J-pop pradėjo patikt, x)) nevengiu kokio rock'o arba house paklausyt, dažnai winamp'e arba mptriuke groja UVERworld, Snorkel, Home MAde Kazoku, Daft Punk, Bennasi, YUI, ir t.t. x)) seniau H.I.M'ai buvo mano benzaS, dabar ieškau lengvesnės, nuotaika keliančios |:}
Kokios muzikos klausot? (Pakomentuokite)
Collapse
Ši gija yra iškelta
X
X
-
-
O. Kula Shaker. Truputi pavėluotai atrastas, bet svarbu kad atrastas. Gitaros skamba tiesiog nuostabiai pas jį, garsas "kaip iš woodstocko". Ir tiesa, berods, jie ir yra net jame groje. Smagiausia tai, kad grupė turi kažkokio indiško prieskonio (kaip bitlai savo kūrybos laikotarpiu) - skamba ne tik melodijos, bet net ir žodžiai (Govinda~). Tiesa, Strangefolk, man kaip albumas ganėtinai brandus ir pan., bet pasigedau tos psichodelikos skonio, kurį jaučiau senesniuose albumuose. Ir šiaip - pribrandinta grupė, jai belieka girtis turint tokia ilgą grojimo patirtį :3
Kula Shaker - Hey Dude@Wolverhampton Wulfrun
Spoileris:Comment
-
Hmmm... dazniausiai tai turbut industrial ir alternative... Ir +++... Na nezinau, negaliu pasakyt kad kito stiliaus muzikos neklausau... Kartais electronika nieko, kartais new age, jrock... Jej isgirstu ir patinka - nesvarbu koks stilius...
O jej apie grupe kalbant: A perfect circle...Comment
-
Jei pirmą kartą girdyt apie „The Flaiming Lips“, Amerikiečių rock grupę, tai jums yra garbė įvertinti
jų galutinius eksperimentavimus. Jų DVD-audio (DTS) albumai pas mane dulkėjo lentynose net pusantrų
metų, kol galiausiai nutariau pravalinti dulkes ir supažindinti juos su tais, kurie pirmą kartą apie juos girdi
ir kurie mėgsta tokią smagią roko kelionę po kosmosą. Teisingai kažkas pasakė man, kad nėra Žemėje
labiau gerbiamos alternatyvios grupės ir neveltui prie to ką jie atlieka, reikia tikrai šiek tiek laiko, kad
priprasti prie tos neįprastos harmonijos.
Alternativi klipo versija:
Spoileris:Comment
-
Budgie - Flowers In The Attic
Nightwish - Astral Romance
Norther - Victorious One
daugiausia perklausyti per šia savaitęDid you feel how the bullet took you? Did you feel easily your life got shed?
Did you feel how the system shot you, 9 mm rape your f.u.c.k.i.n.g head!!!Comment
-
woohoo... My favorite band The Prodigy Tikiuosi kad padarys jie koki nors nauja klipa, kuris gliuchintu kaip kox out of space, breath, no good, smack my b!tch up ir t.t. gabalai. Nieks nezhino kur galima normaliai pamatyti ju gabalo Poison klipa, nes visuose youtube vaizdeliuose atsilieka vaizdas arba garsai
gerai kad slicKrox praneshe apie ju kvepavima, nes jau pradejau manyti, kad po hotride ir spitfire jie jau tapo paprastais kokio clubo DJ'ejaisPaskutinis pakeitimas nuo SataNa; 2008-05-20, 16:14.KartoškėComment
-
Comment
-
woohoo... My favorite band The Prodigy Tikiuosi kad padarys jie koki nors nauja klipa, kuris gliuchintu kaip kox out of space, breath, no good, smack my b!tch up ir t.t. gabalai.
gerai kad slicKrox praneshe apie ju kvepavima, nes jau pradejau manyti, kad po hotride ir spitfire jie jau tapo paprastais kokio clubo DJ'ejais
Download (Įrašas iš gyvo koncerto, kokybė pusėtina):
The Prodigy - Warriors Dance [Live] 2008Paskutinis pakeitimas nuo slicKrox; 2008-05-21, 15:04.Comment
Comment