Kokios muzikos klausot? (Pakomentuokite)
Collapse
Ši gija yra iškelta
X
X
-
Comment
-
-
Paskutiniu metu klausausi nieko, bet kai yra nuotaikos, pasileidžiu savo mėgstamo Linkin Park naujojo albumo dainas ir tyliai ir ramiai nuplaukiu į savo svajų pasaulį.
Linkin Park- in betweenComment
-
Nezinau is kur sita istraukiai, bet cia 100% padirbta nesamone, hendrixas sitos dainos niekada nedainavo. Vien is balso aisku, kad ne hendrixas dainuoja. O sita daina sukure kanadieciu grupe "The Guess Who".Comment
-
-
Mano klausomiausia muzika yra Death Metal. Aišku, klausau ir kitų muzikos stilių: doom/black/heavy/progressive/thrash/power/folk/pagan metal, ambient, dark ambient ir aišku šiek tiek j-rock/j-pop (dažniausiai kokių nors anime ar žaidimų OST'ai). :]
Štai pateiksiu keletą mano dabar klausomiausių grupių ar atlikėjų: Nile, Ossastorium, Edge of Sanity, Dan Swano, Amon Amarth, Altorių Šešėliai, Arsis, Bolt Thrower, Carcass, Cryptic Wintermoon, Morbid Angel, Death, Ghostorm, High On Fire, Insomnium, Iron Maiden, Intestine Baalism, Necrophagist, Vader, Wintersun, Meshuggah, Morgoth, Novembers Doom, Novembre, Quo Vadis, Rotting Christ, Pain of Salvation, Skinless, Spawn Of Possession, Vital Remains, Vomitory, Zyklon ir etc.
P.S. Čia mano last.fm profilis, kur aišku yra užfiksuota daugiau muzikos, kurios klausau, negu čia parašiau. x3
http://www.last.fm/user/InferiCorpsePaskutinis pakeitimas nuo Derogatory`; 2008-07-01, 00:26.Comment
-
He he, atrodo jie išsiskirstė iš Ghostorm'ų dėl to, kad pavargo nuo metalo ir nesprendė groti kažką lengviau. :] Tai ir Linas Būda kažkada būgnavo pas Ghostormus, o va dabar jazz'ą grajina.Comment
-
Heh, aš jazz'o galiu klausyti tik live, bet per kalonėles nesiklauso nors tu ką. :rolleyes:Comment
-
Ei, čia jėga, primena senus laikus ir... vieną kiečiausių DBZ amv kokį mačiau, tik nepamenų kaip vadinas, nes tai buvo rodos prieš šimtą metų. Bet - taip, čia kur kas geriau nei tie išsipisinėjimai dabartinio jaunimo su visokiais Slip Knot, Korn ar LP...Comment
Comment