zombiai, užknisdavo nuolat junginėt tą pda.
                patiko- raidelė v, fat man, pda.
                aš nesu labai didelis gerbėjas RPG stiliaus, matyt todėl manęs jis neveža ir šiaip, kažkaip pastaruoju metu ieškau žaidimų, kur negąsdintų visokie zombiai. ir taip per tą sesiją nervai pakrikę, o dar laksto visokie SUPER MUTANT...

Comment

• IVXXX
                  Let's do a barrel roll!
                  • 2008 03 07
                  • 8

Isleistas Saya no Uta (Saya's Song) Vizualines noveles 100% eng patch'as (beta versija). Patch'a rasite cia.

Aprasymas:
                  Fuminori Sakisaka has a traffic accident which kills his parents and leaves him heavily injured. When he has a brain surgery to save his life, his perception of the world changes: everything he sees becomes blood and guts, people's looks and voices seem like monsters, and food that normally appeals to him tastes disgusting.

As he contemplates suicide in the hospital, Fuminori meets a beautiful girl among the flesh-covered walls. She introduces herself as Saya, and is apparently looking for her father. Fuminori does not want to be separated from Saya, and asks her to live with him. She agrees.
                  Screenshot'ai:
                  Spoileris:
                  Paskutinis pakeitimas nuo IVXXX; 2009-01-08, 15:09.
                  I want to go on a date! We'll play MMORPGs all night long! And then I want you to confess your love to me by saying 'let's grind together, baby!

Comment

• Mao
                    a.k.a. Lzq

• 2006 07 25
                    • 223

Autorius angellus
                    man. užkniso vaikščiot ratais, nervavo tie zombiai, užknisdavo nuolat junginėt tą pda.
                    patiko- raidelė v, fat man, pda.
                    aš nesu labai didelis gerbėjas RPG stiliaus, matyt todėl manęs jis neveža ir šiaip, kažkaip pastaruoju metu ieškau žaidimų, kur negąsdintų visokie zombiai. ir taip per tą sesiją nervai pakrikę, o dar laksto visokie SUPER MUTANT...
                    aš juokavau. :] dude, yra fast travel, nebūtina ratais lakstyt xD man pačiam tai ghoulai, pda junginėjimas and shit like that bėdų nedaro.

O Fat Man yra khvlt. \m/

anyway, kas kąnors iš naujesnių žaidimų parekomenduosit?
                    I, GARLAND, WILL KNOCK YOU ALL DOWN!

Comment

• TeisusKas
                      Animal Liberation

• 2008 12 04
                      • 127

Stalker shadow of chernobyl ir FIFA09
                      beje gal kas zinot is kur Chaos;Head zaidima galima atsisiusti?
                      Paskutinis pakeitimas nuo TeisusKas; 2009-01-11, 23:02.

Anime-Planet.com - anime | manga | reviews
                      Smart Boy Alex

Comment

• TheCoolMaker
                        UVERworld

• 2008 02 10
                        • 142

World of goo
                        Tai va čia toks labai įdomus variantas, kuris turėtų patikti, bet kokio amžiaus žmonėms. Pačiam nėra laiko jį pabaigti nėra jis ilgas, bet labai originalus ir toks vienintelis, sužavės viskas, grafika, muzika, viskas ten žaisminga ir smagu ir smegenėles reikia pakrutint beje užima tai pat mažai. Tai va rekomenduoju visiems kurie nori atsipalaidavimui ką sulost, tikrai neliksit nusivylę.

va jum traileris

va ir linką numesiu enjoy
                        Spoileris:
                        http://www.linkomanija.net/details?57789:World_of_Goo-SKIDROW
                        Paskutinis pakeitimas nuo TheCoolMaker; 2009-01-11, 23:28.

Ichiban -Lipstick for men http://www.youtube.com/watch?v=tTokq...eature=related

Comment

• Bardakas
                          Žmogus Ne

• 2005 09 22
                          • 1462

Vakar Silent Hill: Homecoming perėjau su viena iš blogų pabaigų. Po ilgos pertraukos geimas ir dar toks šūdinas lyginant su 2 ir 3 dalim... gėda man, kad pabaigiau kai reikia ruoštis sesijai.
                          Maybe on Earth, Maybe in the Future
                          sigpic
                          Kurokawa idėjinis lyderis
                          Lėtai keičiu slaptažodžius

Comment

• despair
                            bud sweat and beers...

• 2007 06 01
                            • 168

Autorius Bardakas
                            Vakar Silent Hill: Homecoming perėjau su viena iš blogų pabaigų. Po ilgos pertraukos geimas ir dar toks šūdinas lyginant su 2 ir 3 dalim... gėda man, kad pabaigiau kai reikia ruoštis sesijai.
                            You got a point here. Visi seni grandai dabar nusivaziuoja. Resident evil, devil may cry, Silent hill. Kurejai prikisdami ivairiausiu naujoviu susika zaidima totaliai. Jie net nerkeipia demesio ko istikimi siu zaidimu geimeriai nori. Back to old school! Na, o del Silent hill'o kazkaip nesiskundziu. Nera jis jau toks blogas, bet zinoma galejo buti geresnis.

Comment

• Invisible
                              geek

• 2007 12 31
                              • 15

Žaidžiu world of warcraft ir ehm world of warcraft Dar žaidžiau GTAIV kol turėjau PS3 pasiskolinęs tikrai patiko.
                              Laukiu kada pagaliau įsigysiu kitą pc ir galėsiu daugiau ką žaist.

Wow beje labai laiką atima, karts nuo karto pagalvoju jog reikėtu mesti, bet turint 74lvl Blood Dark Knight, 68lvl Shadow Priestą (kurį dabar keliu) ir 62lvl arms warrior'ą nekyla ranka ir tik pasiguodęs vėl įsijungiu ir žaidžiu. Nujaučiu kad bus dar blogiau kai pasikelsiu iki 80lvl priestą ir eisiu į raid'us.
                              There's nothing right in my left brain,
                              there's nothing left in my right brain.

Comment

• IVXXX
                                Let's do a barrel roll!
                                • 2008 03 07
                                • 8

Isleistas Umineko no Naku Koro NI 3 epizodo pilnas eng patch'as. Siustis cia

Si novele vienas is retu ypac ryskiai zibanciu deimantu noveliu lobyne, jei sakaisi esi VN fan'as ir neskaites Umineko, toks tu fan'as

Aprasymas:
                                Umineko no Naku Koro ni takes place in the year 1986 during the time frame of October 4 and October 5 on a secluded island named Rokkenjima (六軒島). The head of a wealthy family named Kinzō Ushiromiya, who lives on and owns Rokkenjima, is near death, and eleven of his family members arrive on the island to discuss how Kinzō's assets will be divided once he is dead. Also on the island are five of Kinzō's servants, and his personal physician. After the eleven family members arrive, a typhoon traps them on the island and shortly after people start to get mysteriously murdered.
                                Paskutinis pakeitimas nuo IVXXX; 2009-01-17, 21:59.

Comment

Working...