Kokios muzikos klausot? (Pakomentuokite)
Collapse
Ši gija yra iškelta
X
X
-
Comment
-
official remix, again unique sound, gentle keys, very smart, deep, dark atmosphere, stylish, electronic...delikatesas tik aišku neeiliniam skoniui.
originalasd9 || amvorg || amvazar'17👍 1Comment
-
Comment
-
-
Neseniai sužinojau, jog jau kurį laiką mėgstu ir klausau dark cabaret - pasirodo ir toks stilius yra - muzikos (Emilie Autumn, Hannah Fury, Amanda Palmer, etc). A bit of research ir radau dar kelias puikias, nestandartiškas dainas su būdinga tamsia atmosfera:
Addicting. Bet kiek klausiau The Romanovs, šita geriausia iš jų repertuaro ir, deja, gerokai nustelbia kitas jų dainas.
Harlequin Jones, beje, paliko geresnį įspūdį - be šios dainos dar be galo patiko Worried Ugly ir Hope You're Rotting.Comment
-
Carbon based lifeforms (tarp kitko carbon based lifeforms būtume mes...) man išsiskiria tuo, kad kiekvienas jų kūrinys sukelia vis kitas emocijas bei prisiminimus. Štai kad ir šis, priverčia džiaugtis, kad esu gyvas ir gyvenu šiam pasaulyje... Jei ka, tai čia ne seilėjimasis, man ištiesu jų muzika padeda vėl suvogti koks turiu būt laimingas, kad gimiau.
Tai va, Carbon based Lifeforms - Frog:
👍 2Comment
Comment