Kokios muzikos klausot? (Pakomentuokite)
Collapse
Ši gija yra iškelta
X
X
-
-
Nebe šviežiena, bet Andrew Bayer kaip smogė su naujausiu savo albumu, taip ir iki dabar ausų nepalieka jo garsai.
Kam įdomu prodiuserio kita kūrybos pusė - jo artėjantis kūrinys.Comment
-
Chiptune - man, tai kažkas naujo. Negano to, tai visiškai ne mano skonio muzika, tačiau kažkodėl paliko labai teigiamą įspudį. Pasidomėjau šiek tiek trivia ir paaiškėjo, kad esu prieš tai susidūręs su šiuo muzikos žanru, bet tiesiog neatkreipiau dėmesio, nes tai dažniausiai būdavo remakes arba game theme songs. Ilgai tokios muzikos klausyt nesigauna, tačiau geras pusvalandis tokio įtempto ritmo - visai malonu.
Na, o jeigu greitas rimtas nelabai priimtinas, galima rasti kažko lėtesnio, ramesnio.
Yeah, I probably got a couple of screws up in my head loose.👍 1Comment
-
Smagus old-school'inis, pianino garsų ir DnB remiksiukas
Naujai išleistas nemokamas Danny Byrd bootleg'ų rinkinys čia, kartu ten ir šitas kūrinys, jei norit turėt pas save .Paskutinis pakeitimas nuo Miesto_Druidas; 2013-11-21, 14:20.👍 2Comment
-
Pvz, šis jo darbas net po 10 metų nepabodo:
👍 1Comment
-
👍 1Comment
-
-
Tai užklausiu forumiečių, kas labiausiai įsiminė iš praeitų 2013 metų muzikos, kokius kūrinius geriausiai pamenat ir labiausiai pamėgot? Kokį albumą (ar kelis) sukot n kiekį kartų?Comment
-
Kažkaip nemanu nieko, kas mane itin sudomintų išleisto būtent 2013, bet per juos atradau Alcest ir Viklduja~
http://youtu.be/XTRnjTVfZakComment
-
2013m. pabaigoje atradau Jesse Valentine (F-777), po to kai StickyGaiden 'šiųmetiniame' AKROSS Con'e kooperuodasmasis su šiuo mažiau žinomu muzikos atlikėjui pastatė jam oficialų promo anime muzikinį klipą siekiant abipusės paramos sau ir muzikos autoriui, kas paprastai visad yra StickyGaiden gestas jo 'profesionalo' karjeroj'. (edit:. making of)
Jesse Valentine albumus galima paklausyt štai čia. Itin talentingas atlikėjas, turi labai lankstus ir skoningas stilius (nuo Dance iki Trance, industrial, DnB su įvairiom orchestral variacijom) Im So Classy (2013) ir Press Start (Vol.2) (2013) albumai labiausiai klausomi, nors kuo toliau, tuo atrandu kažką nauja ir įdomaus. Vienas iš kūrinių: My Mustache Is The Source of My Power
Judant į 2014 metus, TheGlitchMob pagaliau pristatys savo naują ir fanų taip ilgai lauktą albumą
pavadinimu: 'Love Death Immortality'
http://www.theglitchmob.com/
edit:
PS: Absurdai, man labiau patinka: Warrior Concerto ir We Swarm.Paskutinis pakeitimas nuo Absurdëh; 2014-01-02, 19:09.d9 || amvorg || amvazar'17Comment
Comment