Tai kas mano galvoje dabar. Joje šiandien telpa mano pasaulis. Dubstep remix:
Kokios muzikos klausot? (Pakomentuokite)
Collapse
Ši gija yra iškelta
X
X
-
Comment
-
Comment
-
Mano muzikinis narkotikas visam savaitgaliui. Dvi originalios ir jausmingos dainos, kuriuos turėtų padėt man atsipalaiduoti. Jokios čia ne žinomybės, bet labai labai talentingi žmonės, tikiuosi kuo daugiau kokybiško materialo nuo šių dviejų.
Comment
-
-
Nė nežianau, kas atsistiko, bet patraukė paklausyt klasikos. Gal jau kokią savaitę vis pagaunu save pasileidžiant vieną ar kitą klasikinį kūrinį, bet dažniausiai šiuos:
Rachmaninoff - Rhapsody On A Theme Of Paganini
Rachmaninoff - Piano Concerto No. 2 in C minor
Tiesiog nuostabus jausmas :}Paskutinis pakeitimas nuo Kuroi Tsubasa; 2011-01-15, 00:59.Comment
-
Šiaip rusiškos muzikos nelabai klausau, nes iš dabartinių grupių nelabai atrasi tokių, kurios neerzintų ausies. Užtat iš senesnių yra daug gero. Neseniai atsitinktinai išgirdau šią dainą, jau esu ją kelis kartus girdėjusi, bet šį kartą kažkaip užstrigo... Be perstojo jau kurį laiką klausau, įdomiai veikia...
P.S. klipe gerai žinoma lietuvių aktorė Ingeborga Dapkūnaitė👍 2Comment
-
Žinau, kad ši daina viena įdomiausių kada nors girdėtų, bet emocijos neleidžia išreikšt visų jausmų. Turi visko po truputį, lyrics jėga, beats ir elektroninis bassline'as dar geriau, atmosfera kažkuom primenanti senųjų laikų klasiką padeda įsimylėti. Štai kas toji tikroji muzika, tik festivaliuose tokį gėrį groti.
Comment
-
Pastarasias dienas klausau Coldpay. Piešiant darbus paskaitom labai praverčia šios grupės sukurtas muzikinis fonas. Paprastai kūrybai skatinti klausau trance, techno, post rock, bet reikia karts nuo karto paklausyt ir kitokių žanrų muzikos. Kitaip tariant plečiu savo muzikinį akiratį.....
Taigi, čia kelios iš mano mėgstamiausių jų dainų:
👍 2Comment
Comment