Kokios muzikos klausot? (Pakomentuokite)
Collapse
Ši gija yra iškelta
X
X
-
-
Pavyko šitą atrasti per MrSuicideSheep kanalą youtubej. Nepatikdavo seniau tokia muzika, bet dabar relaxuoja ir apskritai maloni ausiaiComment
-
-
Labai mėgstu Der Dritte Raum muziką, nes kartais norisi pailsėti nuo dainų žodžių – būna momentų, kai nori tiesiog atsijungti, o kažkas tau perša savo nuomonę apie įvairius dalykus, net jei jie ne tokie ir reikšmingi /: bent jau man taip būna. Instrumentalinė muzika yra neutrali kaip Šveicarija.
_____
In the future 15 people will be famous
Comment
Muzika
http://www.youtube.com/playlist?list...xv7blo0xapbeqi
mano playlist.. O siaip turiu daug gigu Alstroemeria Records, Minami, Ir daugiau ka randu iš Reitaisai.Comment
Klausau įvairios muzikos, svarbiausia, kad būtų pozityvi, nuo lietuviško popso iki heavy metal... žinau, gana durnai ir neorginaliai skamba, bet taip jau yra, o konkrečiai dabar, tai labiau klausau japoniškų anime soundtrackų (man jie kogero patinka dėl savo melodingumo, puikiai perteikia emocijas, kurias sukaupi žiūrėdamas tam tikrą animą) ar šiaip japoniško rocko (konkrečiau One Ok Rock), taip pat nevengiu paklausyti ir naujesnės muzikos, kurią leidžia mūsų šaunusis zip fm radijas Taigi, jei nežiūrint pagal žanrus, megstu pozityvią muziką, nesu iš to "pankuojančio" jaunimo tarpo. :?Comment
Comment
Ilgą laiką šokinėjau tarp elektroninės ir gyvos muzikos. Elektroninė ne tiek kiek madinga, bet kiek mane traukia, tačiau gryna ji manes nelabai sužavi. Taigi atrandu po truputį va tokią elektroninę, kurioje įterpiami instrumentai.
Arba alternatyva, instrumentais atliekama muzika, su elektroninės prieskoniu. Pavyzdžiui Evan Duffy pianino kūriniai ir coveriai.
Spoileris:http://www.youtube.com/watch?v=5FM7B-AT9aQ
O įgelt gali ir per až.Paskutinis pakeitimas nuo Ruonis; 2013-07-23, 22:21.Yeah, I probably got a couple of screws up in my head loose.👍 1Comment
Daan & bithuthe 1998-2024
Veikia su vBulletin™ Versija 6.0.4
Laikas yra GMT+1. Sugeneruota 00:13
Comment