Jeigu tai yra jūsų pirmas apsilankymas, būtu gerai apsilankyti mūsų FAQ. Norėdami rašyti forume, turite užsiregistruoti. Jei norit tiesiog peržiūrėti, tai eikite į forumą.
mano vakar dienos atradimas - K@ (Keta). šio jauno muzikanto kūryba labai maloniai klausosi, taigi nekantriai laukiu, kol galėsiu gyvai išgirsti ir pamatyti Golden parazyth vs.K@, žada būti Be2gether ir Tundroje (įdomu, kaip tai atrodys bass stage:} ). http://www.myspace.com/ketalt
Savaitės atradimas. Buvau labai sužavėtas išgirdęs šio žmogaus kūrybą, ypač naujausius kelis darbus, kurių video apačioje prisegta, ir savitą stilių, naudojant tik beatbox su audio sempleriu techniką. Savo mėgėjišką albumą jau yra išleidęs 2008, kuris buvo įrašytas gatvėse. Visi garsai yra atliekami tik balso stygų pagalba, be jokių instrumentų pagalbos, tik su sempleriu, kuris yrašo jo garsus ir paspaudus atitinkamą klavišą, atitinkamu metu, jį atkartoja. Beje, girdėjau, kad atvažiuoja į Lietuvą po mėnesio... elektroninės muzikos festivalyje “Tundra”
"Dub Fx - betono džiunglių dainininkas, beatbox fenomenas ir tiesiog nuostabios muzikos kūrėjas. Pradėjęs nuo paprastų gatvės pasirodymų mažame Italijos miestuke Toskana, Dub Fx pajudėjo į Angliją pas draugus, kur jis ir pasivadino Dub Fx (prieš tai buvo tiesiog Benjamin`as). Kaip jis pats sako: Tuo momentu adrenalino banga praplaukė pro mane. Naujas vardas padėjo man sukurti savo skambesį, savo garsus, bei technikas.
Taigi šis vaikščiojantis stebuklas naudoja tik boso efektų, bei loop pedalus, bei savo sugebėjimus visa tai taip gražiai sujungdamas ir susluoksniuodamas, kad ši gatvės muzika tiesiog užburia. Šiuo metu Dub Fx galima rasti besiblaškantį po Europą, kartu su savo mergina ‘Flower Fairy’, kuri kartais taip pat įsijungia į jo pasirodymus. Info paimta iš reanimated.lt"
Paskutinis pakeitimas nuo slicKrox; 2009-05-24, 20:25.
Dabar pasinesiau ant grupes Black Light Burns. Ja ikure Limp Bizkit gitaristas Wes Borland, kuris yra freakin awesome!! )
Si grupe kuria industrial, alternative rock zanro dainas :]
Comment