Beklausydamasis vieno Sixpence None The Richer albumo užtikau netikėtai hito Kiss me, Kiss me japoniškąją versiją. Perklausiau vieną kartą, antrą kartą - ir ką? Jis man net labiau patinka nei originalioji versija... Ko nesitiki, tas labai jau maloniai nustebina
Kokios muzikos klausot? (Pakomentuokite)
Collapse
Ši gija yra iškelta
X
X
-
Klausau hardcore (hardcore-techno), speedcore, breakcore...core : Moshpit, maladroit, passenger of sh*t, Joshua, John dark, Hellz army, deadnoise, the enticer, fracture 4, i:gor....
Ir dar pastaroji aistra Japoniskai muzikai, tokiai kaip, kad atlieka Moi dix Mois, Hizaki grace project, D, Lynch., Deathgaze, vidoll, dir en grey, so many...Comment
-
Priklausomai nuo nuotaikos visokių Trash ir Hardcore negaliu klausyt kadangi tokios nuotaikos nabūnu Ir iš tiesų... Ką galimą suprasti tokiose dainose? Jokio atsipalaidavimo...
Dažnai po kokio anime įkrenta giliai koks soundtrack... Tai po kiekvieno karto vis ką nors naujo parsisiunti ir klausai O šiaip, jai neskaityti soundtrackų... Tai gana įvairiai, kartais nusivažiuoju iki Progresive Techno, Mixu arba kokios Nelly Furtado, tačiau mėgstamiausiu muzikos žanru visada išliks Gotika... Nightwish'ai... Kodėl jie turėjo subyrėti?!sigpicComment
-
Autorius juudiiissSiaip rusiska muzika man nelabai patinka bet sita daina dievinu http://vids.myspace.com/index.cfm?fu...oid=2026914824 siek tiek privercia susimastyti (bent jau mano tokia nuomone)
Beje gal kam teko girdeti nauja "Daft Punk - Harder, Better, Faster, Stronger" ispudinga remixa? Netiketai kazkaiptai siandien isgirdau per ZIPfm.Comment
-
Autorius slicKroxDel to ir klausiu, nes nezinau kokio atlikejo atliktas remixas, ant virsaus originalios dainos priderintas jo vokalas ir biski pakoreguota pati melodija, bet skambejo ji man net ispudingiau, nei originali, neskaitant, kad ir taip pasiilgau "Daft Punk" kurybos.
tai: Kanye West - Stronger
na nebent tu girdejai dar koki kita.. gal mada Daft punkus remakint uzejo (joke)
visa diena ijunges stoti buvau kad isgirsciau
EDIT:
cia Torrentas parsisiuntimui dainosPaskutinis pakeitimas nuo piccosan; 2007-07-09, 18:18.Comment
-
Yo, Yo, Yo... Dabar kaip tik klausau ZIP fm ir girdziu ta mixa apie kuri sneki
tai: Kanye West - Stronger
na nebent tu girdejai dar koki kita.. gal mada Daft punkus remakint uzejo (joke)
visa diena ijunges stoti buvau kad isgirsciau
EDIT:
cia Torrentas parsisiuntimui dainos
Kanye West feat. Daft Punk - Stronger [OFFICIAL MUSIC VIDEO]
Comment
-
Pradejau klausyt ir tiesiog pasidariau MAXIMUM THE HORMONE fanas, po kolkas sita grupe yra NO. 1 mano megstamu grupiu sarase...Comment
-
Ilgiau mano playlist'e užsibuvo Cowboy Bebop ir Eureka 7 OST'ai.
O šiaip sukasi The White Stripes - Icky Thump albumas. Puikus albumas lyginant su ankstesniais. Ai, dar radau Ryuichi Sakamoto albumą "Chasm" pas save. Girdėjau, kad jis vadinamas Japonijos naujosios elektroninės muzikos dievuku. Įdomūs kūriniai, tik palyginimui niekur nerandu nei ankstesnių nei vėlesnių jo albumų..Comment
-
Ašen tai pradėjau Kagrra klausyti, netyčia
radau, kad šitos grupės dainų turiu, ir net pakankamai
turiu, tai imiau klausyt, ir ką galiu pasakyti -
man patiko.
Užsukite in mano FB page: http://www.facebook.com/MaumasArtComment
-
Comment