Kokios muzikos klausot? (Pakomentuokite)
Collapse
Ši gija yra iškelta
X
X
-
-
del "fasistinio meslo" tai:
1 sita visa gija apskritai su AZ nesusijus
2 kiek zn Lietuvoj zodzio laisve iki siol buvo taip kad ka noriu ta sakau jei tai nepazeidzia kitu zmogu teisiu
3 as apie fasistus apskritai nk nesakiau o tik sakiau kad Diktatura man patinka
4 del patarimo paklausyt niekas nevercia jei nori klausai jei nenori demesio nekreipithe one with Reaper over his shoulder shall never forfeit. shall never fear of what one has become. shall never have a though of he is never to late to change. the one with the Reaper over his throat shall never think that he doesn't hate everything in this world. for he is the one bearing the scythe. he is the Reaper of those who are around him.Comment
-
Psichas šiaip teisus, kad žmogus klauso grupę tokių pavadinimu dar nereiškia, kad jis fašistas. Tiesą sakant karts nuo karto paklausau diktatūros ir jų muzikos skambesys visai veža kai būna nuotaika.👍 2Comment
-
Spoileris:D'azoo At Night - I Am Freak ! (Extended Mix)
Aurel Rivera - Fk Electro (Original Mix)
Comment
As ir nieko nekaltinau fasizmu,man diktaturos skambesys nepatinka.Nesakysi juk meslas be priezasties.
P.S PSichas nesuprato apie ka rasiau ,tai vat lavinkis http://en.wikipedia.org/wiki/Oi!Paskutinis pakeitimas nuo Smart; 2009-01-03, 10:49.Comment
Vien oldskūlas vis dar. Eina daugmaž nuo 30tų metų viskas, iki kokių 90. Va keli geresni šmoteliai.
Spoileris:
Kokybė neitin kokia, bet perteikia tą gerą dūšią
Aišku čia irgi super yra, kur Michael J. Fox ne ką prasčiau už Chucką Berry pasirodo (aišku neprilygsta, bet vistiek žiauriai super pavaro).
Paskutinis pakeitimas nuo zio; 2009-01-03, 17:37.Sorry, but I don't plan on dying anytime soon.
http://myanimelist.net/animelist/Dieucra
http://www.last.fm/user/bombska👍 3Comment
Pamenu kai ėjau iš proto dėl LP, bet va brolis metalą klausė, klausė, ir taip užšokau pats ant Slipknotų pradėjau nuo lengvų Duallity ir tt ir taip vis sunkesnes anksčiau niekaip nesuprasdavau kaip galima klausyt tokiu banalių tekstų kaip kill, die, f**k o dabar puikiai susieina ps labai, labai gerai groja👍 2Comment
Pamenu kai ėjau iš proto dėl LP, bet va brolis metalą klausė, klausė, ir taip užšokau pats ant Slipknotų pradėjau nuo lengvų Duallity ir tt ir taip vis sunkesnes anksčiau niekaip nesuprasdavau kaip galima klausyt tokiu banalių tekstų kaip kill, die, f**k o dabar puikiai susieina ps labai, labai gerai grojaComment
Pastebėjau kad visi čia pradėjo nuo linkin parko DD Geras Aš pats pas draugą vieną gerą dažnai vaikščdiovau, kasdien pas jy daug praleisdavom tai jis vien linkin parko klausydavo (čia prieš ~6 metus, kai man buvo ~9 metai) ir krč mes to linkin parko taip ir klausėm gal ~2 metus, vis atrasdami naujų grupių ir t.t dabar tai daaaaaaaauuuuuug visai kitokių grupių klausau ir linkin parkas nebepatinka ;( na senos dainos dar veža bet tas Minutes to Midnight tai visai nieko gero(LINKIN PARK LIVE IN TEXAS DVD ROXX)👍 1Comment
buvau Mintes to Midnight pristatyme krc siemet kai LP buvo Lietuvoj... ejau tik del kompanijos ir ten vienintelis dalykas patikes buvo kad daug garso bet pats konsas jau toks sh buvo... veltuj as ten ejau po to gailejaus kad tiek pinigu isleidau veltuj x/the one with Reaper over his shoulder shall never forfeit. shall never fear of what one has become. shall never have a though of he is never to late to change. the one with the Reaper over his throat shall never think that he doesn't hate everything in this world. for he is the one bearing the scythe. he is the Reaper of those who are around him.👍 1Comment
Daan & bithuthe 1998-2024
Veikia su vBulletin™ Versija 6.0.4
Laikas yra GMT+1. Sugeneruota 12:50
Working...
😂
😘
😞
👍
☕
Comment