Kokios muzikos klausot? (Pakomentuokite)
Collapse
Ši gija yra iškelta
X
X
-
Man patinka Kiyoharu atlikejas jis 2004 metais pradejo groti ir ligi siol groja Tokyo ir Osakoje jis man patinka bei grupe Serial Number del aprangos kitokios vos ne crossplay gaunasi ir muzikos bei V Neu grupe kiekvienas randa savo ideala muzikoje, man muzika Japonu yra gyvenimo dalis. Nes dauguma Japonu ikvepia tokie atlikejai pop ir rock, kad jie tampa atlikejais ir kuria muzika tai yra saunu.Comment
-
👍 1Comment
-
Kelios dainos, kuriu pastaraji menesi negaliu atsiklausyti. Kazkaip.. namus primena
Spoileris:
Comment
-
Grįžtam prie jazz'o. Kai buvau jaunesnis mėgau labiau acid jazz'ą ir fussion (dažniausiai su roku maišytą), žinoma taip pat visokis popsas ir pan. šiame žanre man irgi patikdavo. Acid'as iki šiol dar veža, kaip ir fussion, atitinkamai nuo atlikėjų ir kūrinių. Paskutiniu metu daugiau norisi improvizacijos, ar jausmo... kaip čia pasakius, jazz'o emocijos. Todėl pabandžiau pereiti į bebop žanrą ir visiškai nesigailiu. Ankščiau Coltrane'o nelabai mėgdavau, nes klausydavausi kaip background muzikos, kas yra didžiausia klaida. Klausantis šią muziką turi visą dėmesį suteikti būtent jazzui, kitaip nepatirsi tos užburiančios melodijos kaifo:
O šitas "Muzikos Garsų" fanams skirtas. Bet taip pat ir kai kuriems anime mėgėjams. Ar atspėsite kuriame anime girdėtas?
👍 2Comment
-
Comment
Comment