Kokios muzikos klausot? (Pakomentuokite)
Collapse
Ši gija yra iškelta
X
X
-
Comment
-
Rusija tikrai plati šalis. Visomis prasmėmis. Net ir post-rock žanre. Klausau dabar FPRFproject. Gal šiek tiek minimalistinis jų stilius, gal šiek tiek perdaug jaučiasi idm įtaka, nes čia gyvai tik gitaros skamba. Bet visgi labai kokybiška muzika. Gaila, kad youtube yra tik pora jų kūrinių viename video.
Spoileris:👍 1Comment
-
1) Dėl tokių dainų aš ir myliu MUSE. Ypač dėl niekada nepabostančios energingos kulminacijos ties ~ 3:40. Ech, kad tik išgyvenčiau iki jų gyvo pasirodymo, kur netoliese...
2) Kažkaip tikėjaus daugiau iš naujo The Prodigy singlo, savo žanro dievai nors dar ir nemirė, bet tikiuosi artėjantis jų naujas albumas bus tikrai labiau įsimintinas...Comment
-
parsisiunciau the gazette stacked rubbish albuma, labai patiko. gal kas galit parekomenduot ka nors panasaus?Comment
-
pastaruoju metu visokiausios japoniškos, o šiaip disturbed, busted grupių muzikosComment
-
aš tai dnb klausau,bet va pastaruoju metu vis daugiau hard techno/techno hardcore/shcranz aaaa,da breakcore o iš ne elektronikos tai man labai muse patinka,ypač tiesiog netikėtai geri klavišiniaisigpic
-kodėl dramblys turi straublį?
-nes idiotiškai atrodytų su pirštinių stalčiumi.Comment
-
Hm, esi girdejes(-usi) An cafe, ar Miyavi? Jei ne, paklausyk. An cafe, tiesa, kiek linksmesne muzika, bet turetu patikt. O Miyavi's groja daugiausia su gitara ir kokiais barskuciais, bet irgi panasu i gazette👍 1Comment
-
Kokiais dar barškučiais? Ten toks grojimo akustine gitara stilius. Gana sudėtingas, bet ypatingas.Comment
Comment