isgirdau per "game of thrones" treileri. grazi daina labaai
Kokios muzikos klausot? (Pakomentuokite)
Collapse
Ši gija yra iškelta
X
X
-
-
Comment
-
Pastaruoju metu beprotiškai pradėjo patikti Regina Spektor, kažkada gan seniai teko girdėti "Fidelity", bet dabar man tarsi atsiverė akys (nors greičiau jau ausys)
Be pačių melodijų, ypatingai žavi dainų tekstai - prasmingi, painūs ir atveriantys labai daug galimybių interpretuoti:
Spoileris:
Bene labiausiai įsiminė šios dainos žodžiai, labai giliai įstrigo:
Don't Let Me Out Of This Kiss.
Don't Let Me Say What I Say.
The Things That Scare Us Today.
What If They Happen Someday?
Don't Let Me Out Of Your Arms For Now.
What If The Sword Kills The Pen?
What If The God Kills The Man?
And If He Does It With Love,
Well Then It's Death From Above.
And Death From Above Is Still A Death.
Turiu pripažinti, jog man labai patinka "chaotiškas" (jei taip galima pasakyti, nes geresnio žodžio nerandu) atlikimas - aukštų ir žemų natų deriniai, nuotaikų ir melodijų kaita kūrinio metu, kitokio tarties panaudojimas, kūrybiškas kitų garsų panaudojimas, R. Spektor muzikoje kaip tik tai radau.👍 1Comment
-
Šitas darbas dažniausiai tinka bet kokiai mano nuotaikai,
labai lengvai surijamas ir priverčiantis galvoti apie
kokią nors gamtos sezonų kaitą ir pnš, šiaip
žinoma visai ne prošal skoningai pachillin't karts nuo karto
👍 1Comment
-
Comment
-
Įkvepianti ir optimistiškai nuteikianti daina apie tai, kad gali tiesiog priimti save tokį koks esi ir vertinti tai, kas yra dabar:
<...>And it's funny how I imagined
That I could be that person now
That that's not what I want
But that's what I wanted
That I'd be giving up somehow
How strange to see
That I don't want to be the person that I want to be.<...>Comment
-
-
Labai įvairios. Visokių metalo žanrų (black, depressive, melodeath, pagan, industrial, klasikinis thrash) taip pat paklausau roko, elektronikos, žaidimų ost'ų. Nieko prieš gerą folklorą arba kokį neofolką. Nieko prieš drone, noise. Nieko prieš Lady Gaga ar kitokį, man patinkantį, pop'są.Paskutinis pakeitimas nuo valtiel; 2012-05-06, 10:08.Comment
-
Comment
Comment