HARD ROCK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kokios muzikos klausot? (Pakomentuokite)
Collapse
Ši gija yra iškelta
X
X
-
Paskutiniu metu uzsikabinau ant Blue Oyster Cult
http://www.youtube.com/watch?v=hBQZH-9AC9s
http://www.youtube.com/watch?v=5V7KPZtcOVQ👍 1Comment
-
Draugas atrado tokia grupele, blin pirma kart matau, unikalumo pilna. Girdejot kada rock'n'roll'a + Yodlinima? . Ziauriai istaske.
Focus - Hocus Pocus
Rifas toks badassinis, vos nekaip thrasho , apie vokala net nesnekuand when they pulled her from the wreck you know she
still had on her shades
they say that dreams are growing wild just this side of
burma shave👍 1Comment
-
-
Amm... Power Metal, Death Melodic Metal, J-Rock, Heavy Metal, Melodical Metal, Neo Classical, Hard Rock ir pan...
Band'ais tai būtu : Children of Bodom, Gamma Ray, Sonata Arctica, Nightwish, Sabaton, Galneryus, Storm Rider, Metallica, Iron Maiden, Kamelot, Blind Guardian, Disturbed.. Dar kartais gal kokio A. Mamontovo ar Papa Roach paklausyt galima.
Nepernešu visų tų hausų/techno/electro/trance ir pan šūdo.
Kitaip sakant, sintetinės muzikos..👍 2Comment
-
Amm... Power Metal, Death Melodic Metal, J-Rock, Heavy Metal, Melodical Metal, Neo Classical, Hard Rock ir pan...
Band'ais tai būtu : Children of Bodom, Gamma Ray, Sonata Arctica, Nightwish, Sabaton, Galneryus, Storm Rider, Metallica, Iron Maiden, Kamelot, Blind Guardian, Disturbed.. Dar kartais gal kokio A. Mamontovo ar Papa Roach paklausyt galima.
Kitaip sakant, sintetinės muzikos..Comment
-
Ir aš irgi išsakiau tik savo asmeninę nuomonę, nieko daugiau..👍 1Comment
-
Taip, sutinku, popsą galima įžvelgti beveik visur. Bet metal'e, dar galima įžvelgti ir gan nemažai klasikos. Dar metalas mane traukia dėl to, nes ten yra technika. Technika, kurią nekiekvienas gali įvaldyt.
Be to jei jau klausaisi Power, Death Metal'o, tai kažkaip jau galvoju, kad jokiu būdu neprisiversi pasiklausyt kokybiškos ir profesionaliai pagamintos elektroninės muzikos produkcijos.
Ir aš irgi išsakiau tik savo asmeninę nuomonę, nieko daugiau..Comment
-
Sintetinio šūdo....Hmm...pats zip'as yra žiauriai nupopsėjęs nes vieno momentu tai eterin kišt pradėjo visokias lady antis/spers ir pan... ir jau baigia užknist tos visos komercijos kaip armin van buurenas TIPO DJ nr.1 pasaulyje. ;DDDDDDDD tai tiesiog vienu momentu neklausiau, arba po 22 valandos kada kokius Amenu brolius groja ar ar dar ką normaliau. aš esu tolerantiška muzikai ar tai būtų house , ar tai būtų kaimo kapelos ar metal, nes manau kad kiekvienas stilius turi tam tikro žavumo. pvz apie kokius '90 popsas normalus, kokybiškas buvo, o dabar šūdą kepa kad ką galiu pasakyti....
dar kažkaip net nesu linkusi sakyti va šiuo metu klausau D'n'b ir viskas, man taip visada patiks! Žmonės keičiasi ar požiūris į muziką irgi... nes va kažkaip jaučiu kad greit stilių keisiu...gal tai bus vėl rock, o gal tai jau bus dubstep. todėl nemanau kad reiktų užsibrėžti į viena stilių ir viskas. na nebent jau klausai/groji/leidi 10 metų tą patį stilių
Tep kiekvienas turim savo nuomonę.
va mano šios savaitės gabalas. Leido hospital, visiškai neseniai išėjas. Žiauuuuriai ramina. kai pirma karta išgirdau buvau tokia )))
Spoileris:Comment
-
Run, live to fly, fly to live, do or die.
Won't you run, live to fly, fly to live, Aces high!
sigpicComment
-
-
Pažiūrėjusi "Angels and Demons" filmą, pasinešiau ant šio filmo OST'o. Jausmingas ir stiprus. Gera muzikėlė. ;}
Spoileris:
Taip, sutinku, popsą galima įžvelgti beveik visur. Bet metal'e, dar galima įžvelgti ir gan nemažai klasikos. Dar metalas mane traukia dėl to, nes ten yra technika. Technika, kurią nekiekvienas gali įvaldyt.
Tai jau tikrai, neprisiversčiau niekaip.
Taip, visi mes turim savo nuomones, tik kai kuriems žmonėms atrodo, kad mes norim ją prikišti ir kitiems.
O dėl elektroninės muzikos klausymo. Manau, kad tau, kaip metalo klausytojui puikiai "susiklauso" koks piktesnis dark ambient'as ar šiaip ambient'as, kuris dažniausiai ir yra kuriamas kompiuterio pagalba, tad yra elektroninė muzika. Tačiau tai parodo, kad ir neturint per daug sugebėjimų pirštais varinėti per elektrinės gitaros stygas galima sukurti kokybišką ir gerą muziką. Iš tokių siūlau paklausyti jauno lietuvio asmeninį ir labai gerą projektą - Altorių šešėliai.
http://www.ferrum.lt/f/grupes/103
http://www.altoriuseseliai.net/pagrindinis.htmPaskutinis pakeitimas nuo Derogatory`; 2009-07-21, 01:00.Comment
Comment