Kokios muzikos klausot? (Pakomentuokite)

Collapse
Ši gija yra iškelta
X
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Nialas
    ...Addic
    • 2006 06 25
    • 35

pas mane panašiai...
    o čia pilnas sąrašas (beveik) xD
    Pray.. to... rest... your conscience - for the sins you
    have done...
    Where is your god now as you're dying alone
    Brutal wounds cut deep
    No miracles to heal
    Watch your life now fade
    He's not there to help you die...

Comment

• Infante
      • 2007 03 20
      • 91

Nu mane galėtum ir ištrinti, nes nekaip tarp tų rimtų grupių jaučiuos... :P
      Šį vakarą klausysiuos... "Full moon sway" dainos... nes ji miela...bei Guns'n'roses...

Comment

• DanseMacabre
        Mistress of puppets...

• 2007 08 11
        • 18

Mmm, mano megstamiausias klausimas
        Siaip tai be muzikos negaleciau gyvent, bet pasistengsiu cia per daug neissiplest...

Klausau Gothic metal, Gothic rock, Doom metal, Industrial, Symphonic metal, Dark wave ir t.t. ir pan.

Esu grupiu RAMMSTEIN ir LACRIMOSA didziausia gerbeja... Dar klausau Love Like Blood, Virgin Black, Moonspell, For My Pain, My Dying Bride, Sisters Of Mercy, Blutengel...
        Is lietuvisku grupiu paklausau Saprophytes, Shadowdances, Dreamland Poetry, Anapilis, Mano Juodoji Sesuo, Xess...

o vat dabar klausau Cinema Stange - Sadist Sagittarius

Comment

• FainaruFantaji
          Cyber Snake

• 2007 04 28
          • 579

Opera, klasika.. Daugiau operos ir daugiau klasikos.. Tiek siu laiku anime OST kurie sukurti remiantis klasikine ar operos muzika, tiek senu legendu kaip Mozart`as... Visa klasikine ir operos muzika jega! Dar ziauriai patinka dainavimas choru su simfonija o_O tokiu negaiu atsiklausyt.. Kaip matot eilini karta skonis pasikeite...

Nu dar rock orchestra patinka... Tiksliau Orkestras su roko elementais... Ir rock`as su orkestru + choras ar opera...
          Paskutinis pakeitimas nuo FainaruFantaji; 2007-08-16, 10:24.

Working underground.

Comment

• FreaK`aZ
            Rimtas architektorius

• 2005 02 22
            • 532

Praklausiau KoRn'ų naujo albumo. Kažkaip paklausius pastaruosius tris jų albumus nieko neišgirdau. tie patys nuobodūs riff'ai, vemiantis JD vokalas, net dainų struktūra jau darosi idealiai vienoda. anyvayz vienintelis pliusas yra albumo art'as. du iš dešimt, kitiek ranka nepakiltų rašyt. gal jiem būtų laikas pagalvot apie išsiskirstyma

Anywayz, moliūgų traiškytojai (the smashing pumpkins) labai maloniai nuteikia pastaruoju metu.
            "Some kind of frickin brainwashed cat from mars
            with a sick idea of world domination"

Comment

• Katsu
              Hajimemashite

• 2007 01 18
              • 192

Keletas albumų, kurie pastarąjį laiką sukosi mano playlist‘e:

Kagerou 2003 metų albumas „kagerou“ – vokalas vietomis sucks, bet čia turbūt reikia priprasti. Visgi po kelių perklausymų, vis mažiau galima buvo kibti prie jo. O galbūt atsveria pati muzika. Heavy Metal‘as, iš pažiūros tipiškas, bet stebina įdomiomis gitarų melodijomis. Dėl to reiks ieškoti ir kitų šios grupės albumų.

L‘arc En Ciel remix‘ų albumas „Ectomorphed Works“ [2000]. Kol kas tesu klausęs tik naujausią šios grupės albumą, pernelyg daug kompetencijos nėra lyginti remix‘uotus kūrinius su originaliais. Albume yra ir progresyvių ir ramių remix‘ų, tad klausyti malonu.

Plastic Tree bene naujausias albumas „Nega to Poji“. Popsiškas rokas, nors tiesą sakant, ne visi kūriniai. Tad ir įspūdis nėra toks didelis. Pakeisti tokia šios grupės muzika kelias valandas grojusius, kokio Maximum The Hormone, albumus visgi yra tikslas. Pailsi ir vėl prie sunkesnės muzikos.

Iš vakarietiško pasaulio muzikos užkabino šiųmetinis Kosheen albumas „Damage“. Dar nuo seno ausyse skamba senesnio albumo kūrinys „Catch“. Nuo to laiko, vokalistės balsas man vienas iš gražiausių. Primena savo tembru kažkiek Sophie Ellis Bextor ir Macy Grey balsus. Puikiai klausosi naujojo albumo gabalai.

Comment

• Nebu
                Syscemos Valdovas

• 2006 08 07
                • 199

Taigi į vasaros galą vėl grįžtu prie neofolko, dark folk ir neo cabaret.

Playliste vis dažniau sukasi :
                Novy Svet, O Paradis, Spiritual front, Death in June ir Of the wand and the moon.

Naujausias atradimas italai Varunna ir Foresta di Ferro.

Į kambarį skverbiasi geltoni dulkių pridengtos tarpukario saulės spinduliai...
                O daba pasigailėsi!!!

Comment

• FainaruFantaji
                  Cyber Snake

• 2007 04 28
                  • 579

Grizau prie Gackt, parsipuciau Malice Mizer diskografija ir dar isisrasiau is DVD i kompa Miyavi diskografija, tad dabar ir klausau Gackt, Malice Mizer ir Meevs ^^

My my pamirsau Final Fantasy OST [mano didziausia liga] ir KAT-TUN lengvas popsas pralinksmina kartais ^^

Working underground.

Comment

• Lax..
                    reLaxed

• 2005 12 24
                    • 516

Maištingi ratmų gabalai ir audioslave mintys su dideliu desertu - Tomu Morello. Na dar karts paklausom ramesnių gravelių, Tori Amos ir Dresden dollsų.

Comment

• slicKrox
                      Catching some Zzzzs...

• 2012 08 01
                      • 2161

Kas gali pasakyti, koks atlikejas atlieka sia kompozicija, nemanau, kad anksciau ja kada nors girdejau, bet skamba ji tiesiog dieviskai!
                      http://rox.hotbox.ru/flashcard/From%20norway2.mp3

Comment

• amidau
                        ☣☠☣

• 2007 04 25
                        • 1384

Neseniai buvau labai uzsineses ant "Maximum The Hormone" dabar uzsinesiau ant "SoilWork" keista kuo toliau tuo mane vis prie sunkesnes muzikos traukia

Comment

• slicKrox
                          Catching some Zzzzs...

• 2012 08 01
                          • 2161

Autorius slicKrox
                          Kas gali pasakyti, koks atlikejas atlieka sia kompozicija, nemanau, kad anksciau ja kada nors girdejau, bet skamba ji tiesiog dieviskai!
                          http://rox.hotbox.ru/flashcard/From%20norway2.mp3
                          hehe... del sios dainos, kuria isgirdau per Norvegiska Oslo radija, teko susisiekti net su paciais Norvegais per Skype, kurie ir padejo atrasti ta daina, neskaitant, kad turejau tik 35s. nekokibiska irasa padaryta su mobiliuoju telefonu :
                          Bruce Springsteen-Streets Of Philadelphia

Paskutinis pakeitimas nuo slicKrox; 2007-08-23, 21:50.

Comment

• Infante
                            • 2007 03 20
                            • 91

Breaking Benjamin - The diary of Jane... visą naktį klausysiuos.. tada Coma black, the Nobodies... ir užteks kad galutinai išprotėčiau...

Comment

• Katsu
                              Hajimemashite

• 2007 01 18
                              • 192

Fluke senesnis albumas "Risoto" dar su kultiniu gabalu iš The Matrix soundtrack'o. Žinoma, dabar galima rasti dar geresnių gabalų, bet... Kaip sakoma, senesni - geresni...

Comment

• Youka
                                bishoujo

• 2006 01 30
                                • 335

o as vakar buvau antenna.uk
                                taigi, atgime LCD Soundsystem, atgime vel indie rockas, kad ji kur, su CHIKINKI grupe
                                ir Architecture in Helsinki.

Comment

Working...