Jeigu tai yra jūsų pirmas apsilankymas, būtu gerai apsilankyti mūsų FAQ. Norėdami rašyti forume, turite užsiregistruoti. Jei norit tiesiog peržiūrėti, tai eikite į forumą.
Praeita vakara ieskodamas zaidimu suradau viena toki sena ir nematyta Beavis and Butthead versija. T.y. "Beavis and Butthead DO U " , iskart prisiminus si nenumirstanti 'dueta' parsisiunciau ir visus sezonus . O dabar as uzsikabines ant ju Theme song'o
rocks, really
NEREALUS DAIKTAS.. Reikia movie parsisiust butinai
Klausau labai ivairios muzikos, bet pagrinde rokelis Guns n roses, metallica sitos is senesniu grupiu patinka, tiesiog gerai pavaro! O taip tai tikrai manau kad ant vieno stiliaus nesedziu ))
Klausau labai ivairios muzikos, bet pagrinde rokelis Guns n roses, metallica sitos is senesniu grupiu patinka, tiesiog gerai pavaro! O taip tai tikrai manau kad ant vieno stiliaus nesedziu ))
metallica \m/ ...MASTER MASTER!! kaskada dievai buvo.. dabartines dainos tai pff.... tada zmones suprato kas yra muzika.. oldschool
tik jau nejuokink, kad metallica
dabar gerai varo
pardave savo muzika, dar
kazkas ju klauso, creepy
dadartines ju dainos totalus
crapas, padarytu jie paslauga
ir nustotu toliau crapa kurti
Jų dabartinė muzika crap'as kaip "Thrash" (nes ji nėra Thrash), o žmonėms mėgstantiems Modern Rock/Metal kodėl gi ne... Jie pakeitė žanrą, bet nereiškia, jog naujajame jie suck'ina. Žinoma, žmogus kuris mato juos tik kaip Thrash grupę kaži ar love'ins jų naują muziką... @_@
Jie buvo pripažinti mainstream'o dar kai "varė" Thrash'ą, tad jiems nebuvo būtina keisti stiliaus. (galima pagalvoti, jog jie pasirinko tokį kelią ne dėl šlovės, nes jie jau ją turėjo) Bet čia jau nieko nežinau~, galbūt prodiuseriai, galbūt jie patys~ kalti...
Labai patrauklus klipas. Gražios atlikėjos. Neatpažįstu pats savęs dabar. Aš esu ganėtinai įsitikinęs tuo, kad man ši daina tikrai patiko. Niekada nemaniau, kad sudomins visiškai mergaitiška happy dainužėlė. Jeigu ne išskirtinai patrauklios azijietės, elegantiški kojų judesiai ir žinoma uniforma, nieko nebūtų. Viską suderinus, gaunasi labai saldus rezultatas. Thanks Eglaya, pleasured. Got infected by some random song without a reason .
Totally Enormous Extinct Dinosaurs - Moon Hits The Mirrorball
Comment