Jeigu tai yra jūsų pirmas apsilankymas, būtu gerai apsilankyti mūsų FAQ. Norėdami rašyti forume, turite užsiregistruoti. Jei norit tiesiog peržiūrėti, tai eikite į forumą.
Lenon'o dainos "Stand by me" koveris. Ir netgi visai ne truputi pakeista. Atlieka visokie belekokie 'gatves muzikantai' is visokiausiu saliu, ar tiesiog paprasti zmones prijauciantys muzikai .
Norintiems daugiau - http://www.playingforchange.com
Peace around the world. Through music
V
P.S Kam reikes, turiu ju visas dainas (Video ir sound formatu). Per skype susiraskit, atsiusiu
Paskutinis pakeitimas nuo silveris; 2009-07-10, 01:15.
and when they pulled her from the wreck you know she
still had on her shades
they say that dreams are growing wild just this side of
burma shave
Mano Last Frame memberis visą savaitgalį leido pas mane šitą gėrį, tai parisiunčiau ir konvertavau į mp3 ir kasdien eidama į darbą klausaus ir grooooovinu
[Pastaba]: atkreipkit dėmesį kaip jis kuria muziką.
yeah Dub Fx veža tikrai paklausai ir dar skambesys ilgai lieka galvoje : ) šeipo db klausau D'nB High Contrast naują albumėlį, labiau jis man panašus į geriausių gabalų rinkinį "Confidential" pavadinimas. O šeip sukasi Samantha James - Breath You In (King Kooba Rmx) and Evolve Feat. Margo Reymundo - The Way Back (Jay-J's Rmx) suklausykit kam patinka lengvas House : )
yeah Dub Fx veža tikrai paklausai ir dar skambesys ilgai lieka galvoje : ) šeipo db klausau D'nB High Contrast naują albumėlį, labiau jis man panašus į geriausių gabalų rinkinį "Confidential" pavadinimas. O šeip sukasi Samantha James - Breath You In (King Kooba Rmx) and Evolve Feat. Margo Reymundo - The Way Back (Jay-J's Rmx) suklausykit kam patinka lengvas House : )
jep ten ir yra geriausios jo dainos, nors visi jo gabalai leisti ant Hospital viniluose. tai šeip gal ir albumą primena ;D high contrast paklausau kiekvieną dieną prieš miegą ;D ypač gerai ten jis tą pryda - pjanoo sumixavo. neveltuj high contrast wikipedia nusipelnusį d'n'b laiko
db šeip pasinešiau ant Lifted Music leiblo kur leidžia neurofunką. štai vienas man labai paskutiniu metu praeinantis gabaliukas :
tik jau nejuokink, kad metallica
dabar gerai varo
pardave savo muzika, dar
kazkas ju klauso, creepy
dadartines ju dainos totalus
crapas, padarytu jie paslauga
ir nustotu toliau crapa kurti
Nieko jie nepardavė, kaip tik grįžta prie senojo stiliaus. Nors ne kiek grįžta kiek tą naują su senu maišo. Visada būsiu už Metallicą ir nematau, kad būtų kažką pardavę.
Comment