Kokios muzikos klausot? (Pakomentuokite)
Collapse
Ši gija yra iškelta
X
X
-
貌似有利却导致失败的语言或行动-我的 第二的那么Comment
-
-
-
RAVE KILLS YOU
Šiaip pagrinde kažkaip ir neklausau panašaus stuffo itin dažnai, bet pamaniau, kad gal reikia atiduot nedidelę duoklę rave muzikai, padėjusiai kelio pradžią visai rejverių bangai '90 metais, kai rejvas, undergroundas ir klubiniai narkotikai išgyveno sėkmingiausią savo laikotarpį. Dažniausiai tokio tipo muziką vadina Early Rave arba Early Hardcore, bent jau man asmeniškai ji patinka dėl oldschool atmosferos, kuri labai tiksliai perteikiama. Be to keistai pasijaučiu, '90 -ais karaliavo toks pure evil sound, o dabar trance'as, electro, bosų pripumpuota muzika, kiekviena karta pasirenka savo stilių. I'm lucky, kad man patink ir oldschoolas, ir šių dienų mainstreamas.
Comment
-
Sindikatas & Bumer 2 Svaboda - gatvės ritmai ir B.W.
Tingėjau ilgai ieškoti ar kažkas neseniai nedėjo, tačiau net jei ir dėjo, nemanau, kad tokia pat konsistencija.
Sindikatas. Lietuvos scenos chuliganai. Vieno įstabaus ir šiaip gero žmogaus dėka prisiminiau juos (Ačiū). Nepasakyčiau, kad kažkuo ypatingi, paprasčiausiai bent šiuo metu jų dainuojama muzika atitinka mano nuotaiką.
Spoileris:Todėl... Grįžtame į underground'ą. Tamsi naktis ir viena kulka pistolete. Vienas kraujazzzz... Truputį kitaip nei rusų animacijoje. Nors sprogimų mažiau nei holivudiniuose filmuose.
Spoileris:
Seime įstatymai vieniems, kitiems - kiti įstatymai
Ruletėje skraidinami likimai tampa statymais
Be cirko, be vaidybos, specifiniai prikolai
Savaip sukandimą gydo anti-stomatologai
Pirštui rodant į dangų, kvailiai stebi pirštą
Taip išsižioję nustebę ir miršta
Pirštui rodant į dangų, kvailiai stebi pirštą
Ir miršta
Visada įdomu klausytis "aktualios" muzikos, kuri nors ir nukreipta prieš esamą santvarką, bei pilna necenzūrinių išsireiškimų vis tiek nukreipta esamos santvarkos gerinimui.
Spoileris:
Daina, nukreipta prieš broliukų Bendžių kuruojamas grupes. Pilna niūrumos daina, bet man patinka. Už tai juos ir gerbiu.
Spoileris:
Ir pabaigai truputis laisvės tematikos. Ne lietuviškai, tačiau rusiškai. Prisimins visi, kurie matė Brat 2.
Spoileris:O čia jau pacituosim vieną Youtubinink'ąAutorius Miesko123нах машина, когда есть велосипед, это и есть свобода! Под эту песню отлично лететь на велике!Spoileris:
Matyt šį pasikeitimą jau galima laikyti žieminiu grojaraščiu. Pyktis taip smagiai šildo, ypač jei pagrįstas. Nors ir merginos neblogai, kai nuotaika geresnė. Kiekvienam savo.
Ir dabar truputį palyginus ne tokia požeminė daina, skirta vienam žmogui, kuris manau ir pats supras, kad nesvarbu kokios permainos laukia ateity, bus žmonių kurie ją palaikys. Kadangi pats nemoku to pasakyti, o ir tema ne tam, tai ši pastaba tik tarp kitko. Tegul Ozis atlieka darbą, kurio už jį geriau niekas nepadarys.
Dar viena rudeniška daina. Best wishes with your changes, wish you well. We just a dreamers
Sorry už lyrinį nukrypimą, kuris buvo tiesiog mintys, kurias sukėlė daina, nors ir susietos su vienu žmogumi. Vis tik komentaras.Paskutinis pakeitimas nuo Svečias; 2010-11-08, 20:12.Comment
-
Man asmeniškai labiausiai patinkantis moteriškas vokalas. Dainos ramiam pirmadienio vakarui.
Spoileris:
Paskutinis pakeitimas nuo Bardakas; 2010-11-08, 19:20. Priežastis: davai jei labai daug tų embed linkų tai juos į spoilerį dedam.Objektyvi realybė - tai paistalai, kurių atsiradimą sukelia alkoholio trūkumas kraujyje.Comment
-
Comment
Comment