rock/metal ka daugiau galima pasakyti, nieko, zinoma ir kiti stiliai patinka...
Kokios muzikos klausot? (Pakomentuokite)
Collapse
Ši gija yra iškelta
X
X
-
Newton Faulkner - Teardrop
(Album: Hand Built By Robots)
Dievinu jo sugebejima taip iprovizuoti,
neskaitant, kad ir pati daina, kaip ir dalis
albumo, tiesiog nereali.
Carpark North - Human
(Album: All Things to All People)
As nesuprantu kaip mano ausis nesugebejo isgirsti
sios dainos, bei albumo, net du metus! Visa albuma
dar nespejes istirti, bet vien si daina kazkokiatai kose
is 80's ir New Wave, kuri kvepia kaip koks naujas ir
malonus augalas... Dar fainiau jis klausosi su "Akira" AMV:
http://www.youtube.com/watch?v=-vWxJ3JkMXY
Beje gal kas nors turi sios dainos remixa by: simon spacerock
http://www.youtube.com/watch?v=mBldbwAo6oY👍 1Comment
-
Taskimasi kiekienas skirtingai priema, bei igivendina..
Is d&b nemeginai, "matrix and futurebound" ar "klute", kurie man atrodo daugiau paivairine si muzikini zanra, bei pasistumejes i prieki...
Atlikejai, kurie prazadino manyje susidomejima d&b vel... kurie turi pateike ir pateikineja, tikrai kazka naujo...Comment
-
Tai galima sakyti neblogi šio mėnesio radiniai.
Antra daina klausomiasia istorijoje, o paskutinė muzika klausomiausia pastarajį mėnesį.Paskutinis pakeitimas nuo Eisas Kuperis; 2007-11-19, 20:09.Comment
-
Dar keletas klausomiausių albumų šį mėnesį:
Emigrate 2007-ųjų albumas „Emigrate“. Emigrate yra Rammstein įkūrėjo Richard Z. Kruspe solinis projektas. Iš karto, galima pasakyti, kad kūriniai yra lengvi, palyginus su Rammstein. Tie kūriniai, kurie turi industrial kvapelį, pernelyg nežavi ir nestebina, nes jie vienodos sandaros, be jokio eksperimentavimo garsais ar jų sąskambiais, ką galima rasti NIN muzikoje. Bet klausyti galima. Kiti kūriniai yra dar lengvesni, tad truputį nusivyli, kai tikiesi albume rasti daugiau industrial metal žanro kūrinių. Iš tiesų, tai tik pirmasis albumas. Taip sakant, pirmas blynas... Pasižymėjau pas save Emigrate – lauksiu kitų albumų, singlų, tada bus galima spręsti, ar tikrai vertas dėmesio projektas.
Fake? – dar vienas mano j-rock atradimas. Jų pirmas albumas „Breath in...“ [2002], nesukėlė pernelyg didelio sužavėjimo, kadangi pernelyg jautėsi įvairių roko muzikos atstovų įtaka. Tačiau dabar klausau „Made with Air“ [2005] ir džiaugiuosi, girdėdamas tikrai puikią muziką. Fake? kūriniai, galima sakyti, visi yra anglų kalba (panašiai kaip Beat Crusaders). Tai alternative rock atstovas, „Made With Air“ albume išsiskiriantis eksperimentiniais elektrinių gitarų sąskambiais bei kokybišku dainavimu anglų kalba. Gaila, kad po šio albumo išleidimo, grupę paliko gitaristas. Tikiuosi, 2006-ųjų albumai nesuprastės (jų dar nespėjau perklausyti).
Foo Fighters naujausias albumas „Echoes, Silence, Patience and Grace“ tiesiog glosto man širdį... Po albumo „In Your Honour“ išleidimo iš jų dvejus metus nieko nebuvo girdėti. Nebent jei priskaičiuotume koncertinį albumą „Skin and Bones“, tai tyla sutrumpėja iki vienerių metų. Naujojo albumo pirmoji pusė primena senuosius Foo Fighters, tuo tarpu antroji albumo pusė yra gerokai ramesnė, labiau melancholiška. Mano viena iš mėgstamiausių amerikietiško roko grupių, turinčių savitą stilių ir jį tobulinančių. Šiaip didelė dalis šiais metais pasirodančių roko albumų, išsiskiria tuo, kad jaučiama kaita grupių kūryboje. Foo Fighters irgi nėra išimtis. O kai keičiasi palengva, tai tikrai yra malonu – albume sklando senoji dvasia, bet ir girdisi kažkas kitoniško..👍 1Comment
-
man reikia tokios muzikos kuri pakeltu man nuotaika
jei jau parsisiunciu kokia nerealia daina tai galiu jos klausyt istisai... kol nenusibosta xD
Stai dabar visiskai pamisau del Bloodhound Gang "the Bad Touch"... klausau eidama i mokykla, mokykloje, eidama is mokyklos, namie, su draugais, guledama lovoj pries uzmigdama... net draugus tuo uzkreciau
You and me baby aint nothin but mammals
So let's do it like they do on the Discovery Channel
Do it again now
You and me baby aint nothin but mammals
So let's do it like they do on the Discovery Channel
Gettin horny now
rarrr xDPaskutinis pakeitimas nuo karla; 2007-10-24, 16:44. Priežastis: vienas pamirstas kablelis keicia viso sakinio prasme... xDComment
-
Kurse that BoA!
VIs papuola man irankas kokia jos daina ir negaliu atsiklausyt...
Taigi dbr J-pop dominuoja, BoA, Do as Infinity, and so on...
Working underground.Comment
-
Kažkada visą listą sumetęs čia buvau, bet dabar šiek tiek labiau ant progresive rock'o linkstu (žinoma neatsisakau ir kitos turimos muzikos). Labai pradėjo patikt Wishbone Ash, Gong, žinoma visiems gerai žinomi doorsai, pink floydai... dar visokie jefferson airplane, free, anubi pasitaiko mano klausomoj muzikoj... emmm... ambientas ai, geriau čia jei kam įdomu pažiūrėt reiktų Last.fmComment
-
Žiūrėjau šį filmuką ir įstrigo skambėjusi muzika. Gal kas turi ir galėtų pasidalinti ar galėtų padėti surasti Claudio Monteverdi "Zefiro Torna" kompoziciją? Na, jokiu ne midi formatu, o pilnavertį įrašą iš operos, filharmonijos ar bala ten žino ko? Pačiam nesiseka.Comment
-
1.10th Man Down by Nightwish
2.Bloody Red Dungeons by Rhapsody Of Fire
3.The Village of Dwarves by Rhapsody Of Fire
4.Symphony Of Enchanted Lands by Rhapsody Of Fire
5.Another Stranger Me by Blind Guardian
6.Bye Bye Beautiful by Nightwish -vienitelis klausomas iš naujojo albumo
7.Requiem by Galneryus
8.Kunigas-Zudikas by JN
9.Guilt, fear and mass insanity-Three cheers for christianity by Autopsy
10.United Flag by GalneryusDid you feel how the bullet took you? Did you feel easily your life got shed?
Did you feel how the system shot you, 9 mm rape your f.u.c.k.i.n.g head!!!Comment
-
Pati kartais pagroju ką nors.
Buvau pasinešusi Sillent Hill'o visą žaidimo soundtracką išmokt.
Bet visvien geriausiai iš jų įstrigo "Room of Angel"
O šiaip dabar klausau įvarių anime soundtrackus, tai pat žaidimų.
J-Music.
O kai liūdesys apima, klausau Donnie Darko - Mad World. (:Don't mess with L's cake.Comment
Comment