Jeigu tai yra jūsų pirmas apsilankymas, būtu gerai apsilankyti mūsų FAQ. Norėdami rašyti forume, turite užsiregistruoti. Jei norit tiesiog peržiūrėti, tai eikite į forumą.
Wa tokios muzikos aš klausau: http://www.youtube.com/user/Lucion666asd#g/f
O Kompe šeip guli metallica discography, siunčiuosi Skid row diskografija ir klausau geriausiu rock&roll hitu.
Megstu nuo a iki z muzikos ruushis.
I am the bone of my sword. Steel is my body and fire is my blood. I have created over a thousand blades. Unknown to death. Nor known to life. Have withstood pain to create many weapons. Yet, those hands will never hold anything. So as I pray, unlimited blade works.
Pora Indie gabaliukų iš juostos „Up in the Air“, beje jos ne tokios ir blogos, bent jau suteikia galimybę atsipalaiduot savo mintis ir susimąstyt apie bele ką kas tik lenda į galvą, kažkokia nostalgija apima klausantis šitokių dainų.
1) Kevin Renick – Up in the Air
2) Roy Buchanan – Thank You Lord
Kaip kokia. As nesu toks zmogus , kad va, ROCKAS ir viskas. Man patinka skirtinga muzika, labiausiai kokie nors soundtrack is filmu ar anime. Vienas gerai istrigo is filmo Whispering corridors: Voice letter - Romance. Nesenj atradau MUSE, sjp man lbj pradejo patikti ju muzika. Isskirtines dainos: Blue Foundation - Eyes On Fire, perry farrell - going all the way, Metro Station dainos geros. FallOut Boy: esu ju gerbeja jau nuo 3/4 klases! D tai kad zinau visas dainas vos ne atmintinai. arba bent jau melodija
. Na ir aisku, kaip gi be asian dainu? ;D Sjp, labiausiai isiminusios dainos (jei galima tj sakyt) yra D=Out - Flasback, The Gazette - Chizuru ir Miyavi - Requiem. Ir aisq, kaip gi be Show Luo - Waits Support? ;D <3
Comment