Jeigu tai yra jūsų pirmas apsilankymas, būtu gerai apsilankyti mūsų FAQ. Norėdami rašyti forume, turite užsiregistruoti. Jei norit tiesiog peržiūrėti, tai eikite į forumą.
MUzika tai yra jega Klausau visokiausiu stiliu, kreipiu daug demesiu i zodzius jei zodziai man nepatinka tai ir dainos neklausau, bet yra isimciu jei melodija yra lb grazi nors ir zodziai nesamoningi pasilieku daina Muzika jega
Wow. Ant šitų tai juodai pasivežiau pastaruoju metu. Apskritai ant Celtic Punk pasivežiau. Tiksliau tų dviejų grupių, kurias girdėjau. -_- Flogging Molly ir Dropkick Murphys (especially them).
WARNING: This might be some of the most epic sh!t you have ever heard.
vakar isgirdau sia daina.. net neisivaizduoju kodel bet ji man LABAI patiko ir noriu pasidalint.
cituoju kazkieno comment.. "I love the way he dances, it's so funny/cute" ...adorable...
kazka man primena jis..
Paskutinis pakeitimas nuo Svečias; 2009-08-04, 15:32.
Dievinu senesne muzika, pvz bob dylan, led zepus... Taip pat Bob Marley. Bet daugiausia tai klausau dainuojamosios poezijos, ypac patinka Orlova. Pavyzdziu jokiu nedesiu, nes kur tik anime fanams pasakau, kad patinka orlova, sako, kad nesamone...
Comment