Jeigu tai yra jūsų pirmas apsilankymas, būtu gerai apsilankyti mūsų FAQ. Norėdami rašyti forume, turite užsiregistruoti. Jei norit tiesiog peržiūrėti, tai eikite į forumą.
Kažkaip ant miuziklų vėl patraukė, šį kartą — Romeo ir Džiuljeta. Prancūziškai... (mmm...)
Spoileris:
Šito dar kažkaip neteko klausyt (dabar bus proga), bet miuziklai yra gėris Man asmeniškai jie labai patinka dėl to, kad už kiekvienos dainos visada slypi tam tikra istorija, labai stipriai perteikiami veikėjų jausmai.
Pati dabar iš atskirų dalių rankioju po internetą "Tale of Two Cities", kurį atradau, kai ieškojau ko nors, kas būtų įkvėpta Didžiosios Prancūzų revoliucijos.
Bene didžiausią įspūdį palikusi daina "Out of Sight out of Mind:http://www.myspace.com/ataleoftwocit...of-mind-663093
išskirtinis vaizdo klipas, aukščiausio lygio psichodelika
vienas tų darbelių kuriuos būtinai prisiminsiu prabėgus 2011-iems
tirpstu nuo šito tyro balselio
Ši daina man sužadina jausmus. Ji man tiesiog nuostabi. Video taip pat geras (na neoficialus, bet geresnis už oficialų). Čia viena iš tų dainų, kurią klausai n kartų nesustodamas ir vis vien neatsibosta.
mano gyvenime muzika labai svarbi...ryta pradedu,diena baigiu su muzikos garsais lb megstu nuostabu daikta mp3 taip kad, jis man svarbiau nei lupu dazai rekomendaciju dalint negaliu,labai jau stiprei,nes muzika pas mane pagal nuotaika,jei man liudna klausaus verksmingos lyrikos arba klasikos,jei nuotaika geresne ispaniskos,uzeina rimtumas drasei renkuosi roka siuo metu klausomiausia Will Young - Come On
Utada Hikaru - įdomūs tekstai, muzika graži, daugiausia lyrinė, balsas labai emocionalus, ypač vietomis pasirodantis virpėjimas sukuria jausmų kulminacijos įspūdį <3
O taaaip! Aš ir ją myliu.
careless careless, shoot anonymous anonymous; heartless, mindless, no one care about me.☁
Comment