stai nedidukas bet geras kovo 28 Gravityje grosiancio Roots Manuva DJ MK mixas. tai ne elektronika
Kokios muzikos klausot? (Pakomentuokite)
Collapse
Ši gija yra iškelta
X
X
-
-
Kažkada parsisiunčiau Jonny Cash "Hurt" (Nine Inch Nails cover'is). Pirmą kartą paklausius tai taip "Eeeeeeee.... Trinam." Neseniai netyčia parsisiunčiau ir vėl. Ir šįkart jis pas mane pasiliko. Atrodo kiekvienai muzikai savas laikas.Comment
-
Nieks nesijuokit.
Dabar klausaus Sailor Moon ir Dragon Ball OST`u. Kazkuria diena visai nesenai sumasciau paklausyti senesnio stiliaus anime dainu. Parsisiunciau "Maka Fushigi Adventure" [Dragon Ball OP] ir poto uzsimaniau Moonlight Densetsu is Sailor Moon... Gavos taip, kad mano protelis ismaste, kad tu dvieju anime OST`uose yra daugiau geru dainu tad parsisiunciau. Dabar jau apie tris dienas neatsiklausau. Tiek kiek GITS neissilaikys, bet galiu tiketis kokiu dvieju savaiciu klausymo.
Oh well... Dagon Ball forever!
y`know him, don`t ya?
Mazase Tenkaichi, uh pamenu, kai per anime ji isgirdau, tai greit nusirip`inau ta serijos dali ir poto klausiau su visais sound efektais... Iki kol isivedziau interneta visai sita daina pamirsau... O va dabar DB OST`e radau ir nenustoju klausyt.Paskutinis pakeitimas nuo FainaruFantaji; 2008-04-03, 14:37.
Working underground.Comment
-
Uzstrigau ant Iron Maiden ir Alien Ant Farm(is ju patiko tik kelios dainos ). Ak taip dar M. Jackson pradejau klausyt...Comment
-
ohoho Darkneszai! gal tu esi girdejes Iron Maiden - Paschendale gabala? cia "dance of death" albumas. mano manymu tai vienas geriausiu neseniai isleistu hard rock'o kuryniu pasaulyje o kaip zinia zodziai 'naujas' ir 'geras' siais laikais retai buna sinonimaisPaskutinis pakeitimas nuo Huy-san; 2008-04-03, 20:35.Comment
-
Deja ne, bet kadangi paminejai begu ieskot ^^Comment
Comment