man tai visada patiko ir tikiuosi patiks * EVANESCENCE*
Kokios muzikos klausot? (Pakomentuokite)
Collapse
Ši gija yra iškelta
X
X
-
Nesijuokit tik, taciau man patinka klasika Pasiklausau daug ko, taciau dabar pradejo labai patikti klasika. Jos dbr ir klausau.
Anksciau klausiau daug maz visko, labiausiai patiko Vanessa Mae, Dvorak ( keletas kuriniu), Evanescence, Timberleiko paklausydavau... Dar daug visko.
Keistas mano muzikos skonisThere is no power that is not knowledge.Comment
-
Mano klausomų dainų stiliai:Hard Trance,Hardstyle,Hard House,Psytrance,Hardbeat,Electro,Drum & Bass,Tribal House,Electro House,,Hardcore.Jeigu nepaminėjau dar kažkokio stiliaus pasakysiu taip,klausausi visko kur svyruoja pastovus bosų mušimas.Paskutinis pakeitimas nuo Silvestras; 2008-10-26, 03:41.Comment
-
Nesijuokit tik, taciau man patinka klasika Pasiklausau daug ko, taciau dabar pradejo labai patikti klasika. Jos dbr ir klausau.
Anksciau klausiau daug maz visko, labiausiai patiko Vanessa Mae, Dvorak ( keletas kuriniu), Evanescence, Timberleiko paklausydavau... Dar daug visko.
Keistas mano muzikos skonis
http://www.youtube.com/watch?v=oIHBUGvAUMo The Stranglers - Golden Brown per filma "snatch" ja truputuka groja ;] (kai viena bachuriuka ish vieno smugio nukerta ) - paklausykit, man labai patika ;]and when they pulled her from the wreck you know she
still had on her shades
they say that dreams are growing wild just this side of
burma shaveComment
-
-
post hardcore,emo,screamo ,nintendocore.Visi sie zanrai yra emo atsakos
Post hardcore:
Q and not U
Policy Of 3
I Hate Myself
Hot Water Music
Emo:
Indian summer
The Promise Ring
cap'n jazz
The Get Up Kids
Screamo:
funeral diner
Optimus prime
Marschak
Swallow! Swallow! Splinter!
Nintendocore:
Horse the band
As The World FadesPaskutinis pakeitimas nuo Smart; 2008-10-14, 16:47.Comment
-
Saetia - Venus And Bacchus
http://www.youtube.com/watch?v=YFFjUEZGgmg (ff7
AMV tai dainai)Paskutinis pakeitimas nuo Smart; 2008-10-16, 17:34.👍 1Comment
-
Nepasakyčiau, kad esu didelis Hip Hop / R&B / Rap gerbėjas, bet kai tai yra sumaišoma su Electronica, tai tampa daug įdomiau. Kanye West & Daft Punk - Stronger, Grammys 2008 Performance. Labiausiai nustebino ne šis remixas, bet Daft Punk šaunus įstojimas ir pirmą kartą istorijoje yra užfikuostas Daft Punk valdymo pultas iš arti... atrodo pribloškiamai jų kosminis ateities muzikinis instrumentas - ~2:30min, bet manau, kad tai tik vizualiai dėl šou.
Beje, naujos Daft Punk dainos ištrauka:
Spoileris:
Paskutinis pakeitimas nuo slicKrox; 2008-10-18, 00:10.👍 1Comment
-
-
Comment