Jeigu tai yra jūsų pirmas apsilankymas, būtu gerai apsilankyti mūsų FAQ. Norėdami rašyti forume, turite užsiregistruoti. Jei norit tiesiog peržiūrėti, tai eikite į forumą.
pas mane panašiai...
o čia pilnas sąrašas (beveik) xD
Pray.. to... rest... your conscience - for the sins you
have done...
Where is your god now as you're dying alone
Brutal wounds cut deep
No miracles to heal
Watch your life now fade
He's not there to help you die...
Nu mane galėtum ir ištrinti, nes nekaip tarp tų rimtų grupių jaučiuos... :P
Šį vakarą klausysiuos... "Full moon sway" dainos... nes ji miela...bei Guns'n'roses...
Mmm, mano megstamiausias klausimas
Siaip tai be muzikos negaleciau gyvent, bet pasistengsiu cia per daug neissiplest...
Klausau Gothic metal, Gothic rock, Doom metal, Industrial, Symphonic metal, Dark wave ir t.t. ir pan.
Esu grupiu RAMMSTEIN ir LACRIMOSA didziausia gerbeja... Dar klausau Love Like Blood, Virgin Black, Moonspell, For My Pain, My Dying Bride, Sisters Of Mercy, Blutengel...
Is lietuvisku grupiu paklausau Saprophytes, Shadowdances, Dreamland Poetry, Anapilis, Mano Juodoji Sesuo, Xess...
o vat dabar klausau Cinema Stange - Sadist Sagittarius
Opera, klasika.. Daugiau operos ir daugiau klasikos.. Tiek siu laiku anime OST kurie sukurti remiantis klasikine ar operos muzika, tiek senu legendu kaip Mozart`as... Visa klasikine ir operos muzika jega! Dar ziauriai patinka dainavimas choru su simfonija o_O tokiu negaiu atsiklausyt.. Kaip matot eilini karta skonis pasikeite...
Nu dar rock orchestra patinka... Tiksliau Orkestras su roko elementais... Ir rock`as su orkestru + choras ar opera...
Paskutinis pakeitimas nuo FainaruFantaji; 2007-08-16, 10:24.
Praklausiau KoRn'ų naujo albumo. Kažkaip paklausius pastaruosius tris jų albumus nieko neišgirdau. tie patys nuobodūs riff'ai, vemiantis JD vokalas, net dainų struktūra jau darosi idealiai vienoda. anyvayz vienintelis pliusas yra albumo art'as. du iš dešimt, kitiek ranka nepakiltų rašyt. gal jiem būtų laikas pagalvot apie išsiskirstyma
Anywayz, moliūgų traiškytojai (the smashing pumpkins) labai maloniai nuteikia pastaruoju metu.
"Some kind of frickin brainwashed cat from mars
with a sick idea of world domination"
Keletas albumų, kurie pastarąjį laiką sukosi mano playlist‘e:
Kagerou 2003 metų albumas „kagerou“ – vokalas vietomis sucks, bet čia turbūt reikia priprasti. Visgi po kelių perklausymų, vis mažiau galima buvo kibti prie jo. O galbūt atsveria pati muzika. Heavy Metal‘as, iš pažiūros tipiškas, bet stebina įdomiomis gitarų melodijomis. Dėl to reiks ieškoti ir kitų šios grupės albumų.
L‘arc En Ciel remix‘ų albumas „Ectomorphed Works“ [2000]. Kol kas tesu klausęs tik naujausią šios grupės albumą, pernelyg daug kompetencijos nėra lyginti remix‘uotus kūrinius su originaliais. Albume yra ir progresyvių ir ramių remix‘ų, tad klausyti malonu.
Plastic Tree bene naujausias albumas „Nega to Poji“. Popsiškas rokas, nors tiesą sakant, ne visi kūriniai. Tad ir įspūdis nėra toks didelis. Pakeisti tokia šios grupės muzika kelias valandas grojusius, kokio Maximum The Hormone, albumus visgi yra tikslas. Pailsi ir vėl prie sunkesnės muzikos.
Iš vakarietiško pasaulio muzikos užkabino šiųmetinis Kosheen albumas „Damage“. Dar nuo seno ausyse skamba senesnio albumo kūrinys „Catch“. Nuo to laiko, vokalistės balsas man vienas iš gražiausių. Primena savo tembru kažkiek Sophie Ellis Bextor ir Macy Grey balsus. Puikiai klausosi naujojo albumo gabalai.
Grizau prie Gackt, parsipuciau Malice Mizer diskografija ir dar isisrasiau is DVD i kompa Miyavi diskografija, tad dabar ir klausau Gackt, Malice Mizer ir Meevs ^^
My my pamirsau Final Fantasy OST [mano didziausia liga] ir KAT-TUN lengvas popsas pralinksmina kartais ^^
hehe... del sios dainos, kuria isgirdau per Norvegiska Oslo radija, teko susisiekti net su paciais Norvegais per Skype, kurie ir padejo atrasti ta daina, neskaitant, kad turejau tik 35s. nekokibiska irasa padaryta su mobiliuoju telefonu : Bruce Springsteen-Streets Of Philadelphia
Paskutinis pakeitimas nuo slicKrox; 2007-08-23, 21:50.
Fluke senesnis albumas "Risoto" dar su kultiniu gabalu iš The Matrix soundtrack'o. Žinoma, dabar galima rasti dar geresnių gabalų, bet... Kaip sakoma, senesni - geresni...
Comment