Jeigu tai yra jūsų pirmas apsilankymas, būtu gerai apsilankyti mūsų FAQ. Norėdami rašyti forume, turite užsiregistruoti. Jei norit tiesiog peržiūrėti, tai eikite į forumą.
The aquqbats. Superdidvyriai, kurie gelbėja pasaulį?
Kas bandysit jų klausit, siųskitės tik senuosius albumus, nes naujose dingsta pučiamieji ir šiaip senesnės dainos man geresnės.
sgt.
Nežinau, ar čia tik man taip, bet kai playlist'e pradeda skambėti kokios post-rock grupės iš Japonijos kūriniai, ausys iškart suklūsta. Mažiausiai galima sakyti, kad japonai išsiskiria iš visumos ir savo kompozicijų įmantrumais. Praeitais metais išleistas sgt. albumas Stylus Fantasticus labai mielas ausims: daug improvizacijos bei užvedantis tempas nuo pirmo iki paskutinio kūrinio.
Ši jauna grupė dar tėra išleidę tik nemokamą CD, tačiau jo paklausius, manau, turėtų greitai praplėsti klausytojų ratą bei sulaukti kokios studijos pasiūlymo. Pirma mintis pradėjus klausyti šio albumo buvo nieko gero nežadanti - jungti lauk, galvojau - ir gerai padariau, kad kaip visada išklausiau iki galo, nes trečiasis kūrinys "Cordate" ir paskutinysis "The Rain That Fell Last Night Made Me Fall From Love With You" tiesiog verčia iš koto. Grupė išsiskiria labai stipriu pianino skambesiu, nors jis dažnai girdimas ir daug geriau žinomesnių grupių repertuare, visgi The Spheres tai skamba išskirtinai ir netgi, galvoju, geriau.
Ši jauna grupė dar tėra išleidę tik nemokamą CD, tačiau jo paklausius, manau, turėtų greitai praplėsti klausytojų ratą bei sulaukti kokios studijos pasiūlymo. Pirma mintis pradėjus klausyti šio albumo buvo nieko gero nežadanti - jungti lauk, galvojau - ir gerai padariau, kad kaip visada išklausiau iki galo, nes trečiasis kūrinys "Cordate" ir paskutinysis "The Rain That Fell Last Night Made Me Fall From Love With You" tiesiog verčia iš koto. Grupė išsiskiria labai stipriu pianino skambesiu, nors jis dažnai girdimas ir daug geriau žinomesnių grupių repertuare, visgi The Spheres tai skamba išskirtinai ir netgi, galvoju, geriau.
The Spheres Cordate Live Performance
Spoileris:
Kaip randi tokios muzikos? :O Ir is kur ta nemokama albuma ju gaut? Btw. Dude - u'r awesome
Muzikinis filmas.
Nesu didelė tokių filmų mėgėja ir šis žanras nėra tarp itin mėgstamų, tačiau kartkartėmis pažiūrėti atgaiva. Ir dabar kažkaip 'užkabino' filmo "Стиляги" dainos, ir nesvarbu, jog tai popsiukas (ir dar nesvarbu, kad rusų kalbos aš ne itin gerai moku ), tačiau man tiko ir patiko. Ir jei ne viena scena, kurios metu auditorijoje sėdintys žmonės choru uždainuoja, tai, ko gero, šis filmas ir jo soundtrack'as nebūtų taip įsiminęs, nes šito tikrai nė nesitikėjau..
Comment