Kokios muzikos klausot? (Pakomentuokite)

Collapse
Ši gija yra iškelta
X
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Miesto_Druidas
    the journeyman

• 2010 08 17
    • 1515

Autorius Ruonis
    Ilgą laiką šokinėjau tarp elektroninės ir gyvos muzikos. Elektroninė ne tiek kiek madinga, bet kiek mane traukia, tačiau gryna ji manes nelabai sužavi. Taigi atrandu po truputį va tokią elektroninę, kurioje įterpiami instrumentai.
    Nuostabus Klingande projektas, super kūryba. Tikrai dėkoju. Vat kaip tik ir aš tokių derinių su elektronika ieškau ir leipstu nuo tokios muzikos (kad ir klausant pamėgto Drum and Bass visada smagu išgirsti kokią instrumentinę melodiją, jos ten irgi gerai dera su geru ritmu), tad jei užsikabinsi už dar ko nors įdomaus, būtinai papostink.
    Pats savo ruožtu galėčiau paminėt Submotion Orchestra ([1] ; [2] (visiems kas nemėgsta dubstep/bass muzikos siūlau jų paklausyt gal pakeisit nuomonę), neseniai atrastus Hidden Orchestra ([1] ; [2] ), bei elektronikos ir saksofono derintojus Big Gigantic ([1] ; [2] ; [3] (patiks gal nekiekvienam, bet tikrai išradinga ir skambu)).

Ir vienas seniau nuklausytas remiksas kolaboracijoj su asmeniškai labai pamėgtu prodiuseriu Rameses B.
    Paskutinis pakeitimas nuo Miesto_Druidas; 2013-07-24, 15:19.

Comment

• OpHiEll
      Rimtas forumo narys

• 2009 11 29
      • 123

Dažnai girdžiu ja per radiją kažkuo mane užkabino šita dainelė ,gražus balsas...

Big things have small beginnings

There is no such thing as a perfect, but that doesn't mean we can not try to achieve perfection ...

Comment

• Ruonis
        Heresies,why not?

• 2013 07 19
        • 93

Šį kart, mano širdį užvaldė austrai, Klangkarussell. Jau pradėjo aiškėt man šis stilius - Jazz House. Tik pastebėjau vieną keistą dalyką, ši daina palieką visai kitokį "aftertaste" jeigu jos klausai vakarop, jau leidžiantis saulei ir dar geriau, vos pastovintis po ilgos, darbo dienos.

Sekančios naujienos nelabai galiu pakomentuot, nes ji tokia, savoštika ir mano durna galva, kiekvienam paliks skirtingą įspūdį.
        Klangkuenstler - Pfoetchentango

Off topic:
        Spoileris:
        "Klang" išvertus iš vokiečių kalbos, garsas.
        Yeah, I probably got a couple of screws up in my head loose.

Comment

• Sable
          The Hitchhiker

• 2005 03 11
          • 1530

Priminei man šitą darbelį iš Efterklang filmo Piramida. Jei patiks, patariu ir patį filmą pažiūrėt kaip jie iš aplinkos ir infrastruktūros garsų muziką kuria. Labai atmosferinis darbas

Comment

• Ruonis
            Heresies,why not?

• 2013 07 19
            • 93

Na šis kūrinys bus visiška priešingybė tam, ką aš postinau prieš tai, tačiau jis turi kažką užvaldančio. Keistai nuskambė, bet jis lyg profesionalaus lygio AMV, video nuo muzikos neatkirsi, paklausius ir pažiūrėjus lieka toks pilnumo, pasitenkinimo pojūtis.

Comment

• Miesto_Druidas
              the journeyman

• 2010 08 17
              • 1515

Negaliu nepaminėt kol kas naujausio islandų grupės múm singlo. Naujas jų albumas jau rudenį. Užburiančiai graži eksperimentinė elektronika.

Comment

• Sable
                The Hitchhiker

• 2005 03 11
                • 1530

Autorius Ruonis
                Na šis kūrinys bus visiška priešingybė tam, ką aš postinau prieš tai, tačiau jis turi kažką užvaldančio. Keistai nuskambė, bet jis lyg profesionalaus lygio AMV, video nuo muzikos neatkirsi, paklausius ir pažiūrėjus lieka toks pilnumo, pasitenkinimo pojūtis.
                O, žmogau, irgi Stuck in the Sound patiko Man tai jie iš pradžių labai priminė Dye - Fantasy, darbą. O čia dar vienas jų MV, nors manau jau matei. Anyway, highfive for the good stuff

Comment

• Draconica

Tankian man vis dar nepabodo, o šis naujai atrastas kūrinys bežiūrint koncerto įrašą maloniai nustebino. Gaila, kad vakar pats Serj patikino per reddit, kad ši daina netaps albumo versija.

Comment

• Ruonis
                    Heresies,why not?

• 2013 07 19
                    • 93

Draconica, sėdėjau "koke valanda" ir galvojau, kur aš tą balsą girdėjas, nes solisto vardo iki dabar nežinojau. Bet galų gale į galvą atėjo - System Of a Down! Tikrai puikus dainininkas ir jo nerealus sugebėjimas valdyti savo balsą.

Na, o čia, tika atrastas, bet tikrai neblogas, Burial kūrinys. Kaip čia pasakius, jis gana sudėtingas, bet kažkodėl labai šiltas ir malonus.

Comment

• Miesto_Druidas
                      the journeyman

• 2010 08 17
                      • 1515

Šiektiek gero liquid DnB, kas tokį mėgsta.

Autorius Ruonis
                      Na, o čia, tika atrastas, bet tikrai neblogas, Burial kūrinys. Kaip čia pasakius, jis gana sudėtingas, bet kažkodėl labai šiltas ir malonus.
                      Įdomu, kažkaip niekada neteko interpretuoti Burial muzikos kaip šiltos ir malonios. Vaizduotės reikalas, nors Stolen Dog ausiai visai malonią melodiją turi, tačiau bent man sukelia tokį melancholišką įspūdį. Nors jo, skambesys "šiltesnis" nei kitos jo kūrybos, kaip kokio populiariojo Archangel ar pan.
                      Paskutinis pakeitimas nuo Miesto_Druidas; 2013-08-03, 23:07.

Comment

• Mantuzas1333
                        weirdo
                        • 2008 01 22
                        • 43

Pastaruoju metu pradejo kaikurios Shinedown dainos patikt
                        Kas taves nenuzudo, padaro tave stipresniu

Comment

• Sagara
                          Ferrum Aeternum.

• 2009 07 20
                          • 78

Rediscoverinau seną gerą Daisuke Ishiwatari kūrybą. Teko iškart 12 nakties gitarą imt ir mokintis.
                          Tas violin/keys combo labai gerai skamba. Taip pat manau, kad galėčiau imt ir vest tą smuikininkę.

Comment

• Deive
                            Naujokas
                            • 2013 08 09
                            • 2

Aš klausausi įvarios muzikos wa kaip patinka David Guettta jis geras ir užveda

Comment

• Miesto_Druidas
                              the journeyman

• 2010 08 17
                              • 1515

S.P.Y kaip visada solidaus ir kokybiško DnB etalonas.
                              Originalas - http://www.youtube.com/watch?v=GeQm5mmil6I

Comment

• Zx-Shade
                                digital existence

• 2009 03 14
                                • 725

nemanau, kad kas nors siame forume klauso tokios muzikos, bet anyway. Kazkas labai sunkaus. Atgaiva po sunkios dienos.

Comment

Working...